παιρνεις ενα vertemati και κατεβαινεις κολωνακι κ κοιτανε ολοι (οσοι ξερουν..οχι κατι αχρηστοι σαν τον ηλια)![]()
παιρνεις ενα vertemati και κατεβαινεις κολωνακι κ κοιτανε ολοι (οσοι ξερουν..οχι κατι αχρηστοι σαν τον ηλια)![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
εσυ καραγκι-οζυς....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αυτο το ξεραμε κι απο πριν....![]()
κολλημενος με τις μαλακιες αυτο το παιδι.. θα γινεις μεγαλος καγκουρας.. μεχρι κ πανό θα βαλεις στη μηχανη "ειμαι ο ηλιας..εχω καλογυαλισμενη ducati αλλα οχι σκετη..εχω κ termignoni επανω..παμε μια βολτα?"
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κολλημενος με τις μαλακιες αυτο το παιδι.. θα γινεις μεγαλος καγκουρας.. μεχρι κ πανό θα βαλεις στη μηχανη "ειμαι ο ηλιας..εχω καλογυαλισμενη ducati αλλα οχι σκετη..εχω κ termignoni επανω..παμε μια βολτα?"![]()
dont worry son, i dont wanna shoot you....
talk to my exhaust during the ride....she's ok![]()
i am gonna speak with the ducati parts center for new plastic parts after your fall![]()
ρε σει Ηλια γιατι δεν αγοραζεις το αεροξολ του οζυ ??
![]()
![]()
just focus on my ass...rookie...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
i am gonna speak with the ducati parts center for new plastic parts after your fall![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
:hypnotize![]()
:a12:
:a04:
![]()
:a37:
:a53: :a53: :a57:
αυτο το χρεπι ρε??
που το πατανε τα townmate δεκαετιας??:rotflmao: :rotflmao:
οσο να ναι θα δει μεγαλη διαφορα απο το μπρικι του![]()
Και καλά δεν θέλει τώρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
:hypnotize![]()
:a12: :
:a37:
:a53: :a53: :a57:
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
τι μπρικι δε μας λες ομως....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
οσο να ναι θα δει μεγαλη διαφορα απο το μπρικι του![]()
ανοξειδωτο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Και καλά δεν θέλει τώρα....![]()
![]()
![]()
ναι παντα το ηθελα αυτο το ονειρο ζωης....:a029: :a029: :a029: