:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Κολόγερε !!! :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Κολόγερε !!! :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΥΡΑΝΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..........???????????
Μού δείχνετε τό διάγραμμα πού μού έστειλε ή Άκράποβιτς όταν τούς ρώτησα πρίν 3 χρόνια
τί νά βάλω στό μηχανάκι μου........!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΑΛΟΓΑ...?????????
Άν πάρετε τά 178 τής SUZUKI καί τά 10 τής AKRAPOVIC...........
ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ..........?????????????
Τώρα πόσο δείχνουν τά δυναμόμετρα............είναι...........
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ....................ΑΛΛΑ................
ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ................!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσα έχει ό τροχός...????
Πόσα ό στρόφαλος...????
Πόσα ή ζάντα..?????????
ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΟΣΟ ΛΕEΙ Η SUZUKI..........άφήστε με νά νομίζω ότι έχω κάτι παραπάνω....!!!!!!
Μικρό τό κακό...........
Έδώ ό άλλος ψάχνει ρούχα πυροσβέστη γιά νά καβαλλήσει τό 999..........στό δυναμόμετρο κολλήσατε τώρα...........?????????
ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ............ΕΝΤΑΞΕΙ......165 μέ τήν Άκράποβιτς....!!!!!!!!!
Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΟΜΩΣ...........ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ...??????
Καί τό zzr-1400 άνακοίνωσε 200 άλογα καί στό δυναμόμετρο έγιναν άλλού 164 καί άλλού 168...........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα γιά τό φίλο πού είπε ότι μάζευα τήν παρέα μου στά λιμανάκια κ.λ.π.κ.λ.π.......
έχω νά τού πώ πώς.....................
ΕΧΩ ΚΑΒΑΛΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..........
ΛΑΒΕΡΝΤΑ..............ΚΑΙ ΜΟΤΟΓΚΟΥΤΖΙ....................
άπό όσα Εύρωπαικά έχει δεί αύτός στή ζωή του............!!!!!!!!!
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙ ΛΑΒΕΡΝΤΑ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ούτε fun κανενός είμαι..................ούτε ντήλερ................ούτε πουλάω τίποτε.....!!!!!!!!!!!
Άπλά άγοράζω μηχανάκια γιατί τά γουστάρω .............καί άν είχα τώρα 25000 θά τά
κάρφωνα στό AGUSTA...............!!!!!!!!!!!!
Έτσι γιά νά....................
ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ....................
Όποιος δέν πείθεται άς πάει στό varadero forum καί άς διαβάσει τί έγραψα γιά ένα μηχανάκι
πού πήρα μόλις πρίν 2-3 μέρες.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα τόν φίλο μας μέ τό δυναμόμετρο στό χέρι τί νά τού πώ........?????
Ίσως αύτός ξέρει καλύτερα,ίσως ή Ντουκάτι άνακοινώνει αύτά πού δυναμομετράει..ΑΥΤΗ...!!!!
Μόνο προσέχτε παιδιά ,στροφάλους ,πιστόνια,καμπάνες.καμπαναριά .............καδένες.....
γιατί αύτό πού άκούω στό φανάρι δίπλα μου όταν έρθει δικύλινδρο.............είναι
σκέτη ....ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ............
Άπλά άναρωτιέμαι ................ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑ...............γιά νά άντέχουν..........ΤΟΣΟ...!!!
Μιά φορά τόν άκουσα αύτόν τόν ήχο .......άπό αύτοκίνητο.............
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΠΙΕΛΛΑ.........!!!!!!!!!!!
Μέ τό μαλακό έ...........έχουμε καί μιά ήλικία..........!!!!!!!!!!!
Δέν είναι άνάγκη νά συμφωνήσουμε άλλά ούτε καί .......ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ....!!!!!
![]()
1. Ιρινια επειδη σε βρισκω λιγο αδιαβαστο, μαθε οτι τo 999 και ολα τα Ducati μεχρι το '07 ειναι Euro 2. Ο λογος ειναι διοτι η εταιρια εκμεταλλευεται την κοινοτικη οδηγια που οριζει οτι μηχανες περιορισμενης παραγωγης δεν χρειαζεται να ειναι Euro 3.
2. Εσυ γουσταρες το 312 και ας σε εκαιγε, εγω παρομοιως γουσταρα το 999.
