Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
εγω οδηγω με καπελο .-
Αναβαθμιση απο σκουφακι?
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
εγω οδηγω με καπελο .-
Αναβαθμιση απο σκουφακι?
:rotflmao:
Καταλαβα.....ταριφας θα εισαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
εγω οδηγω με καπελο .-
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τι προτιμά κανείς, τον θάνατο ή να ζήσει παράλυτος ή σαν ζωντανός νεκρός;
από εκεί καταλαβαίνεις για το πόσο σοβαρά άτομα είναι... (δεν το διάβασα όλο γιατί βαρέθηκα)
Αγαπητά μου παιδιά(αν μου επιτρέπεται λόγω ηλικίας),και φίλοι, συνοδοιπόροι-συνμοτοσυκλετισττές, λόγω πολλαπλών ασχολιών και πειραμάτων στη ζωή μου, θα σας ανακοινώσω τούτο.!!! Το κράνος, όπως και κάθε άλλη προστατευτική συσκευή, ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΕΠΑΝΩΦΟΡΙ(κοινώς γιλέκο), ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ(κοινώς αντιασφυξιαγόνα μάσκα), ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΚΝΗΜΗΔΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ κλπ, κλπ, εφευρέθηκαν, και, σε ένα σκοπό αποσκοπούν, την αποτροπή της απώλειας ΖΩΗΣ, και όχι την αποτροπή ανεικέστου βλάβης. Δηλαδή, χοντρικά, κάποιο κουσούρι, ενδεχομένως να στο αφήσουν τα τραύματα ή τα γεγονότα τα οποία επήλθαν και η υποστήριξη των ασφαλιστικών διατάξεων ήταν απαραίτητη. Το κράνος, όσο καλό και να είναι, όσο τέλειο και να είναι, δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι θα σε σώνει ες αεί.Π.χ. ένα χειρότερο του καλλίστου, μπορεί να προσφέρει καλύτερη ασφάλεια σε δεδομένη στιγμή, όχι λόγω του υλικού κατασκευής, αλλά της ταχύτητας και της ορμής πρόσκρουσης. Αν πέσεις με το χειρότερο κράνος, απο θέση στάσης ή κάποιας (αναφορικά για πειραματικούς λόγους και μόνο αναφέρεται το νούμερο),ταχύτητας 20 χιλ σε άσφαλτο ζεστή καλοκαίρι με κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος, πιθανότατα δεν θα πάθεις τίποτα. Αν όμως με το καλύτερο και ακριβότερο κράνος πέσεις με 200 χιλ. σε ένα τοίχο, το κράνος πιθανότατα δεν θα πάθει τίποτα, εσύ όμως θα αποτελείς παρελθόν. Γιατί; γιατί η δύναμη πρόσκρουσης θα διοχετεύσει το αίμα σου και τα σπλάχνα, σε διάφορες κατευθύνσεις. Να μήν λοιπόν επαναπαυόμαστε ότι, επειδή διαθέτουμε το άριστο απο πλευράς υλικών, σχεδιασμού κλπ. κράνος, δεν θα πάθουμε και τίποτα. Όσο για τα υλικά, αντέχουν σε πολλαπλές μηχανικές και μή καταπονήσεις. Δεν αλλάζεις το κράνος επειδή έπεσες με ελαφριά κρούση σε μαλακό έδαφος. Όλα τα υλικά, έχουν το φαινόμενο μνήμης, και επανέρχονται στην κατασκευαστική τους δομή, μετά απο λίγο, αρκεί οι όποιες δυνάμεις εξώλκευσης, συμπίεσης και κρούσης, δεν υπερβούν το διάγραμμα των καμπυλών, που αναφέρονται στα όρια των υλικών που το απαρτίζουν. Τελικό συμπέρασμα; Περισότερο απασχολεί το αποτέλεσμα μιάς δυναμικής εφαρμογής στο ανθρώπινο σώμα παρά στα προστατευτικά μέσα.-
![]()
ΙΩΑΝΝΗΣ
Προτού, κατηγορήσετε κάποιον, για την διάδοση της μη χρήσης(κατά περίπτωση), του κράνους, κάνετε ένα πείραμα μόνοι σας. Σαφώς και το κράνος, δεν είναι η πανάκεια για τα ατυχήματα μοτοσυκλέττας με κεντρικό σημείο αναφοράς, το ΚΕΦΑΛΙ. Είμαι 45 χρονών και οδήγησα, οδηγώ και θα οδηγώ πολλές φορές, χωρίς κράνος. Οταν και όπου κρίνω εγώ απαραίτητο. Και επιτέλους να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας. Η ίδια η μοτοσυκλέττα, είναι μία άκρως επικίνδυνη απασχόληση. άλλη σταθερότητα έχουν οι 4τροχοί και άλλη οι 2τροχοί. Τι μας ενοχλεί λοιπόν; θέλουμε και ασχολούμαστε με 2 ρόδες. Δεν μας το επιβάλλει κάποιος άλλος. Η αίσθηση της ελευθερίας που αποπνέει η οδήγηση μοτοσυκλέττας, έχει και το τίμημά της απο λανθασμένη εκτίμηση δυνατοτήτων. Γιατί είπε κάποιος ότι ο άνθρωπος πρέπει να πηδάει με αλεξίπτωτο; Όχι. Έ, δεν θα γεμίσουμε αεροστρώματα τον ουρανό σε περίπτωση που δεν θα ανοίξει το αλεξίπτωτο κάποιου, να τον σώσουμε. έγραψα και σε άλλο φόρουμ, όπως εκείνα τα χρόνια, οι καβάλάρηδες, έτρεχαν στίς πεδιάδες με τα άλογά τους και ανέπνεαν καθαρό αέρα, καί, αισθάνονταν την μοναδική αίσθηση ελευθερίας που παρέχει η ταχύτητα, έτσι και εμείς σήμερα, με την αντικατάσταση των αλόγων που είναι οι μηχανές, αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας. Όποιος φοβάται ότι θα πέσει και θα σπάσει το κεφάλι του, να κάτσει σπίτι του, και να διαβάσει ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ. Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ, είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, είναι ΙΔΕΑ, είναι ΔΟΓΜΑ. Ανήκει στους ατρόμητους. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ.
