Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: Τελικές του Honda CBR125

Καλαματιανος rider Το avatar του/της flip
    Οχι ρε μονο το ρς εχει τετοια ιδιοτροπια επειδη ειναι διχρονο αυτο ελειπε να βγαζε ετσι προβληματα και μια 1000αρα

Για το ρς εχουν γινει πολλες συζητησεις εδω
    http://www.apriliabikers.gr/cms/inde...=33&board=66.0

αν το προσεξεις δεν θα σου βγαλει ιδιαιτερα προβληματα και πιστεψε με οποιος και αν το δει το ρς αν δεν εχει ιδιαιτερες γνωσεις δεν θα καταλαβει οτι ειναι 125 ενω το cbr... βγαζει ματι

Το ρς ειναι πολυ φανταχτερο και μουρατο μηχανακι η φημη περι προβληματων την εχει παρει οπως ειπωθηκε λογω οποιος το παιρνε προσπαθουσε να το κανει να πετα

Θα στο προτεινα μονο αν εχεις λεφτα, οπως και να το κανουμε τα 4500 ειναι πολλα για 125

Γιατι και το cbr για τα λεφτα του ειναι πολυ καλη επιλογη και προτιμοτερη απο ενα παπακι καθως σε βαζει στον κοσμο των ΣΣ χωρις ιδιαιτερες χρηματικες επιβαρυνσεις
    Πωλειται οπως ειναι πειραγμενο με χιλιαδες κυβικα ανεβασμεεεενο!!
    Πωλειται και το δινω οσο κι οσο απ την σκοτωστρα αρκει να γλυτωωωσω!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u0Zhhpto8h8

ποιος αλλοσ θελει κολπακια με την νεα πανακριβη μηχανη του?

Το ξερω ειμαι μελος στο Apriliabikers και εκει εχω ακουσει και θετικα σχολια αλλα και σοβαρα προβληματα.Η επιλογη θα κρυθει την τελευταια στιγμη πιστευω οσο ψαξιμο,οσες ρωτησεις και αν κανω αν μου κανει το "κλικ"τελειωσε.Ρε συ το ασχημο ξερεις ποιο ειναι...πες οτι περνω τελικα το RS ωραια φυσικα δεν το πειραζω βαζοντας πανω οτι μ@@@κια μου κατεβει για να το κανω πυραυλο,ουτως η αλλως το μηχαναμη ειναι πυραυλος απο μονο του.Βαζω κανα κιτ μονο αλλα καποιο συγκεκριμενο λιωσιμο θα το φαει γι'αυτο το περνεις αλλωστε ή μαλλον και για αυτο αλλα εχω ακουσει απο καποια παιδια που το εχουν οτι τους κολλησε χωρις να το πειραξουν αλλα εχω ακουσει και απο αλλους οτι το εχουν τοσο καιρο χωρις παλι να το πειραξουν και ειναι μια χαρα "φυσαει".Το ασχημο λοιπον θα ειναι να το παρεις ωραια και καλα και 'τσουπ' να σου βγει η βλαβη και λες αντε μια φορα ετυχε αλλα αν σου γ@@@θει στα προβληματα ε.... τοτε αρχιζεις και παιρνεις στροφες.....θελει να εχεις και λιγο τυχη με το μερος σου.Αλλα οπως σου ειπα...το "κλικ"αμα γινει τελειωσε...........

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από flip
    η φημη περι προβληματων την εχει παρει οπως ειπωθηκε λογω οποιος το παιρνε προσπαθουσε να το κανει να πετα

αντε γεια μας

γενικοτερα κυκλοφορει μια αρνητικη φημη για την απριλια περισσοτερο λογω ακριβειας και δυσκολιας στην εξασφαλιση ανταλλακτικων και service....

εγω παλι ποτε δεν θα καταλαβα γιατι αργουν τα ανταλλκτικα ιταλικων και εγγλεζικων μηχανων απο τη στιγμη που ειναι στην Ε.Ο.Κ....

πως γινεται τα γιαπωνεζικα να ερχονται αμεσως ντεν ξερω...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από flip
    Γιατι και το cbr για τα λεφτα του ειναι πολυ καλη επιλογη και προτιμοτερη απο ενα παπακι καθως σε βαζει στον κοσμο των ΣΣ χωρις ιδιαιτερες χρηματικες επιβαρυνσεις
    Ρε σεις το cbr παπί με κλιπόν είναι..Πεταμένα λεφτά..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Ρε σεις το cbr παπί με κλιπόν είναι..Πεταμένα λεφτά..

+125

Παιδες Ελληνων ο καθενας ψαχνει κατι σε μια μηχανη....με αυτο το κατι νιωθει καλλημενος και ικανοποιημενος ολες οι μηχανες ειναι μια χαρα,αλλες εχουν παραπανω ταχυτητα αλλες ομορφια αλλες ποιοτητα.Πρεπει να ψαξουμε μεσα μας και να αναρωτηθουμε τι πραγματικα θελουμε με τι πραγματικα οταν θα πεφτεις για υπνο το βραδυ και θα το σκεφτεσε θα νιωθεις ησυχος χωρις καμια αμφιβολια.Την τελικη ταχητυτα λιγο πολυ ολες μας την δινουν,ασχετα που ολοι νομιζουμε οτι εχουμε ενα Rossi μεσα μας που τρεχει μες τους σκατοδρομους της Ελλαδας και το χρημα να ρεει απο τα παντελονια μας.Εγω παντως μεσα απο τις συζητησεις εβγαλα την δικη μου γνωμη για το τι ζηταω.
    Θελω πραγματικα να σας ευχαριστησω ολους,οι συμβουλες σας,με βοηθεισαν παρα μα παρα πολυ.Να προφυλαζετε τον εαυτο σας γιατι μονο ετσι θα μπορειτε να διχνετε την αγαπη σας για τις μηχανες.

Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα..........Στέφανος απο Χαλκιδικη

Εγω ενα θα σου πω το rs μπορεις να το φτιαξεις μονο με ενα kit αυξησης υποδυναμης που βγαζει η ιδια η εταιρια για το συγκεκριμενο μηχανακι!!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p01212_0068.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	83,0 KB 
ID:	89121

Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHN.K
    Εγω ενα θα σου πω το rs μπορεις να το φτιαξεις μονο με ενα kit αυξησης υποδυναμης που βγαζει η ιδια η εταιρια για το συγκεκριμενο μηχανακι!!!!!!!!

για το κιτ της εταιρειας συμφωνω κι εγω...

σου παει 4.860 και το παιρνεις κομπλε...

Καλαματιανος rider Το avatar του/της flip
    Αν μενεις Αθηνα θα το πηγαινεις στον Bill (μηχανικος της απριλια φανταζομαι τον ξερεις) και θα εισαι μια χαρα χωρις κανενα προβλημα τωρα αν δεν εισαι(οπως εγω) πρεπει να ψαξεις τους μαστορους

Εγω παντως αν το παρω δεν θα αντεξω να μην του βαλω τπτ (ενοειται ομως θα σιγουρευτω πρωτα για το τι θα του βαλω)
    Πωλειται οπως ειναι πειραγμενο με χιλιαδες κυβικα ανεβασμεεεενο!!
    Πωλειται και το δινω οσο κι οσο απ την σκοτωστρα αρκει να γλυτωωωσω!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u0Zhhpto8h8

ποιος αλλοσ θελει κολπακια με την νεα πανακριβη μηχανη του?

μαα..δεν φταιω εγω... Το avatar του/της mantras
    mhn lete MALAKIES!!!! to aprilia rs to eixe o kolitos moy!!!!!! bgazei 14 aloga pragmatika, 120 teliki, to poli 130!!! me to kit tis aprili pou to plirose gia na to agorasei ebgaze teliki 170 teliki alla toy kolise mesa se 1 bdomada. pragmatika me to kit kapou sta 150 pianei nai. alla to fobasai min kolisi... kai na kserete!! tin alithia den tha sou tin pei kapios pou exei to rs oute aftos pou to goustarei na to agorasei.. tha sou to pei aftos pou to eixe kai to poulise h kati toy ebgale.. den lew to mixanaki gamaei alla oxi kai etsi opos to exete kanei re paidia!! o filos mou kati tetia diavase kai katastenaxorethike otan to pire!!!tora exei cbr600rr kai einai mia xara. to cbraki oreo mixanaki ki afto. basika den ta exw balei me kanena mixanaki ola mou aresoun apla lew afta pou kserw kai einai ALITHIA!
    paei san to anemo...

μαα..δεν φταιω εγω... Το avatar του/της mantras
    a kai kati allo. ama thelete briste kanete oti thelete sta @@ moy. egw ena lew. an thelete parte to kai meta tha deite tis alithines epidosis toy.. monoMONOmono tote..
    paei san to anemo...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    mantra οτι και να λες δεν ακουνε..εχουν γινει "τσακωμοι" ολοκληροι..αλλωστε δεν προκειται να προβουνε σε εγκατασταση κιτ..το μηχανακι το θελουν για καφετεριακη χρηση
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mantras
    kai meta tha deite tis alithines epidosis toy.. monoMONOmono tote..
    ξερεις που τις γραφω τις επιδοσεις του...

(προσωπικα)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. yamaha YZF-R125, honda cbr125 ή κατι άλλο;
    από evaki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2012, 02:14
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2009, 23:12
  3. derbi 50 -aprillia rs50- honda cbr125????
    από chernobill στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 13:20
  4. για τις τελικες του Ζ1000...
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 13:49
  5. projectaki gia HONDA forsight του 1998
    από lc8ergr1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 09:57

Κανόνες δημοσιεύσεων