Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
[B]H ακρη βρεθηκεεεεε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
B]
Μπραβο βρε Νικο, πολυ χαρηκα .....![]()
Θα ηταν κριμα να μην μπορεις να χαρεις την μηχαναρα σου.......
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
[B]H ακρη βρεθηκεεεεε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
B]
Μπραβο βρε Νικο, πολυ χαρηκα .....![]()
Θα ηταν κριμα να μην μπορεις να χαρεις την μηχαναρα σου.......
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Το θεμα των κλιπων ειναι κατι πολυ ευχαριστο Νικο για την περιπτωση σου, που κυκλοφορεις το μηχανακι και μεσα στην πολη, αλλα εχω την εντυπωση οτι για πιο hardcore καταστασεις θα ξεφτιλιζει τελειως το ολο στησιμο του αναβατη πανω στην μοτοσυκλετα.
Βλ. χερια δεν θα "κλειδωνουν" στο ρεζερβουαρ,μαλλον περιεργη γωνια καρπων κτλ.
But who cares?![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δε θέλω να είμαι προφητικός φορουμίστας, αλλά μπορεί αργότερα άμα μπεις σε πίστα και θέλεις να στηρίζεις τον αγκώνα σου στο τεπόζιτο να μη μπορείς τόσο εύκολα...
Κάνε βόλτες τώρα και αργότερα βλέπεις -θυμίσου, καμμία εμπιστοσύνη σε κουτιά ρε.
edit
(με πρόλαβε ο κρούκης στο παραπάνω ποστ)
Αφού δεν μπορεί αλλιώς δεν μπορείς να του πεις κάτι....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Το θεμα των κλιπων ειναι κατι πολυ ευχαριστο Νικο για την περιπτωση σου, που κυκλοφορεις το μηχανακι και μεσα στην πολη, αλλα εχω την εντυπωση οτι για πιο hardcore καταστασεις θα ξεφτιλιζει τελειως το ολο στησιμο του αναβατη πανω στην μοτοσυκλετα.
Βλ. χερια δεν θα "κλειδωνουν" στο ρεζερβουαρ,μαλλον περιεργη γωνια καρπων κτλ.
But who cares?![]()
Απλά θα ήταν καλό να μας πει, το πως συμπεριφέρεται η μηχανή στην χρήση του γυροσκοπικού με ανάποδες γωνίες στα κλιπόν.
Επίσης, ένα άλλο θέμα είναι το πως θα πιέζει το κλιπόν στην περίπτωση που βγάλει σώμα και κατεβάσει το κεφάλι...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τώρα εμένα γιατί κατι δε μΕ αρέσει στην αλλαγή των κλιπον?
![]()
![]()
![]()
Χωρίς να γνωρίζω (και πειτε αν κάνω λάθος) δε θα ήταν καλύτερο να το ψάξει με άλλα κλιπον πιο ψηλά ή/και με τιμόνι;
![]()
(προσπαθώ να φανταστώ τα κλιπόν προς τα πάνω και κάτι δε μου κάθεται καλά...)
Νίκο (ταξιδευτή), τις φωτό και την πατέντα των κλιπον που τις βρήκες;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτο ακριβως εννοουσα οταν εγραψα πολυ μπακαλιστικα για "περιεργες γωνιες καρπων".Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αφού δεν μπορεί αλλιώς δεν μπορείς να του πεις κάτι....
Απλά θα ήταν καλό να μας πει, το πως συμπεριφέρεται η μηχανή στην χρήση του γυροσκοπικού με ανάποδες γωνίες στα κλιπόν.
Επίσης, ένα άλλο θέμα είναι το πως θα πιέζει το κλιπόν στην περίπτωση που βγάλει σώμα και κατεβάσει το κεφάλι...
Αν και δεν ξερουμε πως θα δουλεψει στον Νικο οποτε μονο εικασιες κανουμε.
Το μεγαλυτερο προβλημα κατ'εμε ειναι το γεγονος οτι με αυτη την γωνια στα κλιπον το χερι δεν θα κλειδωνει στο ρεζερβουαρ οταν ο αναβατης θα ειναι εξω απο την μηχανη.
Τα ρεζερβουαρ των Ducati που εχω δει ειναι σχεδιασμενα ετσι για αυτον ακριβως το λογο.
Βεβαια η ολη διαδικασια των κλιπονς ειναι αναστρεψιμη και η πιστα δεν ειναι ακομα θεμα για τον ΝΙκο οποτε......
