Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: ΑΓΟΡΑ Kristar 125

Ανήσυχο Μέλος...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    τι εχεις να πεις τωρα ρε αλητη μπαντιτακο χρεπιαρη???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

SIERRA VICTOR 1 Το avatar του/της HFK
    Μάλλον τελικά θα πάρω αυτό!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	800px-2007ducatihypermotard-001.jpg 
Προβολές:	334 
Μέγεθος:	78,3 KB 
ID:	88207

Ανήσυχο Μέλος...
    :hypnotize :hypnotize :wacko: :wacko:

GIATI DEN EXEI PISO DISKOFRENO TO KRYPTON 135 ? ME XALAEI POLY MILAME !!
    KRIMA GIATI EINAI POLY OMORFO!!

εισαι σιγουρος οτι δεν εχει πισω δισκοφρενο? οσο για επιδωσεις εγω ξερω οτι βγαζει 12,6 αλογακια!!! καλα ειναι για τετραχρονο.. κοιτα ομως κ το modenas dinamik 125.. κορυφαιο μηχανακι....
    Alexz@nder

APRILIA RS FOR EVER!!!!!!!!

εισαι σιγουρος οτι δεν εχει πισω δισκοφρενο? οσο για επιδωσεις εγω ξερω οτι βγαζει 12,6 αλογακια!!! καλα ειναι για τετραχρονο.. κοιτα ομως κ το modenas dinamik 125.. κορυφαιο μηχανακι....

.............................................................................................
    ΑΠΑΝΤ
    1.ναι είμαι σίγουρος ότι δεν έχει δισκόφρενο και μάλλον το κάνουν αυτό για να έχει το επόμενο Crypton και μπορείς να το δεις απο τις ανακοινώσεις κ.λ.π και απο τις φωτογραφίες

2. modenas dinamik 125 : είχα στο περελθόν δίχρονα μηχανάκια , MO MORE !!!!!!!!!!!ναι , άριστο για κάποιους αλλα 'οχι για τη δουλειά που το θέλω εγώ

ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΣΤΟ
    www.citymoto.gr/article.citymoto.gr?aid=126

Ανήσυχο Μέλος...
    και χωρις δισκοφρενο καλα θα φρεναρει.. εκτος και αν μιλας μονο για εμφανιση. ειχα το πρωτο innova και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα. μονο λιγο σφυριγμα το οποιο και διορθωθηκε σχεδον αμεσως..

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι το kristar ειναι το καλυτερο παπι της αγορας ... και εχω ακουσει οτι πουλιεται 1800 μαζι με μπαγαζιέρα

καλημέρα κι απο μενα

εχω το κρισταρ απο το νοέμβριο του 2006 κι έχω κάνει 5000 χιλ.

οι εντυπώσεις μου ως εξής¨

δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το ιννοβα που το έχει ο μπατζανάκης μου
    και το έχω οδηγήσει αρκετά, όμως το κριστάρ έχει πολυ καλύτερα φρένα
    και πολυ καλύτερη οδική συμπεριφορά, για την κατηγορία πάντα.
    Νομίζω απο φρένα και κρατήματα πρέπει να είναι κορυφή στην κατηγορία.
    Απο τελικές εμένα δεν μου έχει δείξει ποτέ πάνω απο 110 κοντερίσια ακόμα
    και στις πιο ευνοικές συνθήκες, σε πιο δύσκολες συνθήκες δηλ. με αέρα ή στο
    ανέβασμα στη συγγρού πχ φτάνει γυρω στα 100 μαξιμουμ.
    είναι πολυ οικονομικό φυσικά, η αντιπροσωπεία σκιζει καθώς και οι τιμές των
    ανταλακτικών που είναι πολυ φθηνά.
    απο τριγμούς είχε παρα πολούς στα πλαστικά μπροστά, τωρα έχει στρώσει λιγάκι
    μετα απο επεμβάσεις απο το γκοργκόλη.

αυτά προς το παρόν για ότι άλλο στη διαθεση σας.

..για SKYNET αλλλά και για όποιον άλλο φίλο ξέρει
    ..............................................................................
    φίλε μου skynet είσαι ευχαριστημένος τελικά απο το KRISTAR ?
    Τί παπί στα 125 cc θα με συμβούλευες να αγοράσω τους επόμενους μήνες (καινούργιο πάντα) μιας και έχω να οδηγήσω παπί απο το 1996 ? (οδηγώ moto μεγάλου σχετικά κυβισμού )

Δηλαδή θα το άλλαζες το δικό σου με κάποιο άλλο παπί σήμερα που βγήκαν και άλλα μοντέλα καινούργια μετά και απο την έκθεση moto του περασμένου μήνα ?
    Σε μένα παίζει ρόλο και η εμφάνιση συν τοις άλλης και οι μετακινήσεις μου θα είναι εντός πόλης (Αθήνα-προάστια) και επειδή θα χρησιμοποιώ την Λεωφόρο Αθηνών(Καβάλας) τακτικά πιστεύεις ότι "τραβάει¨και ανταποκρίνεται ή θα μου κορνάρουν στα φανάρια τα ΙΧ ?(συνήθως θα είμαι μονος μου χωρίς δεύτερο άτομο) Στις λεωφόρους γενικά είναι οκ ή σε παίρνει ο άνεμος ??
    Είπες επίσης ότι είναι σχετικά οικονομικό δηλαδή ? πόσα χλμ στο λίτρο? ή καλλιτερα πόσα λίτρα στα 100 χλμ ή όπως θές
    κατα την άποψή σου ποιό είναι το πιο όμορφο 125άρι παπί σήμερα ?
    τί λες για το Υamaha crypton 135 το υδρόψυκτο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
    ..για SKYNET αλλλά και για όποιον άλλο φίλο ξέρει
    ..............................................................................
    φίλε μου skynet είσαι ευχαριστημένος τελικά απο το KRISTAR ?
    Τί παπί στα 125 cc θα με συμβούλευες να αγοράσω τους επόμενους μήνες (καινούργιο πάντα) μιας και έχω να οδηγήσω παπί απο το 1996 ? (οδηγώ moto μεγάλου σχετικά κυβισμού )

Δηλαδή θα το άλλαζες το δικό σου με κάποιο άλλο παπί σήμερα που βγήκαν και άλλα μοντέλα καινούργια μετά και απο την έκθεση moto του περασμένου μήνα ?
    Σε μένα παίζει ρόλο και η εμφάνιση συν τοις άλλης και οι μετακινήσεις μου θα είναι εντός πόλης (Αθήνα-προάστια) και επειδή θα χρησιμοποιώ την Λεωφόρο Αθηνών(Καβάλας) τακτικά πιστεύεις ότι "τραβάει¨και ανταποκρίνεται ή θα μου κορνάρουν στα φανάρια τα ΙΧ ?(συνήθως θα είμαι μονος μου χωρίς δεύτερο άτομο) Στις λεωφόρους γενικά είναι οκ ή σε παίρνει ο άνεμος ??
    Είπες επίσης ότι είναι σχετικά οικονομικό δηλαδή ? πόσα χλμ στο λίτρο? ή καλλιτερα πόσα λίτρα στα 100 χλμ ή όπως θές
    κατα την άποψή σου ποιό είναι το πιο όμορφο 125άρι παπί σήμερα ?
    τί λες για το Υamaha crypton 135 το υδρόψυκτο ?

λοιπόν θα προσπαθήσω να σε διαφωτίσω όσο και αν μπορώ..
    επειδή και εγώ είχα να οδηγήσω παπί καμμια δεκαρια χρόνια (πάντα είχα μεγαλύτερες μοτο)
    θα σου πώ τα εξής¨
    το κριστάρ απο άποψη κρατήματος και φρένων είναι απλά κορυφή αυτη τη στιγμή.
    εγώ δεν θα το άλλαζα για να πάρω παπι άλλο, επαναλαμβανω, αυτη τη στιγμή .

αυτό που πραγματικά με χαλάει είναι που είναι πιο αργο απο άλλα πχ ιννοβα, και
    αυτός συν τοις άλλοις είναι και ο κίνδυνος που υπάρχει στις λεωφορους πχ συγγρου,
    ποσειδώνος κλπ όπου ο οποιοσδηποτε λαλακας οδηγός ιχ ή μοτο που την είδε γλήγορΑς
    περνάει ξυστά με χίλια. μην ξεχνάς όμως ότι μιλάμε για παπι οκ?

στους ανέμους γενικά αντεχει εκτός αν ξεριζώνει δεντρα..

τώρα απο οικονομία, εμένα έχει κατανάλωση γύρω στα 2.5 λιτ/100 χιλ.
    τα σέρβις του είναι στα 1000, στα 2500, 5000 και μετά κάθε 5000 με ενδιάμεση
    αλλαγή λαδιών κάθε 2500.. κόστος "μεγάλου" σερβις 40 ευρώ.

προβολέας - όχι δεν είναι μοτοσυκλέτας, είναι παπιού αν καταλαβαίνεις, απλώς
    ισως είναι καλύτερος απο άλλους παπιών.

η αντιπροσωπεία είναι πολυ καλή και τα ανταλακτικά απο ότι ξέρω φτηνά.

γενικά το πιο δυνατό του σημείο για μενα ειναι η οδική του συμπεριφορά
    και τα ΦΡΕΝΑ του, πάντα με κριτήρια παπιών έτσι?

το θέμα αισθητικής είναι προσωπικό και δεν μπορω να σου απαντήσω ποιο είναι το πιο
    όμορφο.. ναι το κρύπτον 135 μου αρέσει, είναι πολυ ενδιαφέρον και φαίνεται ότι θα απειλήσει τα υπολοιπα αλλά δεν έχει έρθει ακόμα κι έτσι δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη.

τώρα εαν το πάρεις απο μαγαζι με δώρα σε συμβουλέυω να διαλέξεις ένα καλό συναγερμο
    και μια καλή βαλιτσούλα, αντι των άλλων σαβουροδώρων που δίνουν. α, επίσης ζήτα και τα
    έξτρα φλασακια που πρεπει να σου δώσουν.

ότι άλλο θέλεις ρώτησε με πιθανώς να ξεχνάω και άλλα πράγματα...

για SKYNET
    ........................
    Φίλε μου Skynet, κατα αρχήν σε ευχαριστώ γιατι ήσουν απόλυτα ξεκάθαρος και αναλυτικός και με κάλυψες σχεδόν στο 90% των αποριών μου
    Οι απαντήσεις σου είναι άκρως διαφωτιστικές
    Έχεις δίκαιο για τον εξοπλισμό ότι είναι χαμηλής ποιότητας και άλλωστε έχω ήδη ρούχα-κράνη -αδιάβροχα κ.λ.π, οπότε θα κοιτάξω για σχάρα και βαλιτσάκι.
    Ναι , ενδεχομένως να σε χρειαστώ όταν θα έρθει η ώρα της αγοράς , για να μεδιαφωτίσεις σχετικά με τη διαπραγμάτευση πιό πολύ με τον έμπορο , μιάς και επιστρέφω μόνιμα στην Ελλάδα φέτος τον Οκτώβριο τελικά ,όπως μου είπαν πρόσφατα απο τη δουλειά μου
    Απλά τώρα κάνω έρευνα αγοράς και μου φαίνεται ότι το KRISTAR είναι ότι χρειάζομαι τελικά
    Τώρα τελευταίες ερωτήσεις είναι προς το παρόν οι εξής:
    1. Όταν λές μικρότερη τελική απο άλλα 125άρια παπιά γιατί νούμερο μιλάς δηλ ? μιλάμε για 5 km ? 10 km ? ή περισσότερο? μιάς και δεν με πολυενδιαφέρει η τελική εκτός και άν "σέρνεται "σε σχέση με τα άλλα.
    2. Πόσο είναι πλέον στην Ελλάδα τα τέλη κυκλοφορίας για το kristar γιατί λοίπω 3
    χρόνια και δεν έχω επαφή και πόσο κοστίζει η μικρότερη σε bonus-malus ετήσια ασφάλεια με μόνο τα υποχρεωτικά ασφάλιστρα ?
    3. Ποιό το μέσο κόστος αμόλυβδης βενζίνης πλέον ? Εδώ, ( Νότια Γαλλία) είναι το φθηνότερο σήμερα που έβαλε στο πιό φθηνό βενζινάδικο (carrefour) 1,32 Ευρω/lt αλλα όλοι έχουν πετρελαιοαυτοκίνητα οπότε ισοσταθμίζεται (φαντάζομαι καίει αμόλυβδη το KRISTAR?)

