ΤΕΛΟΣ!
Παιδιά αυτό ήταν.
Το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό είναι αφιερωμένο στα τρία παιδιά που γνώρισα από το moto.gr και έτυχε μέσα σε λίγες μέρες να βγουν off από την μοτοσικλετιστική τους χαρά και ικανοποίηση.
Το να καβαλάς ελεύθερος την μηχανή σου και να αφήνεις πίσω, βλέμματα, έννοιες και ότι άλλο δεν θες στην ζωή σου.
Να καβαλάς ελεύθερος για να συναντάς και να γνωρίζεις τόπους και κόσμο άγνωστο σε σένα.
Στέλιο, Νίκο και Γιώργο καλά χιλιόμετρα και πάντα γεροί!
Φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι που είχατε ατυχήματα τον τελευταίο καιρό, υπάρχετε στις σκέψεις μου, απλά δεν έτυχε ποτέ να τα πούμε.
Ευχαριστίες και μπιμπλίκια κάποια άλλη στιγμή. Αυτούς που εκτιμώ, αγαπώ και υπολογίζω στην ζωή μου τους έχω ενημερώσει κατάλληλα.
Ίσως κάποια στιγμή συμπληρώσω εδώ κάποια παραπάνω πράγματα.
Κάποια στιγμή, ίσως ανεβάσω και κανένα χάρτη, ή στοιχεία με καταναλώσεις κτλ.
Ακόμα πολλές είναι οι σκέψεις γύρω από το όλο ταξίδι μου, αλλά θα προτιμήσω να ακούσω και τις δικές σας.
Άντε λοιπόν. Ορμάται. Πείτε ότι έχετε να πείτε!
Προσωρινά και ενόψει καλοκαιριού (άσχετο) θα βάλω μία άσχετη φωτογραφία για να δεσμεύσω τον χώρο για μελλοντική χρήση.
![]()
Μακάρι όλες οι διαδρομές σου να είναι τόσο γεμάτες με όμορφες εμπειρίες όσο και αυτή που πας περιέγραψες...
Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και ταξιδιώτης στη γειτονιά του κόσμου....
![]()
![]()
![]()
Αν και μου τα είπες λίγο από κοντά τώρα τα είδα και ολοκληρωμένα.
Άψογη η "απόδραση" σου και μετανιώνω ακόμα περισσότερο που πέρυσι έκανα μια διανυκτέρευση στο Βελιγράδι και δεν είδα καθόλου την πόλη. Ελπίζω να βρω ένα Σαββατοκύριακο και να πεταχτώ (-ουμε)μέχρι το Βελιγράδι.
Να έχεις πάντα καλά και όμορφα ταξίδια![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Ρε δεν σου έχω πει να σταματήσεις να κλέβεις από σούπερ μάρκετ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν το είπα ότι οι Πατρινοί τα προσέχουν αυτά;
Από δέκα χιλιάδες λέξεις και 110 φωτογραφίες, ο μινάρας ορμώμενος από Πάτρα, αυτό είχε να πει!!! :rotflmao:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Βασίλη και στα δικά σου την άλλη βδομάδα!!!
Είπαμε θα ξαναπάμε!
Κανόνισε την Πέμπτη λογικά Λαμπρινή!
Αν σε προλαβαίνω.
Θα πμ/sms
Φίλε Panvas πολύ ωραίο το ταξίδι σου, πολύ ζωντανές οι περιγραφές σου. Το παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή που το ανοιξες και το διάβαζα κομματιαστά περιμένοντας με λαχτάρα τη συνέχεια. Μπράβο! Ηταν πολλά τα χιλιόμετρα για τόσο λίγες μέρες!
Εγώ προσωπικά, μονοκοπανιά και χωρίς ενδιάμεση διανυκτέρευση δεν έχω τολμήσει ακόμα να κάνω τόσα χιλιόμετρα, μου γέννησες πάντως την επιθυμία να το κάνω!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν το γράφεις εσύ, δεν χρειάζονται.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μετα απ' αυτο μπορω (πιστευω) να πω ...
Πάντα Τέτοια (χωρις τα "™®©") !!!![]()
[/B]
Οι υπόλοιποι είμαστε υποχρεωμένοι! :rotflmao:
Ευχαριστώ!![]()
Να είσαι πάντα καλά φιλαράκι και να χαίρεσαι όλα όσα μπορεί να προσφέρει ο δρόμος και το ταξίδι. Τα λέμε...![]()
Πολύ καλογραμμένο ταξιδιωτικό. Ευχαριστούμε...
Υπεροχο ταξιδιωτικο
γεματο εικονες κ συναισθηματα
πολυ ζωντανες περιγραφες, μπραβο μπραβο
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγχαρητήρια!
Περνάς στην επόμενη φάση!
Θα σε "ξαναδώ" στο επόμενο ταξιδιωτικό...![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο Παναγιώτη...
ΤΡΟΜΕΡΗ περιγραφή!
να σαι καλά και να κάνεις πάντα τέτοια!
άντε και στα επόμενα... (πού θα πάμε?)![]()
![]()
![]()
Συγχαρητήρια και από εδώ!
Πάντα τέτοια (ΤΜ)!![]()