περαστικά μπάρμπα-Μήτσο![]()
Λινα και Μητσο και οποιος αλλος εχει τετοια προβληματα...Αν θελετε ακουστε με και θα με ευχαριστητε!!
Μαζεψε μολοχα (εχει παντα κοντα στις τσουκνηδες) και βραστην, μολις βρασει για λιγη ωρα, ασε το ζουμι να κρυωσει και ρουφα το απο τη μυτη...Θα ξεμπερδεψεις μια για παντα!
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Το έχω και εγώ το πρόβλημα και σε βαριά μορφή από 6 χρόνων.
H ιγμορίτιδα είναι μια ασθένεια που δε φεύγει ποτέ και δυστυχώς ξέρει να κρύβεται καλά, τόσο καλά ώστε να νομίζεις ό,τι δεν υπάρχει πια.. μέχρι την ημέρα που οι πόνοι θα αρχίσουν ξανά..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Λινα και Μητσο και οποιος αλλος εχει τετοια προβληματα...Αν θελετε ακουστε με και θα με ευχαριστητε!!
Μαζεψε μολοχα (εχει παντα κοντα στις τσουκνηδες) και βραστην, μολις βρασει για λιγη ωρα, ασε το ζουμι να κρυωσει και ρουφα το απο τη μυτη...Θα ξεμπερδεψεις μια για παντα!
![]()
γιατρε μου θα το δοκιμασω την επομενη φορα που θα αποφασισει να εμφανιστει η κολοιγμορυτιδα !!! για να το λες κατι θα ξερεις thanks
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
ακτινογραφία κεφαλής...
![]()
(γιατί απο εγκέφαλο*...![]()
)
*λογικό συμπέρασμα όταν μαλακιζόμαστε και παίρνουμε μόνοι μας τα μεζουλιτ σαν καραμέλες![]()
Την ώρα που τα έγραφα είχα ήδη πάρει τα φάρμακα!
:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
κατ αρχην ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ αν και η ιγμορυτιδα αμα σε πιασει μια φορα η ευαισθησια πλεον ειναι μονιμο θεμα . Φετος το χειμωνα για πρωτη φορα στη ζωη μου την υιοθετησα και γω και η κορη μου, εμενα μετα απο αντιβιωση και πλυσεις με φυσιολογικο ορο με μια συριγγα μεσα στη μυτη μου περασε, η μικρη το παθε 3-4 φορες στο καπακι, με αποτελεσμα την επομενη Πεμπτη θα εγχειριστει για κρεατακια ωστε να ανοιξει περισσοτερο το σημειο και ευχομαι να βρει την υγεια της .
Αυτα στα γραφω διοτι οι πλυσεις με φυσιολογικο ορο ηταν μια πολυ καλη λυση και η ωρηλα που το συνιστησε τουλαχιστον εκανε δουλεια . Καντο διοτι ειναι ο μονος τροπος να καθαριζεις τα ιγμορεια χωρις φαρμακα και σε συνδυασμο με φαρμακα επισης . Ειναι κατι που μπορεις να κανεις συνεχεια και οταν δεις τι θα βγαινει δε θα πιστευεις στα ματια σου. Αν χρειαζεσαι οδηγιες για τον τροπο στειλε πμ![]()
Ενδιαφέρων...
Γιά πές! Πώς?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
+1000
τραβα κανε κ καμια βουτια στη θαλασσα ( αν ειναι στην αττικη καντο πολυ πρωι...)
@ΛΙΝΑ περαστικα στο λιονταρακι![]()
Ξέρω πόσο καλό κάνει η θάλασσα αλλά που χρόνος?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η φύση ρε πάντα έχει τη λύση της!
Θένξ Πανουργιά!
![]()
ΤΡΑΒΑ ΜΑΖΕΨΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΜΟΛΟΧΑ ΤΩΡΑ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαζεψε φουντα και καπνισε την...μπορει να μην σε γιατρεψει , αλλα δεν θα σε νοιαζει και πολυ...:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μαζεψε φουντα και καπνισε την...μπορει να μην σε γιατρεψει , αλλα δεν θα σε νοιαζει και πολυ...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε που δε 8α ξαναπαραπονε8ει οτι δεν εχει χρονο...ολα χαλαρααααα 8α του φαινονται...
