Σελίδα 91 από 268 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596101141191 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 4017

Θέμα: (Οι)πότες της στρογγυλής τραπέζης Vs. Ρε Ozzzzzzy...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    to derbi ομως δν εχει στ αληθεια μεταπωληση..το ρς το τελευταιο μοντελο δν εχει το ιδιο προβλημα....για το ντερμπι δν ξερω κ πολλα τι σοι πραμα ειναι.....το ρς πωλειται χαλατα στα 3κ παντως...δν χανεις πολλα σε σχεση με αυτα που κερδιζεις...για τη μεταπωληση που λεγατε πριν..

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    το διχρονο για να δωσει αλογα πρεπει να δουλεψει ψηλα..
    δηλαδη σε νοιαζει το στησιμο και η θεση οδηγησης και οχι τα αλογα?
    αποφασισε γμτ
    τα gpr μεταπωλουνται αρκετα..2 γνωστοι μου απο κεφαλονια τα πουλησαν..κ ο ενας ειχε το 50αρι κ του φυγε σε πολυ καλη τιμη
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    to derbi ομως δν εχει στ αληθεια μεταπωληση..το ρς το τελευταιο μοντελο δν εχει το ιδιο προβλημα....για το ντερμπι δν ξερω κ πολλα τι σοι πραμα ειναι.....το ρς πωλειται χαλατα στα 3κ παντως...δν χανεις πολλα σε σχεση με αυτα που κερδιζεις...για τη μεταπωληση που λεγατε πριν..
    +125

αλογα δν μπορουμε να χουμε ετσι κ αλλιως στα ορια του διπλωματος...αρα το ρς ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη..

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    δεν ισχυει,για να βρεις ενα μτχ. ρς θα δωσεις 2500 στο μαγαζι,ο μαγαζατορας δεν θα βγαλει κερδος;
    το πουλας δηλ.1700-2000 σε μαγαζι για ανταλαγη,γιατι αν περιμενεις να το πουλισεις σε ιδιωτη...γ@μ@ τα

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    το διχρονο για να δωσει αλογα πρεπει να δουλεψει ψηλα..
    δηλαδη σε νοιαζει το στησιμο και η θεση οδηγησης και οχι τα αλογα?
    αποφασισε γμτ
    γιατι τα κανεις ολα τοσο δυσκολα....

η κουβεντα ξεκινησε απο το συνεργειο και ειναι παν-απλη!!

ειπαμε! για να αποφυγεις το συνεργειο πρεπει ενα μονο πραμμα να εχεις στο μυαλο σου!!!! ενα μονο!!! να του ανεβοκατεβαζεις το στροφομετρο συνεχεια..σε μεγαλες αποκλισεις!!

μονο αυτο...τωρα τι ιππους μ βαζεις στη μεση, τι θεση οδηγησης ολα οφφ τοπικ ειναι...

ηλια για το rs 2006 μοντελο λεμε?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

αλογα δν μπορουμε να χουμε ετσι κ αλλιως στα ορια του διπλωματος...αρα το ρς ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη..
    γιατι για μια προσορινη επιλογη να δωσεις λεφτα που θα μπορουσες να παρεις μτχ ρ6

ηλια για το rs 2006 μοντελο λεμε?
    απο εκει ξεκινησαμε αλλα αυτο ισχυει για ΟΛα τα διχρονα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    γιατι για μια προσορινη επιλογη να δωσεις λεφτα που θα μπορουσες να παρεις μτχ ρ6

σωστος....

ασχετο....ενας φιλος μου που χε κ αυτος ψβρ 125 πηρε ψβρ 600 2003....ε ο τυπος το παει μονιμως κυριλε......δν το χει κ θα κανει πολυ καιρο να το μαθει....συν το οτι εχει το αγχος μην τον σταματησουνε.....τα 125 γενικα σαν κατηγορια ειναι η καλυτερη για ξεκινημα.....εγω στο 0 ειμαι το μονο που ξερω ειναι η μεγαλη τεχνη του συμπλεκτη κ μετρια σουζα.....στο ρς θα μπορω να δοκιμαζω πλαγιασματα δυνατα φρενα γιατι το ψβρ μπλοκαρει ευκολα κ δε στριβει εχω φαει ουκ ολιγες φορες τα μουτρα μου παίζοντάς το ροσσι....αμα εχω μια καλη βαση σαν το ρς θα μπορω να προχωρησω....διχρονο ειχα πριν το ψβρ ιταλτζετ ντραγκστερ μαλιστα 50κκ..οκ καμια σχεση αλλα πηρα μια ιδεα για τα του στροουκερς....

ωραια αν εσυ θες να βγαζει 10 αλογα στις 5000 στροφες παρτο..εχω οδηγησει rs 125 (του 2005) και παρολο που ναι αρκετα πιο δυνατο μπαινοντας στη στροφη του ΟΑΚΑ (180αρα στροφη με καλη ασφαλτο) βγαινοντας το μηχανακι δεν τραβαγε! το πιασες? μπηκε στη στροφη ομορφα, χωρις ταλαντωσεις πλαισιου κλπ και στην εξοδο με προδωσε η δυναμη του..γιατι ειναι μηχανακι πιστας..κ επειδη ειναι μηχανακι πιστας εχω απαιτησεις.. κ οι απαιτησεις σημαινει ψηλες στροφες..που το γαμανε..καταλαβες?

παιδια για να το ξερετε,ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ

ηλια πως κανεις και βγαινουν τοσο μεγαλα τα γραμματα;

ωραια αν εσυ θες να βγαζει 10 αλογα στις 5000 στροφες παρτο..εχω οδηγησει rs 125 (του 2005) και παρολο που ναι αρκετα πιο δυνατο μπαινοντας στη στροφη του ΟΑΚΑ (180αρα στροφη με καλη ασφαλτο) βγαινοντας το μηχανακι δεν τραβαγε! το πιασες? μπηκε στη στροφη ομορφα, χωρις ταλαντωσεις πλαισιου κλπ και στην εξοδο με προδωσε η δυναμη του..γιατι ειναι μηχανακι πιστας..κ επειδη ειναι μηχανακι πιστας εχω απαιτησεις.. κ οι απαιτησεις σημαινει ψηλες στροφες..που το γαμανε..καταλαβες?

γιατι πρεπει να εισαι παντα τοσο ακυρος??????????????

παλι στα κωλοαλογα σου αναφερεσε.......ελεος το μονο που εχω να πω....

δεν υπαρχει γιατρεια,,,

ειναι σαν να δινουν φερραρι κε κινητηρα lada..θα απογοητευτεις..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2006, 12:44
  2. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2006, 14:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