Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: ΝΕΟΣ.........

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras

ΝΕΟΣ.........

Καλημερα σε ολους!Σαν πρωτο ποστ,εχω κι εγω τις απορειες μου....να ξεκαθαρισω οτι ειμαι νεος δικυκλιστης,ασχετος και το βαπτησμα του πυρος εγινε με ενα παπι yamaha crypton r.Για κακη μου τυχη αργησα να σας ανακαλυψω και διαπιστωσα οτι το παπι το πηρα απο καταστημα που για καποιους απο εδω ειναι σε blacklist.Λογο ασχετοσυνης ομως θελω να ρωτησω το εξης:υπαρχει λογικη(λογο καινουριου εννοω) να μη μου κουμπωνει πολλες φορες η 3η ταχυτητα???Εχω κανει γυρω στα 30χλμ και μου το εχει κανει πανω απο 10 φορες.Αν μπορειτε βοηθειστε το νεο ασχετο φιλο σας!!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: ΝΕΟΣ.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Καλημερα σε ολους!Σαν πρωτο ποστ,εχω κι εγω τις απορειες μου....να ξεκαθαρισω οτι ειμαι νεος δικυκλιστης,ασχετος και το βαπτησμα του πυρος εγινε με ενα παπι yamaha crypton r.Για κακη μου τυχη αργησα να σας ανακαλυψω και διαπιστωσα οτι το παπι το πηρα απο καταστημα που για καποιους απο εδω ειναι σε blacklist.Λογο ασχετοσυνης ομως θελω να ρωτησω το εξης:υπαρχει λογικη(λογο καινουριου εννοω) να μη μου κουμπωνει πολλες φορες η 3η ταχυτητα???Εχω κανει γυρω στα 30χλμ και μου το εχει κανει πανω απο 10 φορες.Αν μπορειτε βοηθειστε το νεο ασχετο φιλο σας!!!!
    καλώς ήρθες...

εξοπλισμό να φοράς πάντα... ΠΑΝΤΑ!

όσο για τις ταχύτητες ξεκινάς από το πιο απλό...

πας στο μαγαζί που την πήρες και ζητάς στο φτιάξουν ... εννοείται χωρίς κόστος...

Σε ευχαριστω φιλε μου!Οσο για τον εξοπλισμο εχω πολλους λογους να τον φοραω(βλ φοβο,ψαρωμα,ασφαλεια κ.α.)Απλα επειδη οι τυποι εκει που το πηρα μου ειπαν να παω σε εξουσιοδοτημενο για οτι προκυψει,ηταν σα να μου λενε καλοριζικο και ουστ απο δω και ελεγα μηπως δεν προκειτε για προβλημα και ειναι θεμα στρωσηματος

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    γεια κ χαρα σου καστορα
    κ στα ... παπακια... μαστορα

σορυ αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω.... no offence m8

Θα κανεις οτι σου ειπε ο απο πανω κυριος. Θα πας εκει που το αγορασες κ θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να στο διορθωσουν χωρις κανενα κοστος.

Να φορας τον εξοπλισμο σου κ να προσεξεις οταν αρχισεις να το μαθαινεις κ σταματησεις να εισαι τοσο ψαρωμενος. εκει συνηθως ειναι το πιο επικινδυνο κομματι

Καλως ηρθες

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Σε ευχαριστω φιλε μου!Οσο για τον εξοπλισμο εχω πολλους λογους να τον φοραω(βλ φοβο,ψαρωμα,ασφαλεια κ.α.)Απλα επειδη οι τυποι εκει που το πηρα μου ειπαν να παω σε εξουσιοδοτημενο για οτι προκυψει,ηταν σα να μου λενε καλοριζικο και ουστ απο δω και ελεγα μηπως δεν προκειτε για προβλημα και ειναι θεμα στρωσηματος

καινούριο είναι το παπί?

αν είναι καινουριο έχεις εγγύηση

στρώσιμο οι ταχύτητες?

έχεις οδηγήσει άλλα μηχανάκια (έστω και για λίγο?) ? μήπως είναι η ιδέα σου?

μήπως δεν έχεις αρκετή ταχύτητα στη δευτέρα και απλά σκορτσάρει η τρίτη για να μπει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    γεια κ χαρα σου καστορα
    κ στα ... παπακια... μαστορα

σορυ αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω.... no offence m8

Θα κανεις οτι σου ειπε ο απο πανω κυριος. Θα πας εκει που το αγορασες κ θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να στο διορθωσουν χωρις κανενα κοστος.

Να φορας τον εξοπλισμο σου κ να προσεξεις οταν αρχισεις να το μαθαινεις κ σταματησεις να εισαι τοσο ψαρωμενος. εκει συνηθως ειναι το πιο επικινδυνο κομματι

Καλως ηρθες

Ευχαριστω κι εσενα ρε φιλε.........οσο για το.........μαστορα,το εχω συνηθησει,δεν εισαι ο μονος!!!!!
    Εβιβα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    καινούριο είναι το παπί?

αν είναι καινουριο έχεις εγγύηση

στρώσιμο οι ταχύτητες?

έχεις οδηγήσει άλλα μηχανάκια (έστω και για λίγο?) ? μήπως είναι η ιδέα σου?

μήπως δεν έχεις αρκετή ταχύτητα στη δευτέρα και απλά σκορτσάρει η τρίτη για να μπει?
    Καινουριο ειναι,με μηδεν χλμ το πηρα και ρωταω επειδη δεν ειχα ξαναοδηγησει μηπως κανω εγω κατι λαθος.Για να σου δωσω να καταλαβεις,οταν παταω αλλαγη κανει σαν συμπλεκταρισμα και δεν την αλλαζει

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    για δοκιμασε αν πχ εχεις 2α μεσα και πηγαινεις μολις πας να αλλαξεις ταχυτητα κλεισε λιγο το γκαζι κ βαλε αμεσως 3η..δηλαδη κλεισιμο γκαζιου κ αμεσως ταχυτητα..μην αφησεις να περασεις χρονος..
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Ok,θα κανω ολους τους πιθανους συνδιασμους και θα σας πω,απλα δεν εχω καποιον που να ξερει και να μπορει να το δει γιατι δεν το κανει παντα

Παρόμοια θέματα

1. Ο Νεοσ Δισκοσ...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2005, 20:47
  2. Ο Νεοσ Προαστιακοσ
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 23:26
  3. Νεοσ Δορυφοροσ Στο Διαστημα....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3