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
λοιπον
εχω πελατη ο οποιος τραβαει μεγαλο ζορι καθε χρονο με τα ιγμορια του.μεχρι που περσι δοκιμασε βοτανο που του ειπε καποιος και απο τοτε δεν ξαναπαρουσιαστηκε τπτ.βεβαια ο πονος που τραβηξε 2 μερες δεν περιγραφεται!!!!βγηκαν απο την μυτη του ρουκετες στο μεγεθος καστανου!!!
οποτε αμα θες τον ρωταω
V POWER
![]()
Αυτό το έχω ακούσει και εγώ και λένε οτι είναι αποτελεσματικό.
Επίσης τώρα που καλοκαιριάζει,όταν πηγαίνεις για μπάνιο Μήτσο να εισπνέεις λιγο νεράκι απο την μύτη και μετά να κάθεσαι κάμποση ώρα με το μέτωπο στον ήλιο(και αυτο λένε οτι κάνει δουλειά)![]()
Με την ασθένεια αυτή είναι σχεδόν αδύνατο να κοιτάξεις τον ήλιο από το πόνο που σου προκαλεί το φως, όταν είναι στα πάνω της. (στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον). Το αλατόνερο όμως έχει πράγματι θετική επίδραση.Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Αυτό το έχω ακούσει και εγώ και λένε οτι είναι αποτελεσματικό.
Επίσης τώρα που καλοκαιριάζει,όταν πηγαίνεις για μπάνιο Μήτσο να εισπνέεις λιγο νεράκι απο την μύτη και μετά να κάθεσαι κάμποση ώρα με το μέτωπο στον ήλιο(και αυτο λένε οτι κάνει δουλειά)![]()
Σχετικά με τα φάρμακα:![]()
Τώρα μου θυμίζετε το καλοκαίρι του 2004 που είχα σπάσει τον αστράγαλο μου και ημουν στο ιδιο δωμάτιο παρέα με εναν παππού που είχε ΚΑΙ αυτός παραβιάσει ενα στοπ με αποτέλεσμα και τα δυο του πόδια σπασμένα σε πολλαπλά σημεία.![]()
Καλά πονούσα πολύ και πριν και μετά την ενχείρηση και ειδικά στα γόνατα που είχαν χτυπηθεί πολύ άσχημα αλλα οχι σπασμένα. Το ίδιο κι' ο παππούς που απο τον πόνο ομως, εκτός του οτι φώναζε επι 4 μέρες συνέχεια, έβηχε κι' έκλανε αβέρτα κουβέρτα ο φούστης (ακόμα και στον ύπνο του).![]()
Μας είχαν σαν option λοιπόν, οι νοσοκόμες, ενα παυσίπονο που το λέγανε Launareed (λοναρίντ προφέρεται). Εγω δεν πήρα ποτέ. Ο παππούς απο την αλλη τα 'χε καραμελάκια στο ενα χέρι και τα τσιγάρα στο αλλο...:rotflmao:
Τον θυμάμαι (συνέχεια) σε φάση "αρντάν" (μα συνέχεια! ) να μου λέει:
Παππούς: "Πάρε μωρε Νικολάκι ενα λοναρίντ να μην πονείς γιαντα σε λυπούμε να σε βλέπω έτσι".
Εγω: "Μπααα... Δεν παίρνω εγω φάρμακα, να 'σαι καλά".
Παππούς: "Μα πάρε! Να: εχω πολλά!!!!!!!!![]()
![]()
Τον φούστη κάθε φορά μετά απ' αυτήν την ατάκα με έστελνε τελείως!:rotflmao:
(και πονούσα τόσο πολύ οταν γελούσα
)
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω νομιζα πως 8α'λεγες :
''Μετα απο αυτη την ατακα εκλανε..''
Αχ βρε Νικολακη ... τι τραβηξες....
Τουλαχιστο οι τοσο ισχυρες δοσεις με8ανιου σε αναισ8ητοποιησαν κα8ολου???
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...