3. Για να τελειωνουμε με τη καραμελα του "πυροσβεστη" και μιας που βλεπω οτι ενα θεμα που με απασχολησε καποιο το εκμεταλλευονται για να βγαλουν μια Χ μηχανη σκαρτη, σε πληροφορω οτι απο το προηγουμενο Σαββατοκυριακο που ειχαμε θερμοκρασιες καυσωνα τις επομενες -λιγες- βολτες που ειχα την ευκαιρια να κανω η μηχανη δεν με εκαιγε καθολου -και μαλιστα με ελαφρυ παντελονακι.
4. Για το οτι δινοντας 13 χιλιαρικα περιμενει κανεις καποια πραγματα συμφωνω. Θα ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ να το ειχε σκεφτει καλυτερα το θεμα η εταιρια, ΑΛΛΑ οπως ειδες ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ SS εχουν το ιδιο θεμα στις πολυ ζεστες μερες.
Εδω εχουν θεμα μηχανες εντελως αλλου χαρακτηρα οπως το ΚΤΜ 950 και τα BMW και δεν θα εχει ενα μεγαλο δικυλινδρο;
5. Τωρα, αν το δικο σου που ειναι το σουπερ-ντουπερ-διαστημικο-μαμαω εργαλειο βγαζει 5000 ιππους ΚΑΙ δεν καιει καθολου, τοτε εισαι μαγκας και ο καλυτερος του χωριου, και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε βλακες που καθομαστε και ασχολουμαστε με μηχανες που μας καινε, ΚΑΙ που δεν πανε βημα.
6. Το Busa εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ΜΟΝΟ στις Σερρες θα εχανε απο το 999; Στο δημοσιο δρομο εισαι ΤΟΣΟ σιγουρος οτι θα νικουσε; Δεν εχεις παρα να βρες ενα 999 στο δρομο και να ανοιξετε.... Κατι μου λεει οτι θα εκπλαγεις... (ποσο μαλλον αν η ευθεια ακολουθειται απο στροφες)![]()
7. Ωραιο και αγιο και τελειο το Busa, (και απο τις αγαπημενες μου μηχανες), αλλα.... ειπαμε.![]()
Μην συγκρινεις τα σωβρακα με τις γραβατες. Τωρα αν νομιζεις οτι δικο σου ειναι το δευτερο, τοτε δικο σου θεμα....
Εμενα ποσως με ενδιαφερει τι γνωμη εχει ο κοσμος για τη μηχανη μου... (αλλα κατι μου λεει οτι τους αρεσει λιγο....)
ΥΓ. ΚΑΙ εγω παιρνω μηχανες γιατι τις γουσταρω. (αν αγοραζα με τη λογικη και ΟΧΙ με την καρδια θα ειχα ενα Hayabusa τωρα...)![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
1. Ιρινια επειδη σε βρισκω λιγο αδιαβαστο, μαθε οτι τo 999 και ολα τα Ducati μεχρι το '07 ειναι Euro 2. Ο λογος ειναι διοτι η εταιρια εκμεταλλευεται την κοινοτικη οδηγια που οριζει οτι μηχανες περιορισμενης παραγωγης δεν χρειαζεται να ειναι Euro 3.
2. Εσυ γουσταρες το 312 και ας σε εκαιγε, εγω παρομοιως γουσταρα το 999.
3. Για να τελειωνουμε με τη καραμελα του "πυροσβεστη" και μιας που βλεπω οτι ενα θεμα που με απασχολησε καποιο το εκμεταλλευονται για να βγαλουν μια Χ μηχανη σκαρτη, σε πληροφορω οτι απο το προηγουμενο Σαββατοκυριακο που ειχαμε θερμοκρασιες καυσωνα τις επομενες -λιγες- βολτες που ειχα την ευκαιρια να κανω η μηχανη δεν με εκαιγε καθολου -και μαλιστα με ελαφρυ παντελονακι.
4. Για το οτι δινοντας 13 χιλιαρικα περιμενει κανεις καποια πραγματα συμφωνω. Θα ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ να το ειχε σκεφτει καλυτερα το θεμα η εταιρια, ΑΛΛΑ οπως ειδες ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ SS εχουν το ιδιο θεμα στις πολυ ζεστες μερες.
Εδω εχουν θεμα μηχανες εντελως αλλου χαρακτηρα οπως το ΚΤΜ 950 και τα BMW και δεν θα εχει ενα μεγαλο δικυλινδρο;
5. Τωρα, αν το δικο σου που ειναι το σουπερ-ντουπερ-διαστημικο-μαμαω εργαλειο βγαζει 5000 ιππους ΚΑΙ δεν καιει καθολου, τοτε εισαι μαγκας και ο καλυτερος του χωριου, και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε βλακες που καθομαστε και ασχολουμαστε με μηχανες που μας καινε, ΚΑΙ που δεν πανε βημα.
