Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 103 από 103

Θέμα: Hornet 250

malakies to diko mou to pire o proigoumenos apo antiproswpia kai ine tou 99 STADAR , o kathenas vgazei dikes tou ideologies kai leei paparies gia na tis leei mou fenetai

Δεν ξερω, τι να πω?
    Μπορει να εχεις και δικιο...
    Εγω απλα είπα τι μου είπε ο μηχανικος..

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    οχι ρε συ..αφού είχα συναντήσει τύπο που είχε το 2001 το ανανεωμένο..

Γιορτάζει το Hornetάκι

Έκλεισε αισίως τα 50.000 σκληρά χιλιόμετρα το Hornetάκι έπειτα από ταξίδι στη Βόρειο Ελλάδα (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Γρεβενά - Αθήνα).. Για άλλη μια φορά με έβγαλε ασπροπρόσωπο.. Τί να πω πια γιαυτό το μηχάνημα.. Δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερος ιδιοκτήτης από εμένα δεν το προσέχω καθόλου και όμως εκεί αυτό σε κάθε στροφή να μου αποδεικνύει ότι τα καταφέρνει..
    Έυγε..

Στη φωτό είμαστε για Κέρκυρα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	foto.jpg 
Προβολές:	263 
Μέγεθος:	97,8 KB 
ID:	83015

Γεια χαρά σε όλους ...

Αν κάποιος ξέρει να πουλιέται hornet 250 ας μου στείλει ένα pm παρακαλώ ...

Επίσης...καλύτερα δεν είναι να πάρω το hornet που λογικά θα είναι του 99 απο ένα cbf μεταχειρισμένο που θα είναι του 04 ας πούμε ή κάπου εκεί ?

Το καλύτερο είναι σχετικό.. Αν θες πες κάτι παραπάνω για τις προθέσεις σου..

Κοίτα...απο τιμή είναι ίδιο πράγμα απλά η μια είναι παλιά και η άλλη πιο πρόσφατη γιατί κάπου στα 3000 είμαι διατεθιμένος να δώσω.
    Πιο πολύ για πόλη θα τη χρησιμοποιώ αλλά θα κάνει και αρκετές διαδρομές Χαλκίδα, Πάτρα, νησάκια και τέτοια...

Κοίταξε να δεις.. Καμία από τις 2 δε θα πει όχι σε αυτά που μου είπες.. Με τη διαφορά ότι το hornet είναι πιο δυνατό, και πιο καλά στημένο.. Το cbf όμως επίσης σε καλύπτει σε αυτά που θες.. Εάν όμως σου αρέσει το hornet (και καλά κάνεις) τότε πάρτο αφού αυτό γουστάρεις πρώτα απόλα..

Τώρα προσωπικά (έχω hornet 250) αν και οι τιμές που κρατάνε είναι ψηλές λόγω του ότι είναι σπάνιες σε όλο το κόσμο και όχι μόνο στην ελλάδα, πιστεύω ότι αξίζει την αγορά σου.. Δε ξέρω αν διάβασες κανένα από τα ποστ παραπάνω αλλά αυτή η μηχανή δε λέει όχι ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.. Επίσης όποτε την οδηγάω νιώθω και μία αίσθηση μονάδικοτητας από τους ήχους και τις μυρωδιές που σε καμία άλλη μηχανή δεν έχω νιώσει.. Το ντιζάιν είναι διαχρονικό (για μένα πανέμορφο) και αν και το δικό μου είναι μοντέλο 96' μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον από πολλά 200++..

Είναι στο χέρι σου..

Ναι τα διάβασα όλα και την είχα δει κάποτε και τη γουστάρω κι εγώ αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και δεν θα έχω επιλογές γιατί όπως λες είναι λίγες και ακόμα λιγότερες πωλούνται. Θα ψάξω κι άλλο όμως γιατί αξίζει . Φοβάμαι με τις παλιές ότι αν δεν είναι καλά προσεγμένες θα θέλει καλό έλεγχο η κατάσταση της αλλά θα δείξει.

paidia sorry an leo blakeia alla to hornet to 250 bgenei akomi?? iparxei 2006??? den nomizo eeeee????? filika panta
    panta stin mia roda.....i souza i endo...panta orthioi!
    ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!

eyxaristo gia tin apantisi paidia....
    panta stin mia roda.....i souza i endo...panta orthioi!
    ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!

Μονο οι τρελαμενοι οι γιαπωνεζοι αν την βγαζουν ακομα και μονο εκει για καινουρια δυστυχως... Και ως γνωστον εδω δεν μπορεις να την μπασεις... Παντως αν ενδιαφερεται κανεις εγω δινω την δικια μου (την εχω στις αγγελιες) για να παρω κανα σκουτερακι... Να λειπει το βρισιμο (αρκετο εχω φαει απο φιλους και γνωστους), ξερω οτι το πιθανοτερο ειναι να το μετανιωσω,αλλα μου μπηκε τωρα τι να κανουμε..! :hypnotize http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=40065

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00331.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	85,1 KB 
ID:	89413
    We never get enough...

Την πήρα και είναι όλα τα λεφτά
    Να τη συνηθίσω, να βγάλω καμιά φωτό και κάποια στιγμή δέλεαρ ...

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Φτερό Hornet 250
    από gavos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 14:17
  2. Ψάχνω Εξάτμιση για Hornet 250
    από giorgos_giorgos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 16:02
  3. hornet 250
    από hetfield στο forum Honda CB series