Την περιμένω το βράδυ στο ΔΕΛΕΑΡ!!! Carib αν έχει αλλοιώς CoronaΑρχικά δημιουργήθηκε από Netis
axxaaxaxaxxaxaxaaxa
![]()
![]()
![]()
xaxaxxxaxxaxxaxaxxaxaxaxaxaxaxa
a
![]()
![]()
wraios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
se kernaw mpyra![]()
![]()
Την περιμένω το βράδυ στο ΔΕΛΕΑΡ!!! Carib αν έχει αλλοιώς CoronaΑρχικά δημιουργήθηκε από Netis
axxaaxaxaxxaxaxaaxa
![]()
![]()
![]()
xaxaxxxaxxaxxaxaxxaxaxaxaxaxaxa
a
![]()
![]()
wraios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
se kernaw mpyra![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Για να κάνει πολύ θόρυβο και να καλύπτει τον άθλιο θόρυβο που κάνει ο ξηροκάμπανος συμλέκτης!:rotflmao:
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Oxi?Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
:rotflmao:
Τότε ίσως για να νομίζεις οτι τρέχεις!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xxaxxaaxxaxaxax![]()
![]()
![]()
![]()
pera po tis mpres se kernaw kai brwmiko sthn mabilh!
Λοιπον, θα στο πω το μυστικο για τις εξατμισεις και τον συμπλεκτη:Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Oxi?
Τότε ίσως για να νομίζεις οτι τρέχεις!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι ντουντουκες ειναι φτιαγμενες για πιστα.
Στην πιστα λοιπον που δεν εχουν καθρεφτες τα γιαπωνεζικα μηχανακια, για να μην τους κοβει απο την τελικη :rotflmao: , σκεφτηκαν οι ιταλιανοι οτι πρεπει να βρουν ενα τροπο να σας ενημερωνουν οτι σε πολυ λιγο θα σας περασει εκεινο το κοκκινο μηχανακι που χαζευατε στα πιτ...
Για τους γιαπωνεζους το κανουμε βρε...:rotflmao:
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
japan
irinnia: Θα πάρω ξανά το sprint st!!!
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές σας, πάντα καλά χλμ να έχουμε!!!!
Titan: Φίλε μου, δεν έχω το κόλημα να έχω το καλυτερότερο μηχανάκι στον κόσμο, μου αρκεί να με "γεμίζει"... Όσο για την ποσότητα...... Είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που δεν κοιτάμε το τι καβαλάει ο άλλος αλλά το ποιός είναι......
![]()
![]()
![]()
![]()
Φεύγωωωωωωωω
img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]
Mπορεί ένα duc να περάσει ένα γιαπωνέζικο... άν το jap είναι παρκαρισμένο!Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Λοιπον, θα στο πω το μυστικο για τις εξατμισεις και τον συμπλεκτη:
Οι ντουντουκες ειναι φτιαγμενες για πιστα.
Στην πιστα λοιπον που δεν εχουν καθρεφτες τα γιαπωνεζικα μηχανακια, για να μην τους κοβει απο την τελικη :rotflmao: , σκεφτηκαν οι ιταλιανοι οτι πρεπει να βρουν ενα τροπο να σας ενημερωνουν οτι σε πολυ λιγο θα σας περασει εκεινο το κοκκινο μηχανακι που χαζευατε στα πιτ...
αλλά και έτσι να ήταν και κουλάδι να είναι ο οδηγός του jap θα το περάσει πάλι το duc γιατί στον επόμενο γύρο θα χαλάσει!
Έχεις δεί που γύρω απο τα duc είναι πάντα μαζεμένα 8-9 άτομα?
Ε... δε το χαζεύουν.... προσπαθούν να βρούν τί χάλασε.....!!!! πάλι!
Το σημαντικότερο είναι αυτό πέρα απο τη πλάκα... να σε γεμίζει αυτό που καβαλάς! να είναι ραμμένο στα μέτρα σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
Titan: Φίλε μου, δεν έχω το κόλημα να έχω το καλυτερότερο μηχανάκι στον κόσμο, μου αρκεί να με "γεμίζει"... Όσο για την ποσότητα...... Είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που δεν κοιτάμε το τι καβαλάει ο άλλος αλλά το ποιός είναι......
![]()
![]()
![]()
![]()
χαλάει δε χαλάει
πάει δε πάει
στρίβει δε στρίβει!
με το καλό και Καλορίζικο... πάντα όρθιος!
χαλάει δε χαλάει, πάει δε πάει, στρίβει δε στρίβει, σου αδειαζει το πορτοφολι και τον τραπεζικο λογαριασμο δε στα αδειαζει...
![]()
kala kala! gia koitakste ligo sta fanaria! Otan stamataei kapoios me iaponiko anarrotietai ti sumvainei! Koitaei to mprostino tou, ta lastixa tou to plaisio tou! sou leei ti sumvainei? otan odigao mou fainetai oti to mixanaki einai stravo , oti ta lastixa einai ksefouskota, oti exei stravosei to plaisio kai den paei eutheia!!!!!!! Logiko pantos! Autin tin aisthisi exoun ta giaponezika!
Οντως αυτα ειναι γεγονος![]()
Γι' αυτο δεν παω ποτε πανω απο 300 γιατι αυτα ακριβως φοβαμαι...
Kαι εγώ στα 299 έχω τη ίδια αίσθηση!Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Οντως αυτα ειναι γεγονος![]()
Γι' αυτο δεν παω ποτε πανω απο 300 γιατι αυτα ακριβως φοβαμαι...
Είδες παίρνεις ένα ducati και δεν τα φοβάσαι αυτά γιατί δε πρόκειται να δεί 299...![]()
Μια ζωή γεμάτη ψέμα λοιπον οι γιαπωνεζοι...γιατι τα 299 μονο τα βλεπετε..δε τα πατε ποτε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Kαι εγώ στα 299 έχω τη ίδια αίσθηση!
Είδες παίρνεις ένα ducati και δεν τα φοβάσαι αυτά γιατί δε πρόκειται να δεί 299...![]()
Τα κοντερίσια 299 είναι ψεύτικα...
Στα 299 σταματάνε τα κοντέρ να δείχνουν δε σημαίνει οτι δε πάνε παραπάνω το κοντέρ δείχνει 299 στις 12,800 και συνεχίζει να ανεβαίνει τουλάχιστον μέχρι τις 13,500 ίσως και 14,000...
Άρα κάποια στιγμή θα φτάσει στα πραγματικά 299...
Τί τελική έχει ένα Ducati?