Γεια σου φίλε μου. Αυτό το Factory που είχα εγώ ήταν του 2004 με Akrapovic από τον πάτο τιτάνιο Full Racing,με φίλτρο ελεύθερο και πρόγραμμα. Είχε στον τροχό 133 άλογα. Το RSV είναι ένα πάρα πολύ καλό και στιβαρό μηχανάκι με ψηλή θέση οδήγησης το οποίο σημαίνει ότι είναι ιδανικό για αναβάτες πάνω από 1.78 ύψος. Όσο για την ροπή του με όλα τα προηγούμενα που είπα ότι έχει είναι πάρα πολύ καλό. Σε νορμάλ κατάσταση υστερεί πολύ στα μεσαία και ψηλά. Αυτό το μηχανάκι πρέπει να έχεις πάντα φρέσκα λάστιχα και κατά προτίμηση Metzeler ή Pirelli 190/55-17 με πάρα πολύ καλή άσφαλτο. Από εκεί και πέρα όλα έρχονται όπως τα θες. Τα κατά αυτού του μηχανακιού είναι όπως και σε όλα που είναι V κινητήρες ότι η πίσω εξάτμιση σου καίει στην κυριολεξία το δεξιό πόδι, δια ροπάλου δεν φοράς κοντό παντελόνι. Υστερεί πάρα πολύ στις στροφες λόγω ακαμψίας και πολύ δυνατά φρένα στους ολισθηρούς Ελληνικούς δρόμους στη πιστα ομως οχι αυτό ισχύει και για το 1098.Όσο για το GSXR K7 έχει τρομερή ποιότητα κύλισης όλα έρχονται πιο γλυκά αντίθετα με τα Ιταλικά αλλά στην πίστα θέλει το κάτι παραπάνω(φρένα αναρτήσεις).Όλα αυτά βέβαια σε ακραίες καταστάσεις, γιατί το συγκεκριμένο φορά πάρα πολύ καλές αναρτήσεις με αργή και γρήγορη απόσβεση. Τέλος για το RSV αν βάλεις τα παραπάνω που είχα βάλει και εγώ είναι έτοιμο ακόμα και για αγώνες. Με το συγκεκριμένο μηχανάκι που έχω και στην φωτό κέρδισα για το 2006 το Παγκρήτειο Πρωτάθλημα.: a25:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()