'Οσο για το Innova , δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω παπί χωρίς πίσω δισκόφρενο με τίποτε
    Σε ζάλισα λίγω αλλα σταματώ εδώ .
    Αυτά και σε ευχαριστώ και πάλι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
    για SKYNET
    ........................
    Φίλε μου Skynet, κατα αρχήν σε ευχαριστώ γιατι ήσουν απόλυτα ξεκάθαρος και αναλυτικός και με κάλυψες σχεδόν στο 90% των αποριών μου
    Οι απαντήσεις σου είναι άκρως διαφωτιστικές
    Έχεις δίκαιο για τον εξοπλισμό ότι είναι χαμηλής ποιότητας και άλλωστε έχω ήδη ρούχα-κράνη -αδιάβροχα κ.λ.π, οπότε θα κοιτάξω για σχάρα και βαλιτσάκι.
    Ναι , ενδεχομένως να σε χρειαστώ όταν θα έρθει η ώρα της αγοράς , για να μεδιαφωτίσεις σχετικά με τη διαπραγμάτευση πιό πολύ με τον έμπορο , μιάς και επιστρέφω μόνιμα στην Ελλάδα φέτος τον Οκτώβριο τελικά ,όπως μου είπαν πρόσφατα απο τη δουλειά μου
    Απλά τώρα κάνω έρευνα αγοράς και μου φαίνεται ότι το KRISTAR είναι ότι χρειάζομαι τελικά
    Τώρα τελευταίες ερωτήσεις είναι προς το παρόν οι εξής:
    1. Όταν λές μικρότερη τελική απο άλλα 125άρια παπιά γιατί νούμερο μιλάς δηλ ? μιλάμε για 5 km ? 10 km ? ή περισσότερο? μιάς και δεν με πολυενδιαφέρει η τελική εκτός και άν "σέρνεται "σε σχέση με τα άλλα.
    2. Πόσο είναι πλέον στην Ελλάδα τα τέλη κυκλοφορίας για το kristar γιατί λοίπω 3
    χρόνια και δεν έχω επαφή και πόσο κοστίζει η μικρότερη σε bonus-malus ετήσια ασφάλεια με μόνο τα υποχρεωτικά ασφάλιστρα ?
    3. Ποιό το μέσο κόστος αμόλυβδης βενζίνης πλέον ? Εδώ, ( Νότια Γαλλία) είναι το φθηνότερο σήμερα που έβαλε στο πιό φθηνό βενζινάδικο (carrefour) 1,32 Ευρω/lt αλλα όλοι έχουν πετρελαιοαυτοκίνητα οπότε ισοσταθμίζεται (φαντάζομαι καίει αμόλυβδη το KRISTAR?)

'Οσο για το Innova , δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω παπί χωρίς πίσω δισκόφρενο με τίποτε
    Σε ζάλισα λίγω αλλα σταματώ εδώ .
    Αυτά και σε ευχαριστώ και πάλι!!!

φιλε hfk παρακαλώ καθόλου δεν με κουράζεις, χαρα μου να λύσω τις απορίες
    τις δικές σου και οποιουδήποτε άλλου, εξάλλου όλοι έχουμε κάποιες απορίες πριν
    προβούμε σε αγορά.

τώρα για τις ερωτήσεις σου¨
    1. Μικρότερη τελική εννοώ απο το ιννοβα και μόνο, γυρω στα 6 με 7 χιλ./ώρα διαφορά,
    που όμως την αντισταθμίζει με την καλύτερη οδική συμπεριφορά και με
    τα φρένα του.
    2. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι 15 ευρώ ετησίως και εγώ πληρώνω βασική ασφάλεια 100
    ευρώ το χρονο.
    3. Το κριστάρ καιει αμολυβδη, και η τιμή της περιπου στην αθήνα τώρα είναι γυρω
    στο 1,03 μεχρι και 1,10 μαξιμουμ.

για ότι άλλο εδώ ειμαστε ρώτησε ότι θελεις.

φιλε hfk παρακαλώ καθόλου δεν με κουράζεις, χαρα μου να λύσω τις απορίες
    τις δικές σου και οποιουδήποτε άλλου, εξάλλου όλοι έχουμε κάποιες απορίες πριν
    προβούμε σε αγορά.

