για παμεεεεεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κυριοι..μας φτανουν στα ποστς..η διαφορα ειναι μικρη.. προσοχη..επιφορτειστε το σπαμμαρισμα σας
προσοχη προσοχη
τι κανουν τα καγκουρια![]()
![]()
για παμεεεεεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κυριοι..μας φτανουν στα ποστς..η διαφορα ειναι μικρη.. προσοχη..επιφορτειστε το σπαμμαρισμα σας
προσοχη προσοχη
![]()
δυσκολο μαθημα το αοδε.. πρωτο βημα:
προσπαθουμε να διαβασουμε την θεωρια καλα και να επιστρατευσουμε και τη λογικη για τα Σ-Λ τα οποια πιανουν 40-50 μορια.. απο κει κ περα ειναι καθαρα θεμα διαβασματος..δεν χρειαζεται καθολου μυαλο..αν ξερεις γραφεις..
λοιπον απο σελιδα 123-133..μεχρι κ την 131 τα πραγματα ειναι αρκετα βατα.. σελ 132 και 133 εχει αρκετα πραγματα για να μαθεις..προσπαθησε να τα κωδικοποιησεις..
πχ.. σε 133 στις μεθοδους κ τεχνικες παρακινησης.. οι πρωτες 4 παυλες αναφερονται σε χρηματα..καπως ετσι να τα οργανωσεις γιατι αλλιως δεν βγαινει..
απο κεφαλαιο 2 μεγαλη προσοχη σελ 57 και 58 η ιστορικη εξελιξη του μανατζμεντ
καθως και την διοικηση ανθρωπινων πορων σελ 80-83
απο κεφαλαιο 1: επιχειρησιακες λειτουργιες σελ 31-34 πανω..
σελ 38 κατω την αποψη του March και του Cyert..
αριστη γνωση αποτελεσματικοτητας, παραγωγικοτητας, αποδοτικοτητας..
2 τελευταιες συμβουλες:
1) η υλη ειναι σχετικα μικρη οποτε SOS κλπ απορριπτονται..τα παραπανω ειναι συμβουλευτικα..αποτελουν "SOS" θα λεγαμε κ ειναι απ τα δυσκολα κεφαλαιακια..μην πειτε "α δεν ειναι σημαντικο" ή "επεσε περυσι αρα δεν πεφτει φετος"..ειπαμε η υλη ειναι μικρη κ επαναλαμβανεται
2)οχι σκονακι σε οσους το σκεφτονται..ειναι μαθημα που το σκονακι παει συννεφο κ οι επιτηρητες ειναι πολυ προσεκτικοι..εχουν γινει πολλα ακομα κ στις τουαλετες..να θυμαστε οτι αν δεν κανετε σκονακι σιγουρα δε θα γραψτε το 0 που θα παρετε αν κανετε και σας πιασουν..ιδιαιτερα σε αυτο το μαθημα ειναι απαγορευμενο..
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δυσκολο μαθημα το αοδε.. πρωτο βημα:
προσπαθουμε να διαβασουμε την θεωρια καλα και να επιστρατευσουμε και τη λογικη για τα Σ-Λ τα οποια πιανουν 40-50 μορια.. απο κει κ περα ειναι καθαρα θεμα διαβασματος..δεν χρειαζεται καθολου μυαλο..αν ξερεις γραφεις..
λοιπον απο σελιδα 123-133..μεχρι κ την 131 τα πραγματα ειναι αρκετα βατα.. σελ 132 και 133 εχει αρκετα πραγματα για να μαθεις..προσπαθησε να τα κωδικοποιησεις..
πχ.. σε 133 στις μεθοδους κ τεχνικες παρακινησης.. οι πρωτες 4 παυλες αναφερονται σε χρηματα..καπως ετσι να τα οργανωσεις γιατι αλλιως δεν βγαινει..
απο κεφαλαιο 2 μεγαλη προσοχη σελ 57 και 58 η ιστορικη εξελιξη του μανατζμεντ
καθως και την διοικηση ανθρωπινων πορων σελ 80-83
απο κεφαλαιο 1: επιχειρησιακες λειτουργιες σελ 31-34 πανω..
