Καλά ρε, ΜΟΝΟ Heineken πίνανε ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Πήγαμε να κεράσουμε και Carlsberg την Μίλαν αλλά ο Πίρλο και ο Πίπο είχαν κάποιες αντιρήσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ήπιαν και μερικές Αmstel αν προσέξεις καλάΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Υ.Γ μήπως θες γυαλιά??
Τρελοκοτσιδού..!!!!
πλακα κανετε
τα εκατομυριακια που αφησαν λιγα πεφτουν?????
In Thrust We Trust
Turn To Burn
++++++++++++++++++Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Δεν πέρασα καθόλου από το Σύνταγμα αυτές τις μέρες, αλλά δεν ήταν λίγο ιδιάζουσα περίπτωση; Με τόση μπύρα να καταναλώνεται δε νομίζω να επαρκούσαν οι κάδοι. Εξάλλου ο δήμος παίρνει μέτρα για ένα τέτοιο γεγονός. Οι υπάλληλοι στην καθαριότητα ήταν εκεί συνέχεια και καθάριζαν (τουλάχιστον αυτό είδα σε σχετικό ρεπορτάζ).
Και ένα μεγάλο πάρτι να κάνει κάποιος στο σπίτι του, μετά αυτό θα είναι χάλια, όσο πολιτισμένοι κι αν ήταν οι επισκέπτες.. όχι;
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Πάντως η 1η φωτό γίνετε άνετα διαφήμιση της Haineken!!!!!
Αραγε, ετσι θα γινότανε και σε κάποια άλλη χώρα??
CALCULATOR ISLAND
Εγώ πάλι έχω μία άλλη απορία:
Όλα αυτά τα αλουμινένια κουτάκια, (για να μην μιλήσω για τα άλλα υλικά) θα πεταχθούν σε μία απλή χωματερή ή θα έχει κάποιος την ιδέα να τα πάει για ανακύκλωση ;;;
ας ελπίσουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Εγώ πάλι έχω μία άλλη απορία:
Όλα αυτά τα αλουμινένια κουτάκια, (για να μην μιλήσω για τα άλλα υλικά) θα πεταχθούν σε μία απλή χωματερή ή θα έχει κάποιος την ιδέα να τα πάει για ανακύκλωση ;;;
εγώ έχω την άλλη απορία
γιατί δε μετακίνησαν κάποιους από τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης (έχω δει ένα στην Υμηττού, ένα στη Μάχης Αναλάτου κλπ) στο Σύνταγμα και στο Μοναστηράκι![]()
![]()
όλο και κάποιοι θα τους χρησιμοποιούσαν
υγ νομίζω στο Σύνταγμα έχει αλλά στην "κάτω" πλευρά έξω από το ταχ.ταμιευτήριο![]()
Μηδενικές ήταν οι ζημιές του Ολυμπιακού Σταδίου από τον τελικό του Champions League.
Παρά την πίκρα τους, οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν ξέσπασαν στα καθίσματα
Η καταμέτρηση δεν έδειξε ούτε ένα σπασμένο κάθισμα κι αυτό διότι οι Εγγλέζοι (που ήταν και οι ηττημένοι της βραδιάς) έχουν μάθει να σέβονται την ξένη περιουσία, ακόμη κι όταν έχουν καταναλώσει μερικές εικοσάδες κουτάκια μπίρας.
Τι απέμεινε από τη γιορτή; Η απαίτηση του Ράφα Μπενίτεθ να συνοδεύεται η αποστολή της Λίβερπουλ από τέσσερις μοτοσικλετιστές, διότι κατά την ημέρα άφιξης η ομάδα έπεσε σε μποτιλιάρισμα κατά την έξοδό της από την Αττική Οδό στην Κηφισίας και προς το Κεφαλάρι που ήταν το ξενοδοχείο.
Και ακόμα: ένας λάθος εσωτερικός συναγερμός των ανθρώπων του ΟΑΚΑ λίγο πριν από τη σέντρα του τελικού. Ενας υπάλληλος του σταδίου είδε στο τόξο του Καλατράβα να κρέμονται «πέντε οπαδοί της Λίβερπουλ»! Επικράτησε πανικός. Κινητοποιήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός, διότι όλοι πίστεψαν ότι ήταν Εγγλέζοι οπαδοί που δεν είχαν βρει εισιτήριο και στην προσπάθειά τους να μπουν στο γήπεδο παραβίασαν (εκτός από τη λογική) κάθε μέτρο ασφαλείας.
Στην οροφή του ΟΑΚΑ υπήρχαν πράγματι κρεμασμένοι πέντε τύποι με κόκκινες φανέλες, μόνο που δεν ήταν οπαδοί, αλλά πέντε άνθρωποι της UEFA υπεύθυνοι για το τελετουργικό του παιχνιδιού...