6. Το Busa εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ΜΟΝΟ στις Σερρες θα εχανε απο το 999; Στο δημοσιο δρομο εισαι ΤΟΣΟ σιγουρος οτι θα νικουσε; Δεν εχεις παρα να βρες ενα 999 στο δρομο και να ανοιξετε.... Κατι μου λεει οτι θα εκπλαγεις... (ποσο μαλλον αν η ευθεια ακολουθειται απο στροφες)![]()
7. Ωραιο και αγιο και τελειο το Busa, (και απο τις αγαπημενες μου μηχανες), αλλα.... ειπαμε.![]()
Μην συγκρινεις τα σωβρακα με τις γραβατες. Τωρα αν νομιζεις οτι δικο σου ειναι το δευτερο, τοτε δικο σου θεμα....
Εμενα ποσως με ενδιαφερει τι γνωμη εχει ο κοσμος για τη μηχανη μου... (αλλα κατι μου λεει οτι τους αρεσει λιγο....)
ΥΓ. ΚΑΙ εγω παιρνω μηχανες γιατι τις γουσταρω. (αν αγοραζα με τη λογικη και ΟΧΙ με την καρδια θα ειχα ενα Hayabusa τωρα...)![]()
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ε-3.........
Όπως είδες στό κείμενο μου πράγματι ρώτησα γιατί δέν μπορώ καί δέν είναι ή δουλειά μου νά ξέρω ποιές μοτό περνούν Ε-3 καί ποιές όχι........
Άσχετε μέ τήν πλάκα ,έπειδή βλέπω ότι ....ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕΣ....καί έπειδή καμμία διάθεση δέν
έχω γιά άντιπαράθεση παρά μόνο γιά πλάκα καί χαβαλέ σταματώ έδώ καί...........
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ..........!!!!!!!!!!
Όπότε πήρα μηχανάκι μέ τό συναίσθημα πάντως ....ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ......!!!!!!
Τό hayabusa τό είχα γιά σέντρα.........ούτε θεωρώ ότι είναι .....ΤΟ .....μηχάνημα...!!!!!!!
Ψάχνοντας όμως..........ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ........κάτι πιό δυνατό καί πιό γρήγορο μέ τόσα κυβικά....
Τό μόνο πού μπορούσε νά τό άνταγωνιστεί τό zzr-1400 δέν άξιζε τή διαφορά τών 5000 πού
μού ζήτησαν........
Άπλά θά ήταν κάτι πιό νέο........
Άν οί έπιδόσεις τού 999 είναι γύρω στά ..............
0-100km..........3,0-3,1
400m................9,7-10,30sec.
Tελική 189-202miles........άνάλογα μέ τίς καιρικές συνθήκες καί τίς έκδόσεις.......
Ροπή καί άλογα .....ΔΕ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ........γιατί θά τό πάμε πάλι στό δυναμόμετρο.....!!!!!
ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ.........ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ HAYABUSA.........
Aύτές οί έπιδόσεις πού σού έγραψα έχουν γίνει τό........1999.................καί όχι τό 2007....!!!!!!!
Έπειδή άνέφερες ΚΤΜ καί bmw........άπλά θά πώ ότι έγώ πού έτυχε νά πάρω varadero καί μάλιστα μέ Ε-3 προδιαγραφές........
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.........!!!!!!!!!
Κυκλοφορούσα μέσα στήν πόλη μέ τούς 30 τόσους βαθμούς καί άπλά άναψε τό βεντιλατέρ
2-3 φορές........
Μέ τό δέ v-strom 650 πού είχα προηγουμένως..........όλο τό καλοκαίρι βεντιλατέρ....
ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ...........άφού νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο μέχρι πού μία μέρα τό άφησα κανά
δεκάλεπτο στό ρελαντί καί μέ γκαζιές δούλεψε.......!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ CAPONORD..........πού μού άρεσε....περισσότερο
καί είχε ,έτσι μού φάνηκε, καλύτερη ποιότητα ύλικών...????????????
Βγάλε τά συμπεράσματα σου..........καί πάλι ύγεία καί καλές βόλτες.........
![]()
Ρε παιδια τι σηζητατε τωρα επιδοσεις και ιστοριες γι αγριους,ειναι και τα δυο πιο γρηγορα απο οτι μπορει να παει ...αντε το 98% των οδηγων,αρα το ιδιο γρηγορες ειναι,δηλαδη περισσοτερο απο πολυ.
Τωρα απ'την αλλη η μια ειναι 1,50 μελαχροινη με μικρο στηθακι-πεπονακι και σφιχτο πισινουλη και η αλλη ειναι σα την Ντολη Παρτον, πληθωρικη ξανθια.και οι δυο μπορουν να στηλουν το 99,9 των αντρων.Κατ αυτη την εννοια και οι δυο "ζεματανε".
Τη μηχανη,την κανει ο οδηγος... ...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... ...κλπ κλπ.
Για το πως επιλεγεις μηχανη ,επισης δε τιθεται θεμα.Αμα επιλεγεις με την καρδια ή καλητερα με το κατω κεφαλι μετανιωνεις,αμα επιλεξεις με το πανω κεφαλι παλι μετανιωνεις για αλλους λογους.Καλο ειναι στη ζωη να τα εχουμε κανει και τα δυο...
...αντε καλες μας βολτες
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Πάντως ότι και να λέτε, (ειδικά εσένα iriniaa σε έχω χαλαρά -σε στροφιλίκι φυσικά, τί νόμιζες-, μη κοιτάς που δεν είμαι απελπισμένος ακόμα σε σημείο να αρχίσω τις κόντρες, σε λίγο,άσε που δεν τη τούρμπισες ακόμα, και μπερδεύεις του τροχού με του στροφάλου), η χειρότερη μοίρα που είχαν όλες οι μηχανές μου ήταν από φανάρι σε φανάρι σε καύσωνα στην Αθήνα.
Και επειδή μόνο λίγο χαμηλά στη δεξιά μπότα με ζεσταίνει σε τέτοιες φάσεις η σουτζούκα μου -δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις με σορτσάκι πάνω σε μηχανή φιλαράκι σόρι, οπότε η λίγη ζέστη από τα υπόλοιπα δεν με ακουμπάει κάν-, μου αποσπά τη προσοχή μόνο η θερμοκρασία στο κοντέρ και προτιμάω ως original βρωμοτουρίστας να σταματάω για κάνα καφέ (ή γειά σου γλυκειά Αθήνα γειά) παρά να ακούω τον κωλοβεντιλάτορα.
Επιμένω ότι όσο γουστάρεις τέτοιες μηχανές τόσο αποφεύγεις τα μέρη -ή τη χρήση- που τις ζεσταίνουν, το να κόβεις βόλτες μέσα στην Αθήνα για πουλ μουρ είναι ακυρότατο για μένα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Πάντως ότι και να λέτε, (ειδικά εσένα iriniaa σε έχω χαλαρά -σε στροφιλίκι φυσικά, τί νόμιζες-, μη κοιτάς που δεν είμαι απελπισμένος ακόμα σε σημείο να αρχίσω τις κόντρες, σε λίγο,άσε που δεν τη τούρμπισες ακόμα, και μπερδεύεις του τροχού με του στροφάλου), η χειρότερη μοίρα που είχαν όλες οι μηχανές μου ήταν από φανάρι σε φανάρι σε καύσωνα στην Αθήνα.
Και επειδή μόνο λίγο χαμηλά στη δεξιά μπότα με ζεσταίνει σε τέτοιες φάσεις η σουτζούκα μου -δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις με σορτσάκι πάνω σε μηχανή φιλαράκι σόρι, οπότε η λίγη ζέστη από τα υπόλοιπα δεν με ακουμπάει κάν-, μου αποσπά τη προσοχή μόνο η θερμοκρασία στο κοντέρ και προτιμάω ως original βρωμοτουρίστας να σταματάω για κάνα καφέ (ή γειά σου γλυκειά Αθήνα γειά) παρά να ακούω τον κωλοβεντιλάτορα.
Επιμένω ότι όσο γουστάρεις τέτοιες μηχανές τόσο αποφεύγεις τα μέρη -ή τη χρήση- που τις ζεσταίνουν, το να κόβεις βόλτες μέσα στην Αθήνα για πουλ μουρ είναι ακυρότατο για μένα.
![]()
ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ.....?????
Ρέ σείς άρχίζω καί έχω ψυχολογικό πρόβλημα...........
Όλοι .....ΑΧΡΗΣΤΟ..........μού τό βγάζετε τό hayabusa.....!!!!!!!
Έγώ γιατί έψαχνα 3-4 μήνες νά τό άλλάξω καί ....ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ......???????
Πάντως 999 γιά νά βολτάρεις στήν πόλη.........ΔΕ ΛΕΕΙ........
Πολύ ώραίο στήν έμφάνιση..........είδικά τό κόκκινο..........ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΟΝ Η ΑΓΟΡΑ..........ρέ φίλε............
Πρέπει νά τό γουστάρεις πολύ τό έργαλείο γιά νά τό πάρεις....!!!!!!!!
Όλα τά ίταλικά άπό μικρό παιδί πάντα μού άρεσαν.........
ΑΛΛΑ............έκτός άπό Ρομίνα καί Άλ Μπάνο,Νικόλα Ντί Μπάρι,Μάσσιμο Ρανιέρι.....κ.λ.π....
άπό τότε άκόμα ...........τό μόνο Ίταλικό πού τόλμησα νά πάρω ήταν ή .......
DOLCE.........Kαμπάνα........!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχω κάποιο φίλο πού έχει τή Μαζεράττι μέ τό διπλό τούρμπο..........κινητήρα Φερράρι....κ.λ.π....
Ξέρεις πόσο τού ζητάνε γιά τεχνική ύποστήριξη λόγω τής μοναδικότητας τού
αύτοκινήτου..........κάτι μύρρια τό χρόνο.......!!!!!!!
Τούς είπε καί αύτός..........άντε γαμηθείτε............καί όταν χρειάστηκε κάτι τόν είπαν καί
αύτοί...........ASPETA.........τώρα μάγκα κανά δυό μήνες νά πάρουμε σειρά.
Καλύτερα νά τό φόρτωνε νά πάει Ίταλία.....!!!!!!!!!!
Τό ένα καί μοναδικό συνεργείο τής πόλης μου μέ τρομάζει......
Στήν Άθήνα τών 5 μυρρίων πιστεύω πώς θάναι καλύτερα τά πράμματα.....!!!!!!!!!!
Πήγα νά πάρω caponord ,άπό δώ τό κοίταγα άπό κεί τό κοίταγα,μακράν τό πιό ώραίο άπό όλα..
Έψαχνα μέσα στή Θεσσαλονίκη νά δώ κανένα.........
Τρείς μήνες δέ σταύρωσα ούτε ένα.......
Έσύ τί θάκανες...?????
Τά varadero σούπα........!!!!!!!
Λέω δέ γαμιέται,καί μιά καί δέν είχα πρόβλημα μέ τό νά μέ βλέπουν καί νά λένε ,νά περνάει
ό Σόμμερ,..........πήγα καί τό πήρα.......
Κάτι σάν τά πρόβατα δηλαδή,όπου πάνε οί πολλοί....!!!!!!
Μού ξυνόταν ό κώλος μου άλλά δέν τόλμησα.......
Άσε πού είπα καί άν θέλω νά τό άλλάξω....??????
Ποιός θά τό πάρει...????
Τό μοναδικό μαγαζί πού πουλάει μόνο capo...?????
Τελικά έσύ μέ τί μέ έχεις...????????
Όλοι μέ έχετε.........ρέ μπάς καί μέ θεωρείτε πολύ κωλόγερο καί δέ θέλετε νά τό πείτε γιά νά
ΜΗ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΤΕ....???????
![]()
![]()
Εγω ομως σε εχω παντου παπουλη
Υγ Συζηταμε για ιπποδυναμεις και τινες μλκιες ενω το παλικαρι ΑΓΑΠΑΕΙ και θα την βρει την ακρη
κανεις δεν λεει βεβαιως βεβαιως οτι το 999 σε πιστα τα εχει ΟΛΑ
Πάντως ότι και να λέτε, (ειδικά εσένα iriniaa σε έχω χαλαρά -σε στροφιλίκι φυσικά, τί νόμιζες-, μη κοιτάς που δεν είμαι απελπισμένος ακόμα σε σημείο να αρχίσω τις κόντρες, σε λίγο ,άσε που δεν τη τούρμπισες ακόμα, και μπερδεύεις του τροχού με του στροφάλου), η χειρότερη μοίρα που είχαν όλες οι μηχανές μου ήταν από φανάρι σε φανάρι σε καύσωνα στην Αθήνα.
ME ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΑΝΤΑΣ........!!!!!!
Λές νά μή τά ξέρω...?????
Τόσα χρόνια στό κουρμπέτι....????