σελ 38 κατω την αποψη του March και του Cyert..
αριστη γνωση αποτελεσματικοτητας, παραγωγικοτητας, αποδοτικοτητας..
2 τελευταιες συμβουλες:
1) η υλη ειναι σχετικα μικρη οποτε SOS κλπ απορριπτονται..τα παραπανω ειναι συμβουλευτικα..αποτελουν "SOS" θα λεγαμε κ ειναι απ τα δυσκολα κεφαλαιακια..μην πειτε "α δεν ειναι σημαντικο" ή "επεσε περυσι αρα δεν πεφτει φετος"..ειπαμε η υλη ειναι μικρη κ επαναλαμβανεται
2)οχι σκονακι σε οσους το σκεφτονται..ειναι μαθημα που το σκονακι παει συννεφο κ οι επιτηρητες ειναι πολυ προσεκτικοι..εχουν γινει πολλα ακομα κ στις τουαλετες..να θυμαστε οτι αν δεν κανετε σκονακι σιγουρα δε θα γραψτε το 0 που θα παρετε αν κανετε και σας πιασουν..ιδιαιτερα σε αυτο το μαθημα ειναι απαγορευμενο..
![]()
![]()
μλκ ειλικρινα οποτε γραφεις κατι τετοια συμβουλευτηκά ποστ τα τυπωνω σοβαρα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
για παμεεεεεεεεεεεεε
![]()
παααμε μπαντιτακο!!
![]()
εγω βρηκα..εκει που δουλευα κ περυσι![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εγω βρηκα..εκει που δουλευα κ περυσι![]()
για πες:wacko:
εγω εχω δουλεια μεχρι τις 30 ιουνιο
αλλα και για μετα βρηκα
πακετας![]()
![]()
μπα..εχουν κλεισει για το καλοκαιρι..γκαρσονακι ημουν..καλο μεροκαματο αλλα το ελαχιστο που δουλεψα ηταν 15 ωρες τη μερα που ταν κ το πιο συνηθισμενο και φτασαμε να κλεισουμε 36 αϋπνοι δουλευοντας..
75 ευρω τη μερα για τις 15 ωρες και γι αυτες που ξεπερνουσαν το 24+ 120 ευρω..
δεν το προτεινω.. σε κανεναν..πολλοι την εγκατελειψαν τη δουλεια λογω υπερκοπωσης![]()
![]()
θα πηρε το ΖΕΤ και θα το ξεκλιαζει σε καμια εθνικηΑρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
παρενθεση
(ρε παιδια που ειναι ο βρολας)![]()
![]()
![]()
πες τα ρε μπαντιτακο! πακεταδες λετε τους ντελιβεραδες.. το λεω σε μια γνωστη μου απο καλαμαρια κ δεν το δεχεται.. αντε![]()
![]()
αυτος θα προσπαθει να βρει τροπο πως να με περασει με το vfr του :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
ο μοβ...![]()
οχι ρε συ την εχω κανει κι εγω καλα ειναι αλλα δε βρισκω πια...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
μπα..εχουν κλεισει για το καλοκαιρι..γκαρσονακι ημουν..καλο μεροκαματο αλλα το ελαχιστο που δουλεψα ηταν 15 ωρες τη μερα που ταν κ το πιο συνηθισμενο και φτασαμε να κλεισουμε 36 αϋπνοι δουλευοντας..
75 ευρω τη μερα για τις 15 ωρες και γι αυτες που ξεπερνουσαν το 24+ 120 ευρω..
δεν το προτεινω.. σε κανεναν..πολλοι την εγκατελειψαν τη δουλεια λογω υπερκοπωσης![]()
![]()
θελουν κοπελες οι μλκς
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
εγω εχω δουλεια μεχρι τις 30 ιουνιο
αλλα και για μετα βρηκα
πακετας![]()
![]()
πακετας?:wacko:
που ρε?