ρε μπιλακο μερικοι ειναι τελειως ξεροκεφαλοι....Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ηλια μην τους ακους ρε θα το παρουμε μεις κ δν θα το δινουμε κ βολτα!![]()
ρε μπιλακο μερικοι ειναι τελειως ξεροκεφαλοι....Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ηλια μην τους ακους ρε θα το παρουμε μεις κ δν θα το δινουμε κ βολτα!![]()
Ρε λαλάκες ξεκολλάτε!!!!!!Το τι αρέσει στον καθένα είναι καθαρά προσωπική άποψη.Spammaρετε μην τα πάρω....:a29:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
σε ρωτησα κατι .....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εχω αδικο για το rs?![]()
βρες μου ενα μαμα ρς που εβγαλε προβλημα!!!!!!!!!
βρες μ ρε μλκ....![]()
καλυτερος ξεροκεφαλος με το κεφαλι μου ησυχο μακρια απο εξοδα...
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
μα αυτος ο γκιοζυς δε μιλαει για τα γουστα του εχει βγαλει το ρς μ@λ@κια.... :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Ρε λαλάκες ξεκολλάτε!!!!!!Το τι αρέσει στον καθένα είναι καθαρά προσωπική άποψη.Spammaρετε μην τα πάρω....:a29:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε φαινετεΑρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Άσχετο...Παίζεις trackmania ή μου φαίνεται?![]()
τελικα η γκομενα στοπ αβαταρ μου τινος ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
πες μου τι προσφερει περα απο ομορφια και ΣΧΕΤΙΚΑ γρηγορη οδηγηση..
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ρε γκιοζυ σου μιλησε κανεις για εξοδα ??Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
καλυτερος ξεροκεφαλος με το κεφαλι μου ησυχο μακρια απο εξοδα...
εσενα τι σε κοφτει???![]()
το παλικαρι ρωταγε για το ρς ...το αν ειναι γιος του bill gates εσενα τι σε κοφτει,.,,
και πας και του βγαζεις το ρς χρεπι....
παντως εγω αν ειχα τα λεφτα θα το επερνα το ρς να κυκλοφωτω και νομιμα![]()
για σενα μπορει να μη προσφερει τπτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
πες μου τι προσφερει περα απο ομορφια και ΣΧΕΤΙΚΑ γρηγορη οδηγηση..
και για καθε οδηγο προσφερει διαφορετικα πραμματα...
κ λεφτα πολλα να χες θα σαρεσε ενα μηχανακι που να ταν συνεχεια συνεργειο? αν ειχα καμια 10αρια να παιζω ναι..αλλα τωρα μιλαμε κ για σενα..εχεις λεφτα για πεταμα?
να ρωτηξω και κατι τωρα σε σας που τα ξερεται ?
με το ρς ας πουμε ξεκινας απο αθηνα να ερθεις σαλονικα?
λεω την βγαζει τετοιο ταξιδη με νορμαλ συν θηκες ?
εσενα τι σου προσφερει?
αν θες να αρχισω να μιλαω με ντοκουμεντα οκ
το βγαζει banditako..με 12 αλογα στο τροχο αλλα το βγαζει
εγω και μ αυτο που εχω συνεχεια συνεργειο ειμαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κ λεφτα πολλα να χες θα σαρεσε ενα μηχανακι που να ταν συνεχεια συνεργειο? αν ειχα καμια 10αρια να παιζω ναι..αλλα τωρα μιλαμε κ για σενα..εχεις λεφτα για πεταμα?
οποτε δεν θα εβλεπα διαφορα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
θα σαρεσε ενα μηχανακι που να ταν συνεχεια συνεργειο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιος τις λεει αυτες τις πιπες ρε γμτ φουτανα μου???
ρε μας δουλευεις νυχτιατικα τα χεις τσουξει???