«Θετική εικόνα»
«Κάναμε και λάθη που μπορεί να μη στοίχισαν στη συνολική θετική εικόνα, όμως εμείς τα διαπιστώσαμε», είπε χθες στην «Ε» ο συντονιστής-διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κυριάκος Γιαννόπουλος. Ποια ήταν αυτά; «Στις ροές του πλήθους. Επρεπε να είχαμε περισσότερα ανοίγματα στις θύρες για να είχε ο κόσμος ευκολότερη πρόσβαση στο γήπεδο, διότι παρουσιάστηκε «το φαινόμενο να περιμένει κάποιος 15 λεπτά για να περάσει τον έλεγχο», εξηγεί ο ίδιος και απορρίπτει την κατηγορία ότι «δεν έγινε κανένας έλεγχος» κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
Για τις ανάγκες του τελικού εργάστηκαν 250 εθελοντές. Οι περισσότεροι συμπλήρωσαν μια αίτηση της ΕΠΟ και της UEFA από το Διαδίκτυο και (όπως φαίνεται) προτιμήθηκαν όσοι είχαν εμπειρία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το πρόσφατο Final Four της Ευρωλίγκας.
Πάντως το τελετουργικό της UEFA (έγινε για πρώτη φορά σε τελικό) προκάλεσε πολύ κακή εντύπωση, όπως επίσης και το γεγονός ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος που δεν είχε δουλειά ή που θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει πολλή ώρα πριν από τη σέντρα του τελικού.
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
γιατί δε μετακίνησαν κάποιους από τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης (έχω δει ένα στην Υμηττού, ένα στη Μάχης Αναλάτου κλπ) στο Σύνταγμα και στο Μοναστηράκι![]()
![]()
Ποιοι να τους μετακινησουν;;;;;;;;;;;;;;;;; O κρατικος μηχανισμος........;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι κρατικοί αυτοί νομίζω, αλλά ΟΚ προφανώς έχουν πάρει "άδεια" για συγκεκριμένες θέσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Ποιοι να τους μετακινησουν;;;;;;;;;;;;;;;;; O κρατικος μηχανισμος........;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οριστε η κουλτουρα που θελουν να μας βαλουν κυριοιΑρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Μηδενικές ήταν οι ζημιές του Ολυμπιακού Σταδίου από τον τελικό του Champions League.
Παρά την πίκρα τους, οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν ξέσπασαν στα καθίσματα
Η καταμέτρηση δεν έδειξε ούτε ένα σπασμένο κάθισμα κι αυτό διότι οι Εγγλέζοι (που ήταν και οι ηττημένοι της βραδιάς) έχουν μάθει να σέβονται την ξένη περιουσία, ακόμη κι όταν έχουν καταναλώσει μερικές εικοσάδες κουτάκια μπίρας.
![]()
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Μια χαρά δούλεψε στην προκειμένη και ο κρατικός μηχανισμός (κοίτα να δεις που το είπα κι αυτό στη ζωή μου!), και ανακύκλωση έγινε (είδα τον τύπο που τα ξεχώριζε), και καλά κάναν και γλεντήσανε όπως γλεντήσανε οι οπαδοί. Μια φορά στα τόσα χρόνια γίνεται κάτι τέτοιο, είναι αναμενόμενα όλα αυτά... Και πιστεύω ότι και έξω το ίδιο θα γινόταν και δε νομίζω να το κάνανε και θέμα μετά. Μην ψάχνουμε παντού να βρούμε προβλήματα...
Μπορείτε να αναφέρετε γήπεδα-κοσμήματα σαν το δικό μας ( δεν το λέω καθόλου ειρωνικά )που έχουν πάει Ελληνες φίλαθλοι και τα έχουν σπάσει;
LIBYKOS
γιατι ρε παιδια δουλευει το θεμα της ανακυκλωσης???Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ας ελπίσουμε...
εγώ έχω την άλλη απορία
![]()
υγ νομίζω στο Σύνταγμα έχει αλλά στην "κάτω" πλευρά έξω από το ταχ.ταμιευτήριο![]()
![]()
ειχα ακουσει πως δεν εχει δουλεψει καν..ολα στην ιδια χωματερη πανε..
( ειχα ακουσει για ανακυκλωση ηλεκτρικων ειδων..αλλα που ?? )
οσο για τον πολιτισμο των αγγλων.γαλλων ιταλων κλπ...
ουτε κρυο ουτε ζεστη μου εκαναν..
και στην αγγλια κ στην ελλαδα υπαρχουν χουλιγκανς...απλα τωρα δεν υπηρχε λογος ισως νατα σπασουν..αν ηταν ομως το παιχνιδι στην αγγλια ?
και στην τελικη...οκ να κραταμε τα θετικα ενος πολιτισμου..οχι ομως να τον αποδεχομαστε πληρως ...ακομα κ αυτοι μπορουν να γινουν καλυτεροι..
με λιγα λογια...με ενοχλει η ξενομανια...
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..