Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: μανιτάρι μαγικό

μανιτάρι μαγικό

Μιας και σε λίγο θα αποχτήσω ολοκαίνουργια street αναρωτιόμουν αν τα μανιτάρια τελικά βοήθανε να γλυτώσεις κανα φέρινγκ και καμιά εξάτμιση ή το μόνο που κάνουν είναι να στραβώνουν το πλαίσιο;

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Λοιπόν φίλε μου, θα σου πω μια ιστορία..
    Ήταν ένα πρωινό σαν όλα τα άλλα, είχα πάει με την κοπέλα μου για καφέ.. φεύγοντας που λες, περνάμε από το πάρκιν που κάνω συχνά πυκνά προπόνηση, και μου λέει να της μάθω κανα δυο πράγματα.. εντάξει λέω , όμως που να ήξερα..
    Να μη στα πολυλογώ, η κοπέλα με το ένα πόδι κάτω, το άλλο στο μαρσπιέ, το γκάζι τέρμα και η μηχανή να κάνει κύκλους γύρο της

Αποτέλεσμα ένα ελαφρά γδαρμένο και λυγισμένο μανιτάρι...
    ανατριχιάζω μόνο και στην ιδέα.. τι θα πάθαινε ο κινητήρας αν δεν τα είχα βάλει???
    Πιστεύω λοιπόν ότι σε μικροχτυπήματα θα σώσουν πολλά, για χειρότερες στούκες, φόρα κράνος. θα σώσει περισσότερα!!

Αλήθεια, τί παίρνεις;

LET THE GOOD TIMES ROLL Το avatar του/της k_pappous
    Δεδομενου οτι οι καινουριες street εχουν την εξατμιση στην ουρα η χωμενη καλα στην καρινα δεν εχεις προβλημα.Οσο για τα πλαστικα και το πλαισιο σιγουρα.Ακομα και σε χοντρη πτωση(χεστα τα πλαστικα)θα σου προστατεψει και τα ποδια και το πλαισιο.Το λεω επειδη την εχω πατησει.Αντε και καλα χιλιομετρα. :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
    Δεδομενου οτι οι καινουριες street εχουν την εξατμιση στην ουρα η χωμενη καλα στην καρινα δεν εχεις προβλημα.Οσο για τα πλαστικα και το πλαισιο σιγουρα.Ακομα και σε χοντρη πτωση(χεστα τα πλαστικα)θα σου προστατεψει και τα ποδια και το πλαισιο.Το λεω επειδη την εχω πατησει.Αντε και καλα χιλιομετρα. :rotflmao: :rotflmao:

Λαθος:a31: :a31: :a31: street ειπες. Διαβασε τα παραπανω του LAMOUN.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Αλήθεια, τί παίρνεις;

Είμαι ανάμεσα σε Z750s και fazer S2 και το παλεύω ακόμα. Περιμένω τηλέφωνο για test ride στο fazer για να δω τι παίζει με αυτή την περιβόητη τρύπα τελοσπάντων και αν δεν με ενθουσιάσει η απόδοση του κινητήρα βουρ στο Z.

Αρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
    Λαθος street ειπες. Διαβασε τα παραπανω του LAMOUN.
    H fazer την έχει χωμένη καλά την εξάτμιση καλά το πες, όχι όμως και η Ζ

Thx για τις απαντήσεις παίδες, για μικρές πτώσεις λογικά θα κάνουν δουλειά απλά ανησυχώ για τις μεγάλες πτώσεις μην κάνουν μεγαλύτερη ακόμα ζημιά στο μηχανάκι απ'ότι χωρίς μανιτάρια

Σωστο αυτο,εγω εχω ακουσει διαφορα αλλα ποτε δεν εχω δει απο κοντα σε καποιο συνεργιο αυτη την περιπτωση.Καλο θα ειναι να τα βαλεις στην αρχη (για τις πτωσεις βλακειας) και αν μαθεις κατι αρνητικο βγαλτα,μονο να το πεις και σε μας για να ξερουμε.

shameless self promotion Το avatar του/της island
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Λοιπόν φίλε μου, θα σου πω μια ιστορία..
    Ήταν ένα πρωινό σαν όλα τα άλλα, είχα πάει με την κοπέλα μου για ......
    εγώ νόμιζα οτι θα έλεγες "ήταν ένα πρωινό που είχα παει με την κοπέλα μου για μανιτάρια....."
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Τα μανιτάρια σώζουν αρκετά,αλλά δε σημαίνει οτι η μηχανή θα βγεί εντελώς άθικτη σε όλες τις περιπτώσεις..Θα σου σώσουν τον κινητήρα και πιθανότατα το φέρινγκ αλλά πιθανόν να μην τη γλυτώσει κανά τιμόνι,πλαστικό ουράς ή να γρατσουνιστεί η εξάτμιση (για όσες την έχουν στο πλάι)..

Κοίτα και εδώ (highsiding σε πίστα βέβαια)..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Island
    εγώ νόμιζα οτι θα έλεγες "ήταν ένα πρωινό που είχα πάει με την κοπέλα μου για μανιτάρια....."
    Αααααα... τι μου θύμισες τώρα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Τα μανιτάρια σώζουν αρκετά,αλλά δε σημαίνει οτι η μηχανή θα βγεί εντελώς άθικτη σε όλες τις περιπτώσεις..Θα σου σώσουν τον κινητήρα και πιθανότατα το φέρινγκ αλλά πιθανόν να μην τη γλυτώσει κανά τιμόνι,πλαστικό ουράς ή να γρατσουνιστεί η εξάτμιση (για όσες την έχουν στο πλάι)..

Κοίτα και εδώ (highsiding σε πίστα βέβαια)..
    Kai episis ta manitaria den kanoun mono kalo,se polles periptwseis mporei na sou kanoun poli xeirotera ta pragmata,anti na voithisoun (vlepe plaisio).

Λάμπρο δεν το είχα διαβάσει αυτό το thread. Ομολογώ πως εντυπωσιάστικα

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2009, 12:47
  2. το μαγικό ασανσέρ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2007, 15:00
  3. Ρωσσικο Μαγικο!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2006, 14:46