αυτο με τα ζωα εννοει![]()
αυτο με τα ζωα εννοει![]()
εγω παντως οσους φιλους και γνωστους εχω που εχουν σπασει ευρωπαικα μοτορια ειναι καυτες... αν ειχαν ιαπωνικο μπορει να κραταγε περισσοτερο αλλα παλι θα εσπαγε καποια στιγμη... και εγω το r1 μου το πηρα με σπασμενο μοτερ και το αλλαξα μονος... (ειχε σπασει στον προηγουμενο γιατι καποιο κωλοπαιδι ειχε ριξει χωμα μες στο καρτερ!!!) βρηκα μοτερ με 1000 ευρω!!! αν ειχα ντουκατι ποσο θα μου πηγαινε το μοτερ???![]()
![]()
to iapwniko krataei perisotero ekei thelw na katalhksw!
made in JAPAN
![]()
![]()
![]()
![]()
Kακώς το άλλαξες!Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
εγω παντως οσους φιλους και γνωστους εχω που εχουν σπασει ευρωπαικα μοτορια ειναι καυτες... αν ειχαν ιαπωνικο μπορει να κραταγε περισσοτερο αλλα παλι θα εσπαγε καποια στιγμη... και εγω το r1 μου το πηρα με σπασμενο μοτερ και το αλλαξα μονος... (ειχε σπασει στον προηγουμενο γιατι καποιο κωλοπαιδι ειχε ριξει χωμα μες στο καρτερ!!!) βρηκα μοτερ με 1000 ευρω!!! αν ειχα ντουκατι ποσο θα μου πηγαινε το μοτερ???![]()
![]()
Τα Ιαπωνικά δουλεύουν και με χώμα μέσα στο μοτέρ!![]()
![]()
![]()
Επειδή το νούμερο 10 * 30 * 365 μπορεί να φάνηκε νορμάλ για όσους καβαλάνε ευρωπαϊκά, θα πώ ότι εννοούσα ότι άμα περισσεύανε φράγκα θα έκανα 30 φορές περισσότερα χλμ.
(άντε 10)
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
kai egw eixa agorasei ena mixeraki xeiros gia frapedes apo ton Beropoulo prin pente xronia.Par olo poy exw xtipisei ametritous frapedes den exei pa8ei tipota to gamimeno...
Opote oles oi espressomixanes einai gia ton poutso kai petamena lefta![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
δουλευε στον προηγουμενο 2-3 μηνες μεχρι που βαρεσε μπιελα!!! αν ειχε κανει καμια αλλαγη λαδιων κ φιλτρου παιζει να το εσωζε αν κ ειχε μεσα περιπου μισο κιλο χωμα!!!
τι ευρωπαικα τι ιαπωνεζικα,οταν χαλασουν λεφτα θελουν και τα δυο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
τι ευρωπαικα τι ιαπωνεζικα,οταν χαλασουν λεφτα θελουν και τα δυο...![]()
Ναί λεφτά θέλουν και τα δύο αλλά δεν νομίζεις οτι παίζει ρόλο και το πόσα λεφτά θέλει το ένα και πόσα λεφτά θέλει το άλλο?
ή ακόμα και για βελτίωση!
τράβα βάλε εξάτμιση σε DUCATI!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ναί λεφτά θέλουν και τα δύο αλλά δεν νομίζεις οτι παίζει ρόλο και το πόσα λεφτά θέλει το ένα και πόσα λεφτά θέλει το άλλο?
ή ακόμα και για βελτίωση!
τράβα βάλε εξάτμιση σε DUCATI!
κοιτα αναλογα...τουλαχιστον με τα ευρ.τα αναλαμβανουν συγκεκριμενοι μηχανικοι,και αντιπρ.που ειναι πιο υπευθυνοι απο τον καθε κομπογιαννιτη μαστορα...(υπ οψιν οτι ειμαι καμενος,εχω δωσει περιπου 500? για διαφορα καθαρισματα καρμπ.που στην ουσια μου τα χαλασαν κιολας)οποτε....![]()
σε duc ποιος ο λογος να βαλεις εξατμιση;..![]()
ε αν δε βαλεις σε ντουκατι που θα βαλεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
Χα χα, θυμαμαι που ειχα παει σε WDW (World Ducati Week) με ενα μονστερακι 620 και ημουν Ο ΜΟΝΟΣ, αναμεσα σε τουλαχιστον 5000 duc, χωρις εξατμισεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ε αν δε βαλεις σε ντουκατι που θα βαλεις?
Εξατμισεις και ανοιχτο καπακι στον ξηροκαμπανο συμπλεκτη ειναι ο λογος που παιρνει κανεις ducati!!!
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
o logos pou pernei kaneis ducati einai gia thn monadikh omorfia ths to krathma pou exei kai gia tipota allo.
Για να κάνει πολύ θόρυβο και να καλύπτει τον άθλιο θόρυβο που κάνει ο ξηροκάμπανος συμλέκτης!Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
axxaaxaxaxxaxaxaaxa
![]()
![]()
![]()
xaxaxxxaxxaxxaxaxxaxaxaxaxaxaxa
a
![]()
![]()
wraios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
se kernaw mpyra