Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 124

Θέμα: T-shirts "Moto.gr" - ερωτήσεις/διευκρινίσεις...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-varadero

2 ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ LARGE ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ NICKNAME ΜΟΥ ALEX-VARADERO
    + 2 ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ SMALL ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ "ΓΥΝΑΙΚΑ ALEX-VARADERO"

καταρχήν alex για να ακριβολογούμε το μπλε μπλουζάκι είναι με μπεζ γράμματα

κατά δεύτερον... στο πρώτο ποστ του Thread των παραγγελιών γράφω ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Δε θα δηλώνει απλά "με nickname" ... θα γράψει ακριβώς τί θέλει να γραφεί στο t-shirt
    (π.χ. ο h_m_akis μπορεί να θέλει στο μπλουζάκι να γραφεί h m Akis δηλαδή χωρίς underscores και με κεφαλαίο το "Α")
    έτσι όπως έχεις δώσει την παραγγελία αυτό που θα σου παραδωθεί είναι και ένα γυναικείο μπλουζάκι small που θα γράφει μπορστά κάτω από τη στάμπα του Moto.gr

ΓΥΝΑΙΚΑ ALEX-VARADERO

είσαι σίγουρος ότι θα είναι με κεφαλαία? το nickname σου ας πούμε είναι με μικρά...

απαντάω κατά αυτόν τον τρόπο για παραδειγματισμό του τί μπορεί να προκύψει με τον τρόπο που παραγγέλνετε

στην παραπάνω περίπτωση που ο φίλος παραγγέλνει ως λεκτικό ένα μακρυνάρι σε κεφαλαία μπορεί να προκύψουν δύο τεινά...

ή αυτός που θα το τυπώσει θα αφήσει το ίδιο μέγεθος γραμματοσειράς με ένα άλλο λεκτικό π.χ. Nostra και θα "μπουκώσει" ένα small γυναικείο μπλουζάκι με γράμματα

ή θα τα μικρύνει τόσο πολύ για να μην μπουκώσει το μπλουζάκι που τελικά δε θα διαβάζονται...

για να μη μιλήσω για την παντόγλα που έχει να φάει άμα ζητήσει από τη γυναίκα του/φίλη του να φορέσει ένα μπλουζάκι με τέτοιο λεκτικό

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    .........................
    τεμ. 1 γυναικείο μπλουζάκι Μ κόκκινο με άσπρη στάμπα με λεκτικό +Odigos
    συγνώμη κιόλας για την παράθεση αλλά...

Ρε φίλε!!! θα μας φας και τη γυναίκα τώρα?
    η +odigos είναι καπαρωμένη λέμεεεεε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Τραπεζική κατάθεση σε όποια τράπεζα ναναι...δώστε και τους 3 λογαριασμούς
    και τους τρεις λογαριασμους δε γίνεται να τους εχετε...

παρακαλώ να διαλέξετε μία τράπεζα εκ των : Εθνική, Πειραιώς, Eurobank

θεωρείτε αυτονόητο ότι οι αριθμοί λογαριασμών που θα σας ΠΜιστούν αποτελούν προσωπικό δεδομένο και θα τους μάθετε για λόγους καλής πίστης και για να εξυπηρετηθείτε για την παραγγελία...

παρακαλώ για την μη δημόσια κοινοποίησή τους είτε στο φόρουμ είτε αλλού...

Αρχικά δημιουργήθηκε από speedyandreas
    prolavenw kai egw?
    φίλε έχεις το λιγότερο 10 μέρες για να δώσεις την παραγγελία σου....

κατανοώ ότι οι οδηγίες για την παραγγελία είναι μακροσκελέστατες και ίσως κουραστικές ΑΛΛΑ

όχι και τέτοιες ερωτήσεις ρε παιδιά!!!!

έχουμε (cpt.haddock and I) προσπαθήσει να απαντήσουμε σχεδόν σε οτιδήποτε μπορούσε να αποτελεί απορία...

