Τι χάλι ηταν αυτο?
Ενταξει καταλαβαινω οτι καποιος μπορει να κ@υλωνει με τα τουτου, αλλα μιλαμε ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες πρεπει να ειναι πολυ αμηχανες ρε παιδι μου τον τελευταιο καιρο...
Απιστευτος ανταγωνισμος και οι χαρτογιοακαδες των οικονομοτεχνικων τμηματων και του managment των εταιρειων εχουν ''σκοτωσει'' καθε ειδους ενθουσιασμο και εμπνευση...
Ολα τα αμαξια ενα ιδιο ομογενοποιημενο πραγμα...πολυμορφικοσποροικογενειακα και μπλεξαμε τα μπουτια μας all together.
Eνταξει ειχε και ferrari και Lambo(απο την χαρα μου) και , και ....αλλα ρε γαμοτο τους λυπομουν τους ανθρωπους!! το λεω χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας και υπεροψιας...ανθρωποι που ειναι παθιασμενοι με το αυτοκινητο να ξεροσταλιαζουν βλεποντας αμαξια που οντως ειναι ξεχωριστα, αλλα ηταν, ειναι και θα παραμεινουν για την συντριπτικη πλειοψηφια των εραστων της τετρακινησης απιαστο ονειρο.
Κατα τα αλλα ειπαμε...τουρλουμπουκι! δεν καταλαβαινεις πλεον ποιος βγαζει τι...παει ο χαρακτηρας, πανε τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα, παει η ιστορια της αυτοκινησης με λιγα λογια.
...φτου-φτου μακρυα απο μας...
ειδα και μερικα που μου αρεσαν, τα υπολοιπα τα εχω χεσμενα.
wiesmann roadster
γαματο!!
![]()