και ίσα που διακρίνεις κάτι σα φλάς και κάτι σα φώτα πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
1 STAGE ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ........ίσα που διακρίνεις κάτι άσπρο .....
και ίσα που διακρίνεις κάτι σα φλάς και κάτι σα φώτα πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
1 STAGE ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ........ίσα που διακρίνεις κάτι άσπρο .....
σωστός ...... αλλά......λεπτομέρειες.....:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
και ίσα που διακρίνεις κάτι σα φλάς και κάτι σα φώτα πίσω.
Σωστός![]()
οσο η ταχύτητά σου παραμένει μεγαλύτερη απο αυτή της νταλίκας με την λασπωμένη πινακίδα, και τον "φτιαγμένο" ταχογράφο που σε ακολουθεί.
Αντε, με βαζεις να πω την ιστορια...Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
2nd STAGE ......δεν βλέπεις πινακίδα ...... και ούτε μηχανή......απλά σου έκανε σήμα και έφυγες ......
την έκανες κουνέλα......
*ρώτα τον alfa 156 να σου πεί
![]()
Αυτο που λες το εχω ξανακανει, ΑΛΛΑ...
Εδω κατω που ειμαι εστησαν κινητα φωτογραφικα radar!
Οποτε σε ανυποπτο τοπο και χρονο, περνας με 200+ και μετα απο κατι μηνες σε περνουν τηλεφωνο και σου λενε περασε απο την Τροχαια!!!
Στην αρχη νομιζεις οτι ειναι φαρσα, αλλα δυστυχως ΔΕΝ ειναι!
Ενημερωτικα, τις Κυριακες το χειμωνα οταν εχει καλο καιρο, μαζευομαστε μερικα φιλαρακια με τα μηχανακια μας, και κανουμε καποιες βολτουλες.
Τη περασμενη εβδομαδα πηραν τηλεφωνο (τροχαια) ενα φιλαρακι απο τη παρεα και του ειπαν οτι στις 21-Ιανουαριου-2007, πηγαινε με 160+χλμ, και να περασει απο το τμημα.
Ακουσον άκουσον, μετα απο τεσσερις (4) μηνες!!!!!!!!!!!!!
Πηγε τη περασμενη Δευτερα, και του εδειξαν 2 φωτο κτλ και του ειπαν σε 3 μερες να παραδώσει
το διπλωμα και την αδεια κυκλοφοριας (τα κρατανε για 1 μηνα) εκτος το δικαστηριο!
Ισως παρουν και μενα μετα απο μερικους μηνες και μου πουν τα ιδια!
Εχω περασει πανω απο 20 φορες απο τους δρομους αυτους, με τελικη σχεδον ή εκει κοντα!!!
Δεν θελω να βγαλω τη πινακιδα, αλλα να παραπλανήσω τα μηχανηματα (31 εχουν προμηθευτει στη περιοχη μας).
ερασιτεχνες....ακομη με πινακιδες κυκλοφορειτε???![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Εγώ πάντα με πινακίδα κυκλοφορώ -στη θέση της- και κλήση ακόμα δεν έχω πληρώσει (και σιγά μη σου πω τί κάνω και δε τρώω).
Άμα βγείτε στο εξωτερικό όμως με κάνα από τα μαραφέτια που βάζουν πολλοί πάνω στις πινακίδες, μή ξαφνιαστείτε άμα τσιμπήσετε καμμιά κλησούλα καθότι απαγορεύεται η χρήση φίλτρων για ραντάρ (εκεί δικέ 'μ πήγαινε χωρίς πινακίδα να σε χαρώ).![]()
εσυ εισαι μεγαλο καρφι....χαχαχαχαχαχαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από nktR
2nd STAGE ......δεν βλέπεις πινακίδα ...... και ούτε μηχανή......απλά σου έκανε σήμα και έφυγες ......
την έκανες κουνέλα......
*ρώτα τον alfa 156 να σου πεί
![]()
καλα νικο ενταξει,η δικη σου η περιπτωση δεν τρωγεται....ζελατινα ειπε ο ανθρωπος οχι να βγαλει τελειως την πινακιδα!!
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Ontws akoma me pinakides kikloforeite?!?!?!?! i klisi einai 35euro k tin exw plirwsei 2 fores alla.......Sto megalo tounel tis kozanis me 280km , den eixa agxos gia to an tha erthei klisi sto spiti kai na frikaroun oi dikoi mou!!!!
Bye bye
![]()
Έλα Νικολάκη στις Γενικές ...!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...