μη μας κάνετε να επαναλαμβανόμαστε χωρίς ουσιαστικό λόγο... please

νομιζω οτι μεχρι 100 ευρω ειναι φρι -το paypal-
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    νομιζω οτι μεχρι 100 ευρω ειναι φρι -το paypal-
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Το paypal δεν ξερω τι κραταει,νομιζω 0.50 η 1 ευριο στην συναλλαγη.
    Αν μπορει να γινει με paypal πληρωνονται και τα μεταφορικα μαζι και ειμαστε οκ.

Fees

Withdraw Funds
    Free for ?100.00 EUR or more,
    ?1.00 EUR for ?99.99 EUR or less, to a Greek bank account

There is a minimum amount for withdrawals to an international bank. In some countries or regions, members may also add a U.S. bank account to their PayPal account. A Withdrawal Fee may be charged when you withdraw funds from your PayPal account.

Please make sure that the bank account and delivery information on your withdrawal request is complete and correct. Otherwise, the amount will be returned to your PayPal account and a return fee will be charged.

Accept the following funded payments:

* PayPal Balance
    * PayPal Instant Transfer
    * PayPal eCheck

Free

Accept credit or debit card funded payments
    5.4% plus ?0.35 EUR. No transaction limit for payments sent via Skype, otherwise there is a limit of 5 transactions per year

5.4% plus ?0.35 EUR for card payments received using PayPal on Skype

Multiple Currency Transactions
    Exchange rate includes a 2.5% fee** Fees for cross border payments

** If your transaction involves a currency conversion, it will be completed at a retail foreign exchange rate determined by PayPal, which is adjusted regularly based on market conditions. This exchange rate includes a 2.5% spread above the wholesale exchange rate at which PayPal obtains foreign currency, and the spread is retained by PayPal. The specific exchange rate that applies to your multiple currency transaction will be displayed at the time of the transaction. View Currency Converter

Quoted fees are inclusive of all applicable taxes; however, other taxes or costs may exist that are not paid through PayPal or imposed by us. You are liable for any telephone charges and any charges made by your internet service provider or similar or associated charges as a result of the use by you of the PayPal Service.

με βάση τα όσα γράφονται στο site της paypal λοιπόν...

θα πρέπει
    για να μην χρεωθώ προμήθεια ανάληψης 1?, το ποσό της ανάληψης να είναι μεγαλύτερο από 100? ... και αν πετύχει η ανάληψη... αν δε πετύχει θα χρεωθώ 6 ευρώ προμηθεια επιστροφής

επίσης αν μου στείλετε τα χρήματα από το διαθέσιμο ποσό του λογαρισμού σας στο paypal τότε δεν υπάρχει προμήθεια. Αν όμως κάποιος κάνει το λάθος να στείλει τα χρήματα μέσω της πιστωτικής του κάρτας (δεν έχει δηλαδή λεφτα ήδη μέσα στο Paypal) θα φτάσουν σε εμένα λιγότερα χρήματα κατά 5,4% + 0,35?

Αν έχει ανοίξει κάποιος λογαριασμό στο Paypal με πιστωτική κάρτα εκτός ελλάδος τότε ενδέχεται να χρεωθω και προμήθεια για αλλαγή συναλλάγματος αλλά και προμήθεια για μεταφορά χρημάτων από τράπεζα του εξωτερικού.

Εγώ είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσω ΚΑΙ τον λογαριασμό μου στο paypal για την διευκόλυνση των παιδιών που είναι στο εξωτερικό (οι του εσωτερικού ας πάνε σε μια Πειραιώς, Εθνική ή eurobank και ας κάνουν μια απλή και ανέξοδη κατάθεση)... αλλά ας μάθετε πρώτα πόσο ακριβώς θα κοστίσει η πληρωμή μέσω Paypal τόσο σε εσάς όσο και σοτν παραλήπτη των χρημάτων (δηλαδή εμένα)

Οι ενδιαφερόμενοι ψάχτε το λίγο (το "νομίζω" δεν είναι αρκετό) και εγώ είμαι στη διάθεσή σας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    ............................

