Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: πολύ κοντά τη βάλαν τη στροφή

Καταδρόμι Το avatar του/της Dark Avenger

όσα δε φτάνει η αλεπού

Raven 87 επειδή γνωρίζω τη μάπα σου, πάρε πρώτα μηχανή και μετά έλα να μας την πεις δημοσίως.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: πολύ κοντά τη βάλαν τη στροφή

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dark Avenger
    Συμπέρασμα: Δεν παίζει ρόλο πως οδηγείς, αλλά πόσοι μαλάκες κυκλοφορούν στο δρόμο για να σε σκοτώσουν.
    nono:
    Φυσικά και παίζει ρόλο το πώς οδηγείς.
    Απλά σκέψου τις φορές που την γλύτωσες στο τσακ. Δηλαδή θες να μας πείς ότι αν αυτές τις φορές πήγαινες λίγο πιο γρήγορα, ή λίγο πιο απρόσεκτα θα την γλύτωνες σίγουρα ;;

QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Dark Avenger
    Στ' αρχίδια μου. Αν είναι να ψοφίσω θα ψοφίσω περίφανα πάνω στη μόνιμη αγαπημένη σα πολεμιστής απά στ΄άλογο. [/QUOTE] :

Και μόνο αυτό που λες αποδεικνύει ότι η προηγούμενη εμπειρία σε έκανε απλώς έτοιμο να αποδεχθείς το ... μοιραίο. Δηλαδή αφού θα πεθάνουμε ούτως ή άλλως τί πηράζει αν γίνει μια ώρα αρχίτερα ;;; Με συγχωρείς φίλε, αλλά τί σόι λογική είναι αυτή ;;

Με όλο το σέβας η ζωή είναι ωραία όταν τη ζεις στο έπακρο με όλες τις συγκινήσεις. Ταπεινά πιστεύω ότι πρέπει να υπερνικούμε τους φόβους με το να αποδεχόμαστε τους κινδύνους που ομολογουμένως υπάρχουν, συνεπώς και το μοιραίο ενδεχόμενο.

Όταν δε φοβάσαι το θάνατο τι να φοβηθείς?

"Τη ζωή τη φτύνω γιατί μου 'χει κάτσει στο λαιμό σα χλέπα"
    ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΙΠΠΕΥΩ

Τελικά για ανέκδοτο πήγαινε, πολύ σοβαρά εξελίχθηκε...
    Δε ξέρεις που λένε το πουλί σου και το μήνυμα σου να προσέχεις που τα βάζεις?
    Σόρρυ παίδες.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dark Avenger
    Με όλο το σέβας η ζωή είναι ωραία όταν τη ζεις στο έπακρο με όλες τις συγκινήσεις. Ταπεινά πιστεύω ότι πρέπει να υπερνικούμε τους φόβους με το να αποδεχόμαστε τους κινδύνους που ομολογουμένως υπάρχουν, συνεπώς και το μοιραίο ενδεχόμενο.

Όταν δε φοβάσαι το θάνατο τι να φοβηθείς?

"Τη ζωή τη φτύνω γιατί μου 'χει κάτσει στο λαιμό σα χλέπα"
    ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΙΠΠΕΥΩ
    koita anaireis ta legomena sou.

Les oti eisai wrimos, exeis omws poly anwrimo tropo skepshs.
    Les oti eisai wrimos epeidh paradexesai oti hsoun anwrimos. To oti hsoun omws anwrimos kai oti to katalaves/paradexthkes den apokleiei to na eisai akoma arketa anwrimos.

Les oti h zwh einai wraia, alla exeis hdh valei skopo na pe8aneis syntoma.
    Eisai toso neos, den exeis zhsei akoma tipota, exeis tosa polla na zhseis -kala kai kaka. Frontise na meineis zwntanos wste na mporeis na apolayseis th zwh sou.

Les oti saresei toso na kavalas th mhxanh sou, alla de se peirazei na pe8aneis, enw exeis akoma tosa polla na kavalhseis, tosa ta3idia na kaneis, tosa merh na episkefteis, toses emepiries na kaneis, tosous an8rwpous me to idio pa8os na gnwrseis.

Kai telos, skepsou oti DEN eisai monos, yparxoun an8rwpoi pou se agapane kai noiazontai gia sena, den tous skeftesai ka8olou? Kai ama de skefteis aytous, skepsou aytous/on/h pou isws pareis mazi sou sto epomeno atyxhma, kai thn oikogeneneia tous/hs/ou.

Kai gia kerasaki ena senario pou malon den exeis skeftei. (xtypa 3ylo gia ola ta epomena senaria)
    Odhgas.
    Ginetai to moiraio.
    Den pe8aineis.
    Meneis anaphros

to exeis skeftei ayto pote? 8a zeis, alla DEN 8a 3anakavalhseis, DEN 8a niwseis oles tis xares ths zwhs pou 8a eniw8es aliws, 8a xreiazesai synexh yposthri3h kai voh8eia, 8a exeis apeira provlhmata se olous tous tomeis ths zwh sou (eipame, sthn ellada zeis), apo ta pswnia kai tis ypoxrewseis dhmosiou/trapezes klp mexri th n eyresh douleias.
    H, mporeis na meineis fyto. Egefalika (sxedon) nekros. H se koma. H na xaseis th proswrinh sou mnhmh. Na mh 8ymasai ti ekanes thn prohgoumenh mera. H na xaseis thn makroxronh mnhmh sou. Na mh 8ymasai pia tous goneis sou. Skefthkes OLOUS aytous pou 8a se frontizoune se mia apo aytes tis periptwseis? Th psyxikh kai ylikh f8ora tous?

Oso gia to symperasma sou, einai apla geloio. Sxedon ola ta atyxhmata mporeis na ta glitwseis me syneth odhghsh. Sxedon oles oi periptwseis motosykeltistikwn atyxhmatwn pou "den mporousan na apofeyx8oun" einai atyxhmata pou de mporousa na apofeyx8oun *epeidh* o motosykletisths efere ton eayto sou se mia eyalwth 8esh (phgainontas me megalh taxythta, exontas elleipsh empeirias se krisimes katastaseis, mh prosexontas ekeinh th stigmh h odhgontas paratolma). Esy me ton alvano eferes ton eayto sou se eyalwth 8esh trexontas, mh prosexontas h kati allo pou den anefera mias kai den eida to sygekrimeno atyxhma.
    Mporei na *ftaiei* o allos, alla aytos pou 8a th plhrwsei eisai *esy*, kai *esy* mporeis na apofygeis tetoia atyhmata odhgontas *prosextika* kai propantws *amyntika*.

Edw sto forum pou eisai yparxoun apeires istories gia atyxhmata kai symvoules gia thn apofygh tous, opws kai texnikes asfalous odhghshs. Ri3e mia matia sta strava & anapoda kai stis texnikes odhghshs.

Ayta. Elpizw na voh8hsa estw kai ligo.
    me filikous xairetismous,
    Rez

YG) pisteyw ta anekdota einai entelws la8os kathgoria giayto to topic. Den einai ka8olou anekdoto ayto.

YG2) @gcrook eleos!!! Ti tou les tou paidiou?!! Den pame kala... APO POTE *to forum* leei oti de mporeis na glitwseis to atyxhma kai oti h asfalhs odhghsh de se glitwnei apo atyxhmata?!?!?! Skepsou ligo prin peis kati tetoio. Kai EIDIKA se tetoio post.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: Re: πολύ κοντά τη βάλαν τη στροφή

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Και εμεις εδω τοσα χρονια στα φορουμς αυτα υποστηριζουμε και χαιρομαι που εχεις πιασει το νοημα
    και ηρθες εδω για να το μοιραστεις μαζι μας.
    Αλλωστε τοσες κουβεντες εδω μεσα εχουν κοινη συνιστωσα την παντελη(ς) αδιαφορια για τις τεχνικες οδηγησης, τον σωστο εξοπλισμο, την εμπειρια που προερχεται απο τις βολτες, την καθαρη σκεψη.
    Τι να τα κανεις ολα αυτα απο την στιγμη που κυκλοφορουν μαλακες εκει εξω;

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    διαβασα μονο την πρωτη σελιδα γιατι βαριεμαι ...

εγω αυτο που εχω καταλαβει ...

ειναι οτι αν γουσταρεις να καβαλας μηχανη /μοτοποδηλατο/ποδηλατο/πατινι , οτιδηποτε δεν εχει 4 ροδες οφειλεις να προσεχεις 1000 φορες κ να γνωριζεις ποσο μαλακας ειναι ο αλλος στο κουτι η στο αλλο οχημα γενικα...

αυτα γενικα.

τωρα σε σενα dark
    δυστυχως δεν φυτρωσες.
    αν φυτρωνες θα μπορουσες να σκεφτεις "στα αρχδια μου αν παθω κατι"
    εχεις χρεος λοιπον απεναντι σε μερικους ανθρωπους..αυτοι δεν σου φταινε σε τιποτα. θες δε θες.

δυστυχως καποιοι απο εμας το ξερουμε απο πρωτο χερι...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Λοιπόν μετατρέπω το Θρεντ σε ανέκδοτο.

Είχα δικαστήριο λόγω ατυχήματος πρόσφατα. Αφήνω πίσω όλες τις χαζές ερωτήσεις που μου έκαναν.
    Κανονικά θα έπρεπε να κάνω καινούργιο θρεντ αλλά οκ.

Με ρωτάει η πρόεδρος: Μα καλά έδωσες 270 Ευρώ για κράνος; Γιατί τόσα πολλά; Έδωσες τόσα και με την πτώση έσπασε;πως γίνεται αυτό;
    (Δεν έσπασε ρε παιδιά μια τρύπα έκανε επειδή έβρισκα σε τούβλα και σίδερα)!

Όπως γίνεται αντιληπτό της απάντησα πως το κράνος το χρειάζεσαι για μια φορά και εμένα έβγαλε τα λεφτά του στην πτώση.

ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
    πραγματικά δεν ξέρω αν είναι για γέλια η για κλάματα.
    If my wife would let me ride her as i ride my motorcycle...I`d be home home right now!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Είπαμε να τη σουτάρει τη γκόμενα αλλά όχι κι έτσι
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2009, 17:25
  2. τη πηρα τη fazerουμπα..
    από sotiris68 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2007, 11:14
  3. Τη βρήκα! Τη βρήκα!
    από tifoefs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2006, 18:41
  4. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 09:56
  5. Επιτέλους τη παίρνω τη νέα μοτό
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:15