ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Τελικο κοστος:
Καρινα αβαφη: 170 ευρω
Βαψιμο: 60 ευρω
Νικόλα είναι πραγματικά πολυ όμορφη ...αλλά πανάκριβα σου βγηκε ρε συ...
αρκετά λεφτα για αισθητική βελτίωση...
αλλά θα μου πεις άμα έχουμε μια καυλα πρεπει να την πληρωνουμε κιόλας....
άντε και σε άλλα με υγεία...![]()
![]()
![]()
Νικόλα Ά-ΨΟ-ΓΗ !!![]()
Πολύ μΕ αρέσει και χαλάλι το κόστος κι η ταλαιπωρία, ελπίζω μόνο να μη θέλει πολύ κόπο για να βγει κάθε φορά που θα πρέπει ν'αλλάζεις τα λάδια αν και δεν το νομίζω.
Να σου πω κι εγώ "άντε και σε άλλα" ή να μη σου πω ;
Έμεινε τίποτα που να μην τό'χει πάνω της ;![]()
Άντε, θα ευχηθώ να πάρεις αυτόγραφο της Μπελούτσι υπογράφοντας μ'ένα φιλί της ανάμεσα στα δυο μπροστινά σου φανάρια !
:a07:![]()
![]()
![]()
Nικολα πανεμορφη...
Δενει πολυ με το υπολοιπο συνολο κ οπως ειπες το "παχαινει" λιγο,το κανει πιο τσαμπουκαλιδικο!!!
Αντε να δω ποτε θα ερθει κ η δικια μου ελπιζοντας οτι δεν θα εχω τα προβληματα τοποθετησης οπως εσυ!
καλοριζικη....![]()
![]()
![]()
Οσον αφορα τα μανιταρια που λεγαμε Νικολα τελικα κατεληξα στο να βαλω της EVOTECH τα οποια δεν ειναι τοσο ομορφα σαν της Puig,ειναι λιγο πιο μεγαλα σε μεγεθος και σε ογκο απλα η κεφαλη τους ειναι απο πολυαμιδιο(μου ειπαν οτι ειναι απο τα καλυτερα υλικα ) και οτι σε περιπτωση πτωσης ( φτου φτου μακρια απο εμας...) εαν φθαρει η κεφαλη τοτε υπαρχει ανταλλακτικο και δεν χρεαζεται να ξανααγορασεις παλι σετ μανιταρια....
Τα εχω παραγγειλει και οταν ερθουν θα ποσταρω φωτο...
Κοστος καπου 50-55 € μου ειπαν.
Αν διακρινω καλα στην foto παιρνει και φωτα κατω αριστερα και δεξια?
The precious made me do it...
Φιλοι ευχαριστω πολυ![]()
![]()
![]()
@Nostra αστα να πανε φιλε ... ποΛΛα τα λεφτα Αρη ... αλλα ηταν το μον αξεσουαρ που μου αρεσε τοσο και ειχα κολλησει απο περσι, καποια στιγμη να το βαλω.![]()
@Makis206 Αλλαξα λαδια αμεσως μετα την εγκατασταση. Χρειαστηκε μονο να αφαιρεθει η μια απο τις 4 βιδες της καρινας και ολα κομπλε.![]()
@franki26gr φιλε με το καλο ευχομαι να ερθει και η δικια σου και αναμενω φωτο. Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν παει το μυαλο μου σε οποιαδηποτε αλλη καρινα πως αλλιως θα δενει πανω στον κινητηρα. Ειλικρινα ευχομαι να μην σε ταλαιπωρησει ομως εμενα.
Για τα μανιταρια εχεις καμια φωτο; και ας μην ειναι πανω σε cbf. Εστω σκετα.
Στειλε κανα πμ να τα δω πως ειναι μην σου χωθω στην παραγγελια.
@Drake21 εγω για αεραγωγους τα ειχα κοψει.... αλλα ειναι αληθεια πως εχουμε δει και εναν που εχει βαλει κατι λεντακια σε αυτες τις υποδοχες .... http://www.eagle-berlin.de/galerien/galerie4.htm