Εκτός από το Mr Copy, υπάρχει κάπου αλλού το αρχείο με το logo του moto.gr;
    δε γνωρίζω να σου απαντήσω με σιγουριά...

έχω όμως την εντύπωση πως όχι....

για όσους μένουν Αθήνα ....

Ρε παίδες γιατί επιλέγετε την αποστολή με courier? εχετε όρεξη να χρεώνεστε?

ή ελάτε Δέλεαρ μια Δευτέρα ή κανονίστε να παραλάβει αντί για εσάς κάποιος φίλος/γνωστός

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    με βάση τα όσα γράφονται στο site της paypal λοιπόν...

θα πρέπει
    για να μην χρεωθώ προμήθεια ανάληψης 1?, το ποσό της ανάληψης να είναι μεγαλύτερο από 100? ... και αν πετύχει η ανάληψη... αν δε πετύχει θα χρεωθώ 6 ευρώ προμηθεια επιστροφής

επίσης αν μου στείλετε τα χρήματα από το διαθέσιμο ποσό του λογαρισμού σας στο paypal τότε δεν υπάρχει προμήθεια. Αν όμως κάποιος κάνει το λάθος να στείλει τα χρήματα μέσω της πιστωτικής του κάρτας (δεν έχει δηλαδή λεφτα ήδη μέσα στο Paypal) θα φτάσουν σε εμένα λιγότερα χρήματα κατά 5,4% + 0,35?

Αν έχει ανοίξει κάποιος λογαριασμό στο Paypal με πιστωτική κάρτα εκτός ελλάδος τότε ενδέχεται να χρεωθω και προμήθεια για αλλαγή συναλλάγματος αλλά και προμήθεια για μεταφορά χρημάτων από τράπεζα του εξωτερικού.

Εγώ είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσω ΚΑΙ τον λογαριασμό μου στο paypal για την διευκόλυνση των παιδιών που είναι στο εξωτερικό (οι του εσωτερικού ας πάνε σε μια Πειραιώς, Εθνική ή eurobank και ας κάνουν μια απλή και ανέξοδη κατάθεση)... αλλά ας μάθετε πρώτα πόσο ακριβώς θα κοστίσει η πληρωμή μέσω Paypal τόσο σε εσάς όσο και σοτν παραλήπτη των χρημάτων (δηλαδή εμένα)

Οι ενδιαφερόμενοι ψάχτε το λίγο (το "νομίζω" δεν είναι αρκετό) και εγώ είμαι στη διάθεσή σας...
    Πρωτα απ-ολα πρεπει να ανοιξεις εναν λογαριασμο στο Paypal.Ανοιγωντας τον λογαριασμο θα σου κρατησει 1 ευριο.το user σου θα ειναι το e-mail σου.Μεσω αυτου,δλδ του e-mail σου γινεται και η πληρωμη και οχι εμβασμα.Αμεσως μολις γινει σου ερχεται e-mail οτι ο Χ σου εβαλε τοσα λεφτα στον λογαριασμο.Το ποσο απο την στιγμη που ειναι σε ευρια δεν αλλαζει.Αν βαλεις στερλινες,δολλαρια κλπ αλλαζει λογω της τιμης σε σχεση με το ευρο.
    Παντως αν ειναι μπερδεμα το πολυ πολυ εγω τουλαχιστον μπορω να στηλω εναν φιλο μου στο Δελεαρ και να περασει να τα παρει αυτος και αν γινεται να στα πληρωσει επι τοπου-δεν λεει να τον χωσω να τρεχει σε τραπεζα,να περασει να τα παρει και να παει να μου τα στηλει-
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Πρωτα απ-ολα πρεπει να ανοιξεις εναν λογαριασμο στο Paypal.Ανοιγωντας τον λογαριασμο θα σου κρατησει 1 ευριο.το user σου θα ειναι το e-mail σου.Μεσω αυτου,δλδ του e-mail σου γινεται και η πληρωμη και οχι εμβασμα.Αμεσως μολις γινει σου ερχεται e-mail οτι ο Χ σου εβαλε τοσα λεφτα στον λογαριασμο.Το ποσο απο την στιγμη που ειναι σε ευρια δεν αλλαζει.Αν βαλεις στερλινες,δολλαρια κλπ αλλαζει λογω της τιμης σε σχεση με το ευρο.
    βρε κούκλε!
    έχω λογαριασμό στο Paypal!!!

μα τί στα διάλα... ελληνικά δε γράφω?

απλά δε ξέρω σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από τρίτους (μιας και έχω personal account)

πόσο θα είναι οι χρεώσεις/προμήθειες δε ξέρω!

αν θες συγκέντρωσε την παραγγελία που θες και δοκίμασε μια πληρωμή μέσω paypal να δουμε πόσο θα βγει αλλά αναφέρω καποια πράγματα στα οποία δεν έχεις δώσει καμιά σημασία και μου απαντάς άλλα αντί άλλων...

ο λογαριασμός σου στο paypal στηρίζεται σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ελληνική ή ξένη?

έχει διαθέσιμο υπόλοιπο μέσα στο paypal ή θα κάνεις μεταφορά/πληρωμή από την κάρτα σου?

Παντως αν ειναι μπερδεμα το πολυ πολυ εγω τουλαχιστον μπορω να στηλω εναν φιλο μου στο Δελεαρ και να περασει να τα παρει αυτος και αν γινεται να στα πληρωσει επι τοπου-δεν λεει να τον χωσω να τρεχει σε τραπεζα,να περασει να τα παρει και να παει να μου τα στηλει-
    αν έχεις τέτοια εναλλακτική και ΔΕΝ βρεθεί και κάποιος άλλος από Ιταλία να φύγει μια ομαδική αποστολή τότε ίσως να είναι η καλύτερη λύση...

Σε ότι αφορά στο τρόπο αποστολής με λεωφορείο που είπες κλπ. αν χαθεί το δεματάκι σου ασφαλίζουν την αξία του? γιατί με το courier αν χαθεί το δεματάκι είναι ασφαλισμένο ....

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    μαζι με τα μπλουζακια γινεται να στειλεται και τα αυτοκολιτα ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    μαζι με τα μπλουζακια γινεται να στειλεται και τα αυτοκολιτα ??

το θέμα αυτό είναι υπό συζήτηση με τον Julius...

!!!Καλή μέρα!!! Το avatar του/της alex-varadero
    ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΦΙΛΑ ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΤΙ NICK ΚΑΙ ΟΛΑ!!!

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ....

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ....
    marspiedofagos

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-varadero
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ....
    παρακαλώ?

να κανο μια ερωτηση?θα βγαλετε πινακα μετα ολους εμας που εχουμε παραγγειλει?το ρωταο μπας και ξεχαστει κανενας το ποστ που εκανα την διορθωση το ειδατε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    να κανο μια ερωτηση?θα βγαλετε πινακα μετα ολους εμας που εχουμε παραγγειλει?το ρωταο μπας και ξεχαστει κανενας το ποστ που εκανα την διορθωση το ειδατε?
    Αν έκανες ΝΕΟ ποστ, ναι το είδαμε, αν έκανες διόρθωση σε παλιό ποστ όχι, δεν κοιτάμε τα παλιά

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 155
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2008, 20:02
  2. T-shirts "Moto.gr" - ομαδική παραγγελία 2007...
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 159
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 12:10
  3. T-shirts MOTO.GR - Παραγγελία
    από SF στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 128
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 19:32
  4. T-shirt moto.gr, Θεμιστοκλέους??!
    από SF στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2006, 08:49

Κανόνες δημοσιεύσεων