Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Tdm Kai ΧΩΜΑ?

Ταξιδιώτης

Φίλε TDM 900r μην τσιμπάς. Πλακίτσα έκανα γι αυτο και έγραψα σ αυτο το ύφος. Δεν αμφισβητώ ούτε τις επισκέψεις σου στο χώμα ούτε οτι το TDM μπορεί να παει σε ΗΠΙΟ χωματόδρομο. Σίγουρα όμως δεν ενδεικνυται η χρήση του στο χώμα για τον απλούστατο λόγο οτι δεν είναι σχεδιασμένο για αυτο. Το ερώτημα όμως είναι γιατι είναι σχεδιασμένο? Λοιπόν έχουμε και λέμε street υπο την έννοια της ταχύτητας δεν είναι, on-off με βάση την δυσκολία που παρουσιάζει στο χώμα δεν είναι, τι είναι τελικά? Στην πιο κολακευτική περίπτωση TOURING. Πρόκειται για μια υβριδική μοτοσυκλέτα που προσπαθεί να είναι τα πάντα και τελικά δεν είναι τίποτα.
    Η ηθική δεν είναι παρά η χολερική υποκρισία του φθόνου

Αρχικά δημιουργήθηκε από corfudoctor
    Φίλε TDM 900r μην τσιμπάς. Πλακίτσα έκανα γι αυτο και έγραψα σ αυτο το ύφος. Δεν αμφισβητώ ούτε τις επισκέψεις σου στο χώμα ούτε οτι το TDM μπορεί να παει σε ΗΠΙΟ χωματόδρομο. Σίγουρα όμως δεν ενδεικνυται η χρήση του στο χώμα για τον απλούστατο λόγο οτι δεν είναι σχεδιασμένο για αυτο. Το ερώτημα όμως είναι γιατι είναι σχεδιασμένο? Λοιπόν έχουμε και λέμε street υπο την έννοια της ταχύτητας δεν είναι, on-off με βάση την δυσκολία που παρουσιάζει στο χώμα δεν είναι, τι είναι τελικά? Στην πιο κολακευτική περίπτωση TOURING. Πρόκειται για μια υβριδική μοτοσυκλέτα που προσπαθεί να είναι τα πάντα και τελικά δεν είναι τίποτα.
    Λοιπόν:Οι πλακίτσες κομμένες.:a017:.Ούτε με ξέρεις,ούτε σε ξέρω. :a37:Αμα θέλεις να κάνεις πλάκα πρέπει να το προδηλώνεις,ετσι????????Άντε μην τα πάρω και δεν σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας .

Πλάκα κάνω .
    Όσο για το TDM,είναι ένα μηχανάκι που τα κάνει όλα αξιοπρεπέστατα και συμφέρει.Νομίζω ξεφύγαμε απο το θέμα μας ''Tdm+ΧΩΜΑ''

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Θα καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία. Είχα μπεί μαζί μ έναν φίλο- εγω με ΑFRICA και εκείνος με ΤDM -σ έναν χωματόδρομο με μέτριο συντελεστή δυσκολίας. Συγκριτικά λοιπόν το TDM αντιμετώπισε πολύ περισσότερες δυσκολίες. Κατέληξα στο συμπέρασμα οτι το TDM ειναι ενα μηχανάκι με αρκετες δυνατότητες αλλά δεν είναι σχεδιασμένη για χώμα. Εν κατακλείδι AFRICA και πάλι AFRICA . Για no limit καταστάσεις.
    Δηλαδή τώρα νέος, είσαι ο γαμάω με το Africa που πάει παντού και ήρθες να μας πεις την προσωπική σου εμπειρία??
    Ποιός σου είπε ότι μας ενδιαφέρει ρε φίλε?? Το TDM μια χαρά μηχανάκι είναι. Τώρα αν ζηλεύεις, πούλα την μπουρούχα σου και πάρε ένα της προκοπής!!

Υ.Γ Τώρα αν ο φίλος σου είναι σκέτος κουλαμάρας και άσχετος δεν φταίει το μηχανακι.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Ταξιδιώτης
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Δηλαδή τώρα νέος, είσαι ο γαμάω με το Africa που πάει παντού και ήρθες να μας πεις την προσωπική σου εμπειρία??
    Ποιός σου είπε ότι μας ενδιαφέρει ρε φίλε?? Το TDM μια χαρά μηχανάκι είναι. Τώρα αν ζηλεύεις, πούλα την μπουρούχα σου και πάρε ένα της προκοπής!!

Υ.Γ Τώρα αν ο φίλος σου είναι σκέτος κουλαμάρας και άσχετος δεν φταίει το μηχανακι.
    LATRI MIXANIS εαν δεν σε ήξερα θα ανησυχούσα για την ζωη μου. Θα κλεινόμουνα στο σπίτι και δεν θα τολμούσα να βγω βόλτα με το ΑFRICA. Οσα είπες για μένα τα αντιπαρέρχομαι αλλά όποιος μιλάει άσχημα ή ενοχλεί την μοτοσυκλέτα μου είναι σαν να με πειράζει προσωπικά. Οεχθρός της μηχανης μου είναι και δικός μου εχθρός. Όχι και μπουρούχα η κουκλάρα μου. Λιγάκι στρουμπουλή σύμφωνοι, αλλά σε εμάς τους ανατολίτες αρέσουν τα πιασίματα. Λοιπόν κατόπιν της παραπάνω ανάρμοστης συμπεριφοράς σου διακόπτω διπλωματικές σχέσεις μαζί σου για μια εβδομάδα. See you on the court. Σ ένα πράγμα είχες μόνο δίκιο. Ο φίλος μου είναι όντως κουλαμάρας.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    LATRIS MIXANIS εαν δεν σε ήξερα θα ανησυχούσα για την ζωη μου. Θα κλεινόμουνα στο σπίτι και δεν θα τολμούσα να βγω βόλτα με το ΑFRICA. Οσα είπες για μένα τα αντιπαρέρχομαι αλλά όποιος μιλάει άσχημα ή ενοχλεί την μοτοσυκλέτα μου είναι σαν να με πειράζει προσωπικά. Ο εχθρός της μηχανής μου είναι και δικός μου εχθρός. Όχι και μπουρούχα η κουκλάρα μου. Λιγάκι στρουμπουλή σύμφωνοι, αλλά σε εμάς τους ανατολίτες αρέσουν τα πιασίματα. Λοιπόν κατόπιν της παραπάνω ανάρμοστης συμπεριφοράς σου διακόπτω διπλοματικές σχέσεις μαζί σου για μια εβδομάδα. See you on the court. Σ ένα πράγμα είχες μόνο δίκιο. Ο φίλος μου είναι όντως κουλαμάρας.
    I ll be there....

Δεν θα χρειαστείς πάλι πληροφορίες Doc?? Θα τις πάρεις να είσαι σίγουρος

Τις διπλωματικές σχέσεις να τις κόψουμε για όσες βδομάδες θες, αλλά στις 29 ετοιμάσου να φας το χώμα μου!!

Το dtm μπορεί να πάει και χώμα αρκεί ο οδηγός του να μην άσχετος....

Υ.Γ Σιγά τι είπαμε για το όχημα σου ρεεεε, ακόμα συνεργείο είπαμε

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Ταξιδιώτης
    ΟΚ ανακαλώ τους πρεσβευτές μου εως τις 29/04

Παλαιό μέλος
    παιδιά τα πιο "off-road" λαστιχα για το TDM 900 ποιά είναι?

(εβαλα εισαγωγικα)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos_sin
    παιδιά τα πιο "off-road" λαστιχα για το TDM 900 ποιά είναι?

(εβαλα εισαγωγικα)
    bump! κανα νεώτερο?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos_sin
    bump! κανα νεώτερο?
    Για κοίταξε αν μπαίνουν τα Σαχάρα αν & χλωμό το βλέπω, αλλιώς δες για Bridgestone.Έχει βγάλει μια καινούρια σειρά.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. alysida kai granazia gia tdm 900
    από TDMakias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2007, 13:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •