Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Εκθεσιολογίες

Καταδρόμι Το avatar του/της Dark Avenger

Εκθεσιολογίες

Μια ωραία πρωϊα ξεκινάω και πάω στην 7η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου. Ομολογώ ότι τα μοντέλα ήταν πολλά και αξιόλογα και όχι μόνο μηχανικά.
    Η ευχάριστη έκπληξη ήταν το περίπτερο motoVinios που είχε τα βασικά μωρά. Μου γυρνάει το μάτι ανάποδα, καβαλάω και μία GSX-R.
    Έρχεται ο τύπος και μου λέει: "πολύ πλάγιασμα της κάνεις".
    Δε δίνω σημασία και μετά μερικών δευτερολέπτων κατεβαίνω. Φεύγοντας ακούω να μου λέει: "άστην ήσυχη τη γαμημένη".
    Επειδή οι μηχανές δεν είναι σα τα αυτοκίνητα που κλείνεις τη πόρτα και ο άλλος ξέρει ότι δε μπαίνει, πες το μας από πριν ρε φίλε: "μη τις καβαλάτε ή μην αγγίζετε". (δε ξέρω κιόλα αν ίσχυε κάτι τέτοιο)
    Ωραίες είναι οι πρωτοβουλίες των εκθετών για κάτι διαφορετικό αρκεί να μη βγάζουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια. Μόλις χάσατε ένα πελάτη παιδιά.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Εκθεσιολογίες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dark Avenger
    Μια ωραία πρωϊα ξεκινάω και πάω στην 7η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου. Ομολογώ ότι τα μοντέλα ήταν πολλά και αξιόλογα και όχι μόνο μηχανικά.
    Η ευχάριστη έκπληξη ήταν το περίπτερο motoVinios που είχε τα βασικά μωρά. Μου γυρνάει το μάτι ανάποδα, καβαλάω και μία GSX-R.
    Έρχεται ο τύπος και μου λέει: "πολύ πλάγιασμα της κάνεις".
    Δε δίνω σημασία και μετά μερικών δευτερολέπτων κατεβαίνω. Φεύγοντας ακούω να μου λέει: "άστην ήσυχη τη γαμημένη".
    Επειδή οι μηχανές δεν είναι σα τα αυτοκίνητα που κλείνεις τη πόρτα και ο άλλος ξέρει ότι δε μπαίνει, πες το μας από πριν ρε φίλε: "μη τις καβαλάτε ή μην αγγίζετε". (δε ξέρω κιόλα αν ίσχυε κάτι τέτοιο)
    Ωραίες είναι οι πρωτοβουλίες των εκθετών για κάτι διαφορετικό αρκεί να μη βγάζουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια. Μόλις χάσατε ένα πελάτη παιδιά.
    καλα πηγες και εσυ στον υπερμαλακα Βυνιο με τους υπερμαλάκες αρχιμαλακες πωλητες κτλ εκει.... να δεις μηχανακι..

Φίλε μου DUKASII δε ξέρεις που λένε: "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι?"
    Αυτό το περίπτερο είχε φυτρώσει μέσα στη ζούκλα της αυτοκινητιστικής οδήγησης, το 'δα σαν όαση και ο δόλιος πήγα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Kaλα!!!Απαραδεκτη και ποοοολυ ψωνιστικη η συμπεριφορα του!!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    λες και ηταν καμια Μ1 ή καμια rcv212 ή καμια desmo.. που κ σε αυτες αφηνουν να ανεβαινεις.. πως την εχουν δει? να πηγαινεις να αγοραζεις και να φευγεις χωρις να ακουμπησεις?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Μπορει να ειναι αντιθετο με τους κανονες του φορουμ αλλα ο βυνιος δεν πρεπει να ειναι και το καλυτερο μαγαζι.

Προσωπικα δεν θα ξαναγορασω τιποτα απο'κει. Η ''μετα την πωληση εξυπηρετηση πελατων'' ειναι κατι που πρεπει να κοιταξει σοβαρα.

Με το ποστ αυτο βλεπω οτι και ΠΡΙΝ την πωληση εχει προβλημα ο τυπος. Και η φαση ειναι οτι περνοντας εξω απο το μαγαζι του στην θησεως καθημερινα σχεδον, βλεπω τιγκα στο μηχανακι και πολυ κοσμο... Τι κανει, μελι πουλαει;;;;; και πως το πουλαει και ενω εχει αυτην την συμπεριφορα συνεχιζει να πουλαει δεν ξερω...

μπασιπεριπτωση.....

και τωρα που το σκεφτομαι γιατι τον αφησες να σε βρισει;;;;;;;;;

Γιατί άμα δε τον άφηνα θα του 'χα βάλει τη GSX-R του στον πάτο και τα καρφιά που πρόσφατα κοσμούν τον ώμο μου στη μάπα του. Και όπως καταλαβαίνεις θα έχανα την υπόλοιπη έκθεση. Τι να τους κάνουμε που έχουμε την ανάγκη τους φίλε μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4

Προσωπικα δεν θα ξαναγορασω τιποτα απο'κει. Η ''μετα την πωληση εξυπηρετηση πελατων'' ειναι κατι που πρεπει να κοιταξει σοβαρα.

Γιατί ή "πρίν την πώληση" τι είναι?

Ο μόνος λόγος που πουλάει είναι γιατί δίνει ένα κάρο δώρα (άχρηστα όλα) και ψαρώνει τον κόσμο που δεν έχει και πολλή εμπειρία.

Έτσι ακριβώς κι εγώ την πάτησα και αφού μου έβγαλαν το συκώτι μέχρι να την φέρουν δηλαδή πάνω από μήνα (ενώ υπόσχονταν μια εβδομαδα),
    μετά κατάλαβα ότι είχα δώσει 600 ευρω παραπάνω για δώρα της π@ύτσας
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dark Avenger
    Γιατί άμα δε τον άφηνα θα του 'χα βάλει τη GSX-R του στον πάτο και τα καρφιά που πρόσφατα κοσμούν τον ώμο μου στη μάπα του. Και όπως καταλαβαίνεις θα έχανα την υπόλοιπη έκθεση. Τι να τους κάνουμε που έχουμε την ανάγκη τους φίλε μου.

Κακως επρεπε να του βαλεις το gsxr στον κολο και τα καρφια στο στομα και να με παρεις και ενα τηλ να παρω φορα απο πειραια και να του καρφωσω το zxr επισης να μαθει πως μιλανε.....

Περα απο την πλακα, ενταξει εδωσες τοπο στην οργη καλα εκανες. Αλλα δεν τους εχουμε αναγκη ρεσι, υπαρχουν και αλλοι που πουλανε μηχανακια. Σιγα μην τον παρακαλαμε κιολας.

Εγω το zxr απο κει το πηρα. Μαλακια μου. Το ειδα ΑΦΟΥ το ειχα αγορασει. Δεν πειραζει ομως. Επαθα εμαθα.

Γι' αυτό παιδιά προσοχή στους επώνυμους πωλιτές. Ε δε θα κρεμόμαστε και απ' τ' αρ...α τους. Άμα αγαπούσαν τη μηχανή περισσότερο απ' τα φράγκα ο χώρος θα ήταν καλύτερος.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF