Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 124

Θέμα: srx6 - Tuono 0-1

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Πολύ λιώσιμο το μανιτάρι

Byron δεν είναι τίποτα, με λίγο τρίψιμο θα γυαλίσει

Aπ οτι βλέπω δεν εχει γίνει σημάδι στα καπάκια του κινητήρα, ευτυχώς!!

H τιμή της ουράς κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα, 140 καλά είναι.
    Δεν είναι και Honda βλέπεις....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Επειδή τα μισά που λέγατε για τη μέθοδο του κυρ Code μου φάνηκαν τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας, και για να μή μπω σε αυτό το τριπάκι (δε προλαβαίνω μανίτσα μου ), θα προτείνω να ρωτήσετε τον ίδιο:

http://forums.superbikeschool.com/

Περαστικά στο παλουκάρι, και να ξαναπώ ότι εγώ το γουστάρω το tuono (παραλίγο να πάρω ένα πέρυσι), παρόλο το παραμύθι των ντόπιων dealers που θέλουν σφάξιμο στο γόνατο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Επειδή τα μισά που λέγατε για τη μέθοδο του κυρ Code μου φάνηκαν τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας, και για να μή μπω σε αυτό το τριπάκι (δε προλαβαίνω μανίτσα μου ), θα προτείνω να ρωτήσετε τον ίδιο:
    Zir να τον ρωτήσουμε, αλλά τι δεν σου έκατσε καλά? Εχουν ειπωθεί διάφορα στο ποστ, αλλά για τον Code και τα Css, ελάχιστα πράγματα.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Από αυτά που διάβασα τί κατάλαβα, αργές γραμμές, αργό ρίξιμο, πολύ γκάζι στην έξοδο χωρίς σήκωμα (ή περίμενε να σηκωθεί μόνη της), το tuono είναι πολύ ροπάτο χαμηλά, και ψηλό το μαμημένο άρα παίζει να πέφτει ψιλοπερίεργα, πιθανό μπέρδεμμα στις αναρτήσεις με υπερβολικό βάρος μπροστά... τί να πω, μπορεί να κατάλαβα και λάθος. Αλλά έχω δεί κι άλλα tuono να τρώνε highside και μάλιστα αβίαστα...

Για δές και εδώ μια γρήγορη στα σχετικά άρθρα, για να δεις τί εννοώ:
    http://forums.superbikeschool.com/in...p?showforum=11

Αλλά τί να πω εγώ, ούτε κάν σε πίστα δεν έχω μπει -μπορεί να μου φαίνονται κάπως, και να είμαι λάθος .

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    σήμερα το διάβασα!! και οι πτώσεις μεσα στο παιχνίδι είναι.....χαίρομαι πολύ που διάβασα πως είσαι καλά εσύ πρώτα απ' όλα!!

Περαστικα΄Βύρωνα!!

(πονάς ακόμα??)

Tati & Zireus ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Πονάω λίγο ακόμα, αλλά τίποτα σημαντικό. Κάνω σχεδόν ότι έκανα και πριν. Οι προηγούμενες ημέρες ήταν λίγο ζόρικες, αλλά τα voltaraine κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Την Τετάρτη παρήγγειλα τα πράγματα του Tuono, και εκτός της ουράς που θα είναι εδώ την άλλη Πέμπτη τα υπόλοιπα ήταν ετοιμοπαράδοτα.

Τα κουφά της aprilia..... Το ποδόφρενο που είναι 3 κομμάτια και ρυθμιζόμενο, είχε κομπλέ 35?, το φλας ολόκληρο πίσω (δεν δίνει μόνο κρύσταλλο) 17? και ένα πλακάκι νικελ που κολλάει στο πλάϊ του ψυγείου (διακοσμητικό) το έχει 25?

ααααα.... και με την ευκαιρία θα βγεί και λίγο πιο τουμπανο το Tuono (προσεχώς στις οθόνες σας)

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

ααααα.... και με την ευκαιρία θα βγεί και λίγο πιο τουμπανο το Tuono (προσεχώς στις οθόνες σας)

Το παν Βυρωνα ειναι να ξερεις να εκμεταλλευεσαι τις ευκαιριες που σου δινονται.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Το παν Βυρωνα ειναι να ξερεις να εκμεταλλευεσαι τις ευκαιριες που σου δινονται.
    είπε ο George και επέστρεψε στην σκοπιά του...

Αν εννοείς την χρονική συγκυρία George, που το Τuono και εγώ έχουμε αναρρωτική άδεια , συμφωνώ.

Δούλεψε ebay καργα. (Αν και η σοβαρή δουλειά θα γίνει απ΄τον συμφορουμίτη grat)

SRX6 & Tuono Rulezzz

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Tati & Zireus ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Πονάω λίγο ακόμα, αλλά τίποτα σημαντικό. Κάνω σχεδόν ότι έκανα και πριν. Οι προηγούμενες ημέρες ήταν λίγο ζόρικες, αλλά τα voltaraine κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Την Τετάρτη παρήγγειλα τα πράγματα του Tuono, και εκτός της ουράς που θα είναι εδώ την άλλη Πέμπτη τα υπόλοιπα ήταν ετοιμοπαράδοτα.

Τα κουφά της aprilia..... Το ποδόφρενο που είναι 3 κομμάτια και ρυθμιζόμενο, είχε κομπλέ 35?, το φλας ολόκληρο πίσω (δεν δίνει μόνο κρύσταλλο) 17? και ένα πλακάκι νικελ που κολλάει στο πλάϊ του ψυγείου (διακοσμητικό) το έχει 25?

Πολύ καλές τιμές σε σχέση με όλα τα άλλα μηχανάκια...

ετοιμοπαράδωτα η Απρίλια ακούτε λοιποί?
    εκτός ενός κομματιού...

και μην μου πει κάποιος (εκτός ίσως απο Yamaha ή και BMW) ότι έχει την ίδια ανταπόκριση σε διαθεσιμότητα αναλωσίμων ανταλλακτικών όπως π.χ. τα μαρσπιέ...

άιντε ... γιατί όλο ραδιοαρβύλες περασμένης δεκαετίας ακούμε απο μάρκες μηχανών τεχνολογίας περασμένης δεκαετίας...

Οι ντόπιοι έμπορες παρόλα αυτά θέλουν σφάξιμο στο γόνατο, αυτοί ξέρουν γιατί, μή σε νοιάζει.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Να κάνω και 'γω μια παράθεση εις γνώσην των συνεπειών που επέρχονται (κράξιμο δλδ.) :

Αυτό που λέτε για το hi siding ισχύει. Δηλαδή το να μπαίνουμε με αρκετά χιλιόμετρα στην είσοδο αλλα με ελατωμένο γκάζι κατα τη διάρκεια της στροφής και μετά απο πιο όρθια θέση να επιταχύνουμε ξανά είναι πολύ σωστό: Φορτίζετε πιο πολύ το μπροστινό* και το πισινό δεν τα βρίσκει & τόσο σκούρα (είπαμε, ΣΤΑΘΕΡΟ γκάζι! ) . Επίσης μ' αυτόν τον τρόπο διατηρούμε τη γραμμή μας πιο εύκολα και δεν χρειάζονται επικίνδυνες διοθώσεις (ανάποδα τιμόνια) που μπορούν να μας χαλάσουν τη μέρα (αυτό περιλαμβάνει πλαστικά, ζάντες, μανιτάρια, χέρια, πόδια κ.τ.λ).

Ακόμα κι' εγω που δεν εχω οδηγήσει τίποτα αλλο απ' το ταπεινό μου Kaze-R, ούτε εχω μπει ποτέ μου σε πίστα, το βλέπω ξεκάθαρα οταν είμαι αρκετά τυχερός για να βρω καλή γόμα.

Μάκη: "Κακιά Στροφή" rules man!!!

*Φυσικά το τιμόνι θα βαρύνει αρκετά έτσι, αλλα είμαστε ή δεν είμαστε χεράδες;
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Οι ντόπιοι έμπορες παρόλα αυτά θέλουν σφάξιμο στο γόνατο, αυτοί ξέρουν γιατί, μή σε νοιάζει.
    +1

Πολλοί γνωστοί Dealers δεν είναι πλέον εξουσιοδοτημένοι και δεν το λένε, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν τον κόσμο, ενώ και κάποιοι από τους εξουσιοδοτημένους είναι για πολλές κλωτσιές.

@Tropeas: Μακάρι να πάνε όλα καλά, και να τελειώσω το συντομότερο. Τα πράγματα που υπήρχαν, υπήρχαν γιατί πήγα στον Αρμακόλα που έχει το μεγαλύτερο stock ανταλλακτικών από τους εξουσιοδοτημένους. Θα δουμε πως θα πάει.

@Nikoskazer : Σου εύχομαι να πάρεις συντομα ότι μοτοσυκλέττα ονειρεύεσαι και να εφαρμόσεις αυτά που ξέρεις.

SRX6 & Tuono Rulezzz

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    [B@Nikoskazer : Σου εύχομαι να πάρεις συντομα ότι μοτοσυκλέττα ονειρεύεσαι και να εφαρμόσεις αυτά που ξέρεις.

[/B]
    Να 'σαι καλά φίλε...

Έννοια σου και κάτι εχω υπόψη μου!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ama-bostrom.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	88,0 KB 
ID:	89474
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati

Θα δουμε πως θα πάει.
    Μάλλον πάει καλύτερα απ΄ότι φανταζόμουν... Μόλις με πήραν τηλέφωνο πως τα πράγματα ήρθαν !!

SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aprilia Rsv Tuono Fighter!!
    από DUKASII στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 13:22
  2. Πωλειται Aprilia Tuono 1000r '04
    από Zanzibar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 23:48
  3. Aprilia RSV 1000 Mille Tuono
    από Avapxia στο forum Aprilia