2-1![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
![]()
δε λεω παντως ακομα και σε μενα που δε βλεπω ποδοσφαιρο με ψιλοαρεσαι....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ....
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ρε μλκ ποτε προλαβες???![]()
![]()
![]()
ελπιζω μονοι μην τα παρουν στην κρανα οι αγγλοι και αρχισουν τπτ καταστροφες..θα τους γ@μουσαμε αν καναν τετοια αλλα θα το απολαμβαναν γι αυτο κλωτσιες και στα αεροπλανα σπιτια τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
τι πε παλι ο καραγκι-οζυς....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ελπιζω μονοι μην τα παρουν στην κρανα οι αγγλοι και αρχισουν τπτ καταστροφες..θα τους γ@μουσαμε αν καναν τετοια αλλα θα το απολαμβαναν γι αυτο κλωτσιες και στα αεροπλανα σπιτια τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
ΧΑΧαχαχαχΧΑΧΑχα
παλιά είναι ρε ... κάπου στο ΝΕΤ την τσίμπησα
Αλλα γιατι ρε στο στραβά και ανάποδα ????
Ολά τα προγνωστικά ΜΙΛΑΝ δείχνανε ....
εγω ηθελα τη λιβερπουλ....![]()
δε ξερω στο 1ο ημιχρονο μ αρεσε πολυ περισσοτερο το παιχνιδι της και δεν φαινοταν να εβρισκε ρυθμο η μιλαν...![]()
Εγώ και ο Κοκάλης όμως θέλαμε τον Ολυμπιακό φέτος τελικό CL . Κάπου πέσαμε έξω νομίζω . Του χρόνοι όμως με τον Λεμονή στο τιμόνι και νέους παίχτες ( Αντζας) είμαστε έτοιμοι (ξανά) για μεγαααααααααααααλά πράγματα .Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
εγω ηθελα τη λιβερπουλ....![]()
δε ξερω στο 1ο ημιχρονο μ αρεσε πολυ περισσοτερο το παιχνιδι της και δεν φαινοταν να εβρισκε ρυθμο η μιλαν...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
![]()
Modenas Kriss 125
Εγώ και ο Κοκάλης όμως θέλαμε τον Ολυμπιακό φέτος τελικό CL . Κάπου πέσαμε έξω νομίζω . Του χρόνοι όμως με τον Λεμονή στο τιμόνι και νέους παίχτες ( Αντζας) είμαστε έτοιμοι (ξανά) για μεγαααααααααααααλά πράγματα .
:rotflmao: :rotflmao:
ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ![]()
![]()
![]()
ποος ειναι αυτος ρε συ??
ο γατος???![]()