![]()
ΙΩΑΝΝΗΣ
Αγαπητά μου παιδιά(αν μου επιτρέπεται λόγω ηλικίας),και φίλοι, συνοδοιπόροι-συνμοτοσυκλετισττές, λόγω πολλαπλών ασχολιών και πειραμάτων στη ζωή μου, θα σας ανακοινώσω τούτο.!!! Το κράνος, όπως και κάθε άλλη προστατευτική συσκευή, ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΕΠΑΝΩΦΟΡΙ(κοινώς γιλέκο), ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ(κοινώς αντιασφυξιαγόνα μάσκα), ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΚΝΗΜΗΔΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ κλπ, κλπ, εφευρέθηκαν, και, σε ένα σκοπό αποσκοπούν, την αποτροπή της απώλειας ΖΩΗΣ, και όχι την αποτροπή ανεικέστου βλάβης. Δηλαδή, χοντρικά, κάποιο κουσούρι, ενδεχομένως να στο αφήσουν τα τραύματα ή τα γεγονότα τα οποία επήλθαν και η υποστήριξη των ασφαλιστικών διατάξεων ήταν απαραίτητη. Το κράνος, όσο καλό και να είναι, όσο τέλειο και να είναι, δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι θα σε σώνει ες αεί.Π.χ. ένα χειρότερο του καλλίστου, μπορεί να προσφέρει καλύτερη ασφάλεια σε δεδομένη στιγμή, όχι λόγω του υλικού κατασκευής, αλλά της ταχύτητας και της ορμής πρόσκρουσης. Αν πέσεις με το χειρότερο κράνος, απο θέση στάσης ή κάποιας (αναφορικά για πειραματικούς λόγους και μόνο αναφέρεται το νούμερο),ταχύτητας 20 χιλ σε άσφαλτο ζεστή καλοκαίρι με κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος, πιθανότατα δεν θα πάθεις τίποτα. Αν όμως με το καλύτερο και ακριβότερο κράνος πέσεις με 200 χιλ. σε ένα τοίχο, το κράνος πιθανότατα δεν θα πάθει τίποτα, εσύ όμως θα αποτελείς παρελθόν. Γιατί; γιατί η δύναμη πρόσκρουσης θα διοχετεύσει το αίμα σου και τα σπλάχνα, σε διάφορες κατευθύνσεις. Να μήν λοιπόν επαναπαυόμαστε ότι, επειδή διαθέτουμε το άριστο απο πλευράς υλικών, σχεδιασμού κλπ. κράνος, δεν θα πάθουμε και τίποτα. Όσο για τα υλικά, αντέχουν σε πολλαπλές μηχανικές και μή καταπονήσεις. Δεν αλλάζεις το κράνος επειδή έπεσες με ελαφριά κρούση σε μαλακό έδαφος. Όλα τα υλικά, έχουν το φαινόμενο μνήμης, και επανέρχονται στην κατασκευαστική τους δομή, μετά απο λίγο, αρκεί οι όποιες δυνάμεις εξώλκευσης, συμπίεσης και κρούσης, δεν υπερβούν το διάγραμμα των καμπυλών, που αναφέρονται στα όρια των υλικών που το απαρτίζουν. Τελικό συμπέρασμα; Περισότερο απασχολεί το αποτέλεσμα μιάς δυναμικής εφαρμογής στο ανθρώπινο σώμα παρά στα προστατευτικά μέσα.-
![]()
ΙΩΑΝΝΗΣ
Τουλάχιστον 3 φορές έχει μπει το σάιτ στο φόρουμ και έχει σχολιαστεί, και κάθε φορά που κάποιος το ξαναανακαλύπτει, το διαφημίζει άθελά του.
Ο κάθε πικραμένος μπορεί να κάνει ένα σάιτ και να λέει την αρλούμπα του, αντί όμως να βλέπουμε στο χαζοκούτι καμμιά σοβαρή διαφήμιση για κράνη, και καμμιά άλλη που να θυμίζει στους κοιμισμένους κουτάκιδες να μή παραβιάζουνε στοπ αβέρτα χωρίς να τσεκάρουνε, και να ανοίγουνε τα γκαβά τους και να βγάζουνε κάνα φλας όταν αλλάζουνε λωρίδες, βλέπουμε τσαλίκιδες, και διαβάσεις τρένων (ουδέποτε με έκλεισε τρένο παρεπιπτόντως).
Αρχικά δημιουργήθηκε από iokozel
Προτού, κατηγορήσετε κάποιον, για την διάδοση της μη χρήσης(κατά περίπτωση), του κράνους, κάνετε ένα πείραμα