Άλλο ήθελα νά κάνω ,άλλα τρελλαθήκατε όλοι,στημμένη μού τήν είχατε.....!!!!!!!
Έτσι καί κάνω καμμιά στραβή .....ΠΑΕΙ ΜΕ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΟΙ....
Τώρα νά σέ ρωτήσω κάτι γιά τήν κόντρα,πώς θά τήν κάνουμε...????
Μόλις θά τελειώνει ή ...ΕΥΘΕΙΑ.....θά σέ περιμένω νά στρίψουμε νά δούμε ποιός
τό πάει καλύτερα....??????????
ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ........!!!!!!!
Έχω ρίξει άπειρες κόντρες...........μέχρι καί μέ μπάτσους,άλλά αύτό είναι πολύ
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ...........!!!!!!!!!
Καί μετά θά άλλάξουμε μηχανάκια νά δούμε ...ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ...????
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............!!!!!!!!!!!!!!!
Γιά νά μού φύγει καί τό ψυχολογικό γιά τό haya.....!!!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Εγω ομως σε εχω παντου παπουλη
Υγ Συζηταμε για ιπποδυναμεις και τινες μλκιες ενω το παλικαρι ΑΓΑΠΑΕΙ και θα την βρει την ακρη
κανεις δεν λεει βεβαιως βεβαιως οτι το 999 σε πιστα τα εχει ΟΛΑ
AN ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ....
Άλλά άν ψάχνεις γιά τόν νικητή.......
GSX-R 1000 K7..........έπονται......R1.......1098........ZX-10........
![]()
Εξαρταται απο την πισταΑρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
AN ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ....
Άλλά άν ψάχνεις γιά τόν νικητή.......
GSX-R 1000 K7..........έπονται......R1.......1098........ZX-10........
![]()
αλλα γενικα μιλωντας τον πρωτο λογο για κουλαδια σαν εμας εχει η ροπη και το στησιμο
Ρε δεν ντρέπεστε λίγο.
Εδώ τόσο κόπο κάναμε να τον ανεβάσουμε λίγο τον άνθρωπο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ρε δεν ντρέπεστε λίγο.
Εδώ τόσο κόπο κάναμε να τον ανεβάσουμε λίγο τον άνθρωπο![]()
Μα του ειπα οτι εχει την Βεφα μου
τι καλυτερο να του πω για να τον ανεβασω:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Εξαρταται απο την πιστα
αλλα γενικα μιλωντας τον πρωτο λογο για κουλαδια σαν εμας εχει η ροπη και το στησιμο
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ......
Άλλά τών μηχανών ....ΠΑΝΤΑ..........
Ένας όδηγός άγώνων λοιπόν.........αύτή είναι ή σειρά πού θά γράψει τούς
ταχύτερους γύρους άν καβαλλήσει........Ο ΙΔΙΟΣ...........
ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ........
Τό 999 βέβαια ....ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ...
μέσα στούς πρώτους.......γιατί μετά άρχίζουν τά έφτάμισυ καί τά 600άρια.....
Άύτό έλειπε τό κριτήριο νά είμαστε έγώ καί σύ........!!!!!!!!!!
![]()
Eπειδη βαριεμαι να διαβαζω ολα τα ποστ,θα πω μονο...............................
ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΚΟΛΛΑ....................
Τα ειπαμε απο το τηλεφωνο,τα ειπαμε απο κοντα και δεν πρεπει να τα ξαναπουμε.Το μηχανακι γαμαει.Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,ειναι ΚΑΒΛΑ,ειναι DUCATI,ειναι ο διαβολος μεταμορφωμενος 999 αναποδα 666.
Απλα εισαι ακομα στο στρωσιμο και της μηχανης και του εαυτου σου.Απλα θελει λιγο υπομονη να το συνηθησεις σε ολα.Υψος,Θεση οδηγησης,συμπεριφορα,ζεστη.Σε λιγο καιρο που θα εχεις συνηθησει θα τα λεμε στις βολτιτσες μας και θα γελαμε.ΟΚ???
ΥΓ Ρε μαγκες το προβλημα του δεν ειναι τοσο η γενικη θερμοκρασια,οσο η ζεστη που βγαζει απο την δεξια πλευρα που περναει και η σωληνα της εξατμισης.Νικολα υπομονη ειπαμε ωσπου να το συνηθησεις.
ΥΓ Και ειπαμε οτι για την πολη,μεσημερι,με κινηση,ολα τα μηχανακια και οι οδηγοι ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
ΤΑ ΛΕΜΕ.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()