Τετάρτη βράδυ και έχοντας στην κατοχή μου ένα vstrom εδώ και 14 μέρες αντιμετώπισα το εξής παράδοξο.Προσπάθησα να ανοίξω το διακόπτη για να βάλω μπροστά το τέρας αλλά...τίποτα.Το κλειδί δεν γύριζε με τίποτα.Είχε μπλοκάρει στη θέση lock και παρά τις τιτάνιες προσπάθειές μου δεν έλεγε να γυρίσει στο on.Τελικά μετά από 24 λεπτά:hypnotize το ξεκλείδωσε το αδερφάκι μου ενώ εγώ ετοίμαζα τα κλειδιά για να λύσω πλαστικά κλπ,κλπ για να φτάσω στο διακόπτη.Έφτασα σπίτι, το άφησα στη θέση of και την άλλη μέρα(μάλλον με λυπήθηκε ο θεός) έβαλα το κλειδί στην θέση on σε τέσσερα λεπτά περίπου.Στο service ο υπέυθυνος προσπάθησε και αυτός να δει τι συμβαίνει αλλά απλά διαπίστωσε οτι ο διακόπτης δεν θέλει να συνεργαστεί.Με έστειλε στο Σφακιανάκη(όχι στο Νότη) και αφού ανέλυσα το πρόβλημα μου είπαν πάρε τηλ. από Τρίτη για να σου πούμε τι έγινε.Σε λιγότερο από μια ώρα μου τηλεφώνησαν οτι το μηχανάκι είναι έτοιμο.Βλάβη δεν βρέθηκε.Ο γαμωδιακόπτης λειτουργούσε σαν ρολόι.Ο υπεύθυνος μου είπε οτι έλυσε το πρόβλημα με αντισκωριακό και άν ξανασυμβεί το ίδιο θα αντικατασταθούν και οι τρεις διακόπτες(πάνε σετ).Να τονίσω οτι το προηγουμενο βράδυ έριξα στο διακόπτη μισό μπουκάλι αντισκωριακό χωρίς αποτέλεσμα.Δυστυχώς γιατρικό για τις βλάβες φαντάσματα δεν έχει ανακαλυφθεί.
Έχει αντιμετωπίσει κανεις φίλος κάτι παρόμοιο?