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Σκέψου να είσαι σε γρήγορη βόλτα ή πίστα και να έχεις ένα εσάκι ή να θες να μπείς με φόρα σε δεξιά στροφή και να πρέπει να πιέσεις το κλιπόν δυνατά..... και ταυτόχρονα να κρατάς σταθερό ή να ανοίγεις, προοδευτικά, το γκάζι με ανάποδη γωνία στο κλιπόν....... Δεν είναι και ότι καλύτερο..... Θα είναι τουλάχιστον κουραστικό. Κι όπου μπαίνει η κούραση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τώρα εμένα γιατί κατι δε μΕ αρέσει στην αλλαγή των κλιπον?
![]()
![]()
![]()
Χωρίς να γνωρίζω (και πειτε αν κάνω λάθος) δε θα ήταν καλύτερο να το ψάξει με άλλα κλιπον πιο ψηλά ή/και με τιμόνι;
![]()
(προσπαθώ να φανταστώ τα κλιπόν προς τα πάνω και κάτι δε μου κάθεται καλά...)
Νίκο (ταξιδευτή), τις φωτό και την πατέντα των κλιπον που τις βρήκες;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σκέψου να είσαι σε γρήγορη βόλτα ή πίστα και να έχεις ένα εσάκι ή να θες να μπείς με φόρα σε δεξιά στροφή και να πρέπει να πιέσεις το κλιπόν δυνατά..... και ταυτόχρονα να κρατάς σταθερό ή να ανοίγεις, προοδευτικά, το γκάζι με ανάποδη γωνία στο κλιπόν....... Δεν είναι και ότι καλύτερο..... Θα είναι τουλάχιστον κουραστικό. Κι όπου μπαίνει η κούραση...![]()
Μήπως το τραβάτε πολυυυυυύ μακριά; Αν τον βολεύει έτσι στο 99% των διαδρομών, ας μείνει έτσι. Στα εσάκια ρε Νίκο.....ας χάσει και 1 δέκατο...... Οι χορηγοί θα του φύγουν;
Ετσι κι αλλιώς ανάποδα τα βάζει. Αν δεν τα γουστάρει 10 λεπτά δουλειά είναι να τα ξαναγυρίσει.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μήπως το τραβάτε πολυυυυυύ μακριά; Αν τον βολεύει έτσι στο 99% των διαδρομών, ας μείνει έτσι. Στα εσάκια ρε Νίκο.....ας χάσει και 1 δέκατο...... Οι χορηγοί θα του φύγουν;
Ετσι κι αλλιώς ανάποδα τα βάζει. Αν δεν τα γουστάρει 10 λεπτά δουλειά είναι να τα ξαναγυρίσει.
![]()
Εντάξει... επειδή πήρε 999 κι όχι gsr... γι αυτό....![]()
Όσο για το δεκάλεπτο να αλλάξεις τα κλιπον..... πολύ θέλω να το δω..... βάλε βγάλε τιμονόπλακες κλπ.....![]()
Σωστός.... Ξέχασα ότι τα έχει από κάτω. Θα κάνει καμμιά ώρα τότε;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όσο για το δεκάλεπτο να αλλάξεις τα κλιπον..... πολύ θέλω να το δω..... βάλε βγάλε τιμονόπλακες κλπ.....![]()
Αν και αμφιβάλλω πως θα τα ξαναγυρίσει στην αρχική θέση, καθώς έλεγε πως δεν τον βολεύουν.
![]()
Κάτσε να δούμε αν θα τον βολέψουν έτσι κατ' αρχάς...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Σωστός.... Ξέχασα ότι τα έχει από κάτω. Θα κάνει καμμιά ώρα τότε;
Αν και αμφιβάλλω πως θα τα ξαναγυρίσει στην αρχική θέση, καθώς έλεγε πως δεν τον βολεύουν.
![]()
![]()
Κανονικό τιμόνι δεν μπαίνει στο 999 ε;![]()
(εκτος του οτι ειναι ιεροσυλία)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Και κουδούνια μπαίνουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Θέλω να δω ποιος θα τρυπήσει την τιμονόπλακα του 999.... να τον πυροβολήσω με χοντρό αλάτι!!!![]()
Kαλή ιδέα .....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Να του βάλουμε ένα ΜΟΜΟ![]()
![]()
You BETA believe...
Θυμάσαι πως κρατούσες το ταψί που πήγαινες στον φούρνο για ψήσιμο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
προσπαθώ να φανταστώ τα κλιπόν προς τα πάνω και κάτι δε μου κάθεται καλά...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...