Είμαι ανάμεσα σε gsx-750,R6-05,ZX636-05,
To Gsx-750 Το φοβάμαι γιατί σαν Ελληνες είμαστε ότι βρέξει σκεψου να εξαρτόμεθα απο έναν και μόνο θα δεις ανταλακτικό μετα από 1 χρόνο.
Είμαι ανάμεσα σε gsx-750,R6-05,ZX636-05,
To Gsx-750 Το φοβάμαι γιατί σαν Ελληνες είμαστε ότι βρέξει σκεψου να εξαρτόμεθα απο έναν και μόνο θα δεις ανταλακτικό μετα από 1 χρόνο.
Διάλεξε: ZX636-05
100 φορές καλύτερο από τη R6 05!! θεριό ανήμερο!
Τώρα το GSX-R 750 έχουμε προβλημα λόγο του ότι δεν το φέρνουν ελλάδα και μπορεί να έχεις πρόβλημα στα Ανταλακτικα!
OMG!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Polifer
Διάλεξε: ZX636-05
100 φορές καλύτερο από τη R6 05!! θεριό ανήμερο!
Και κούκλα!
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
636 '05 καλυτερο μηχανακι
R6 ,05 καλυτερη υποστηριξη, εμπορικοτητα
GSXR 750 - απολυτο εργαλειο αλλα ακριβο για +150cc που δινει επιπλεον....
Κατι μου λεει οτι το νεο 636 θα πουλησει τρελλα!!! Το δηλημα θα ειναι για οσους σκεφτονται να το παρουν σε κανενα χρονο οπως εγω... 636 η GSXR 600 '06 χεχε!!
ποιο σου αρεσει μας ειπες;;;;;;;
ε ΑΥΤΟ να παρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αν αυτο που σου αρεσει ειναι το 750 και δεν εχεις προβλημα με τα εξτρα χρηματα αυτο να παρεις
εαν εχεις προβλημα με τα εξτρα χρηματα διαλεξε αυτο που σου αρεσει απο τα αλλα δυο
οι διαφορες οπως ειπαν και οι αλλοι ειναι απειροελαχιστες, εκτος αν εισαι Ροσσι και τις καταλαβεις![]()
εμενα προσωπικα το ανθρακι 636 στην παραπανω φωτο το θεωρω πολυ ομορφο!!!!!!!
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Btw το 750 πλεον ειναι πιο φτηνο απο οτι θα κανει το 636 του 2005
GSXR 750 > 11000 euro
636 > 11300 euro
www.importedbikes.gr
Οποτε...εχω αρχισει και βλεπω 750 στον υπνο μου!!
Ρε παιδια αφού δεν το εισάγει η επίσημη αντιπροσωπεια το 750 που θα βρισκει ανταλακτικά; Θα περιμένει ένα μήνα και μπας και ερθει με παραγγελεία;
Διαβασα ένα review του 636 και έλεγε ότι δεν έχει και τόση προστασία από αερα...
Επίσης το 636 είναι πολύ νευρικό μηχανακι.... Σε άλλους αυτό αρεσει σε άλλους όχι
OMG!