τώρα για τις ερωτήσεις σου¨
    1. Μικρότερη τελική εννοώ απο το ιννοβα και μόνο, γυρω στα 6 με 7 χιλ./ώρα διαφορά,
    που όμως την αντισταθμίζει με την καλύτερη οδική συμπεριφορά και με
    τα φρένα του.
    2. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι 15 ευρώ ετησίως και εγώ πληρώνω βασική ασφάλεια 100
    ευρώ το χρονο.
    3. Το κριστάρ καιει αμολυβδη, και η τιμή της περιπου στην αθήνα τώρα είναι γυρω
    στο 1,03 μεχρι και 1,10 μαξιμουμ.

για ότι άλλο εδώ ειμαστε ρώτησε ότι θελεις.
    .................................................................................................... ..............................................
    Φίλε μου skynet με βοήθησες πάρα πολύ με τις απαντήσεις σου και ομολογώ ότι έχω πλήρη εικόνα για το kristar πλέον
    Πιστεύω ότι τελικά θα καταλήξω εκεί (στο KRISTAR) μιας και δεν με ενδιαφέρει το κόστος (σε επίπεδο αγοράς παπιού πάντα ) , όπως επίσης δεν με ενδιαφέρει (εμένα προσωπικά ) τα 6-8 km μικρότερης τελικής ταχύτητας.
    Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να μου πείς (άν ξέρεις βέβαια) και όποτε βρεις χρόνο είναι:
    Μαζί με την παραγγελία του KRISTAR μήπως θα πρέπει κατευθείαν να πω στον αντιπρόσωπο να μου αλλάξει τα λάστιχα της μάνας του για να έχω μεγαλύτερη οδηγική ασφάλεια ? και αν ναί τί
    λάστιχα να του πώ να μου βάλει ? δηλ τί διάσταση (μεγαλύτερη?) και τι ακριβώς τύπο-μάρκα
    κάτι διάβασα σε άλλα πόστ για metzeler γιατι της μάνας του λένε ότι είναι μάπα ,αλλά ποιά ακριβώς metzeler άραγε εννοούν? δηλ ποιο κωδικό και τί διαστάσεις? Αν ξέρεις μου λές.
    Επίσης άκουσα απο άλλους αλλά το είπες και εσύ κάτι για 2 φλασάκια που δεν σου παραδίδουν κατα την αγορά σκοπίμως? Τί εννοούν ? δεν καταλαβαίνω , μπορεις να με διαφωτίσεις ?
    Και επίσης οτι το παπί αυτό παρουσιάζει πολλούς ενοχλητικούς τριγμούς στα πλαστικά του, αλλα ο Γκοργκόλης λένε τους διόρθωσε (τους τριγμούς) Πού λοιπόν παρουσιάζονται οι τριγμοί δηλ σε ποιά σημεία στα πλαστικά ? και τι διορθωτικές ενέργειες απαιτούνται και τι άλλα αξεσουάρ μπορώ να βάλω έξτρα που χρειάζονται τελικά και βοηθάνε ή να αντικαταστήσω πράγματα της μάνας (όπως π.χ τα λάστιχα ) ,έτσι ώστε να τα κάνω όλα αυτά τα μαζέματα πριν την παραλαβή του παπιού για να μη τρέχω μετά, διότι δεν υπάρχει χρόνος σήμερα με τις επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις να ασχολούμαι συνέχεια με τέτοια και θέλω να τα κάνω όλα απο την αρχή να τελειώνουμε και να ασχολούμαι μόνο με την περιοδική συντήρηση και μόνο κατα το δυνατόν (φαντάσου ότι έχω ακόμη 2 ΙΧ και 1 moto που θέλουν και αυτά το χρόνο τους)
    Αν έχεις άποψη για τα παραπάνω μου λές
    Σε ευχαριστώ πάντως ούτως ή άλλως καθώς διέκρινα μια σαφήνεια και μια σοβαρότητα στις απαντήσεις σου

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεότερα για το Modenas Kristar 125;
    από villy στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 196
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2011, 15:39
  2. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  3. modenas kristar 125
    από pappasr6 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 19:15
  4. Apo Innova Se Modenas Kristar 125???
    από BillCRX στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2006, 18:09
  5. MODENAS Kristar 125
    από trelovet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