Παιδια μολις το πηρα πηρα πηρα πηρα. Ευχες θελω. Το ZX 6R '07. Επειδη ομως θα φυγω εκτος Αθηνων το στρωσιμο θα περιμενει,μαζι και εγω.![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
:a07:
![]()
![]()
Παιδια μολις το πηρα πηρα πηρα πηρα. Ευχες θελω. Το ZX 6R '07. Επειδη ομως θα φυγω εκτος Αθηνων το στρωσιμο θα περιμενει,μαζι και εγω.![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
:a07:
![]()
![]()
καλοταξιδοτα λογια περιττα
![]()
![]()
![]()
μαυρο το πηρες? φωτο να στειλεις και καλοστριφτο![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πολυ![]()
Μαυρο?????????? KAWASAKI και μαυρο??? Πρασσινο. Θα στειλω αμεσως οταν βγαλω.
Αντε βρε Κωνσταντινε!!! Επιτελους το πηρες ρε θηριο!!! Μπραβο! Καλοριζικο και καλοταξιδο το κουκλι φιλε!!! Ηξερα ποσο πολυ το ηθελες τοσο καιρο! Να που τελικα ηρθε η ωρα!!ΜΕΓΕΙΕΣΣΣΣ!!!!!
![]()
Νίκος
Open Horizons
Ευχαριστω ρε MAN.Ελπιζω να παμε και καμια βολτα να σας γνωρισω και απο κοντα.![]()
![]()
Καλορίζικο και καλόστριφτο,και βρες τον FZR600R να σου δείξει πέντε πράματα..
![]()
Καλοταξιδο και παντα ορθιος!Αντε και με το καλο σε καμια πιστα για κανενα μαθηματακι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
κοκκινη περιοχη στις 16500 στροφες και στροφομετρο μεχρι τις 20000![]()
![]()
μην τολμησεις να βαλεις καμια yoshimura και να περασεις κατω απο το σπιτι μου κοφτες γιατι.....![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!
Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!
Υπομονή...
Καλορίζικο και καλοτάξιδο !
Στρώσ'το γρήγορα να τ'ακούσεις να δουλεύει ψηλά ! Θα τρελαθείς !
![]()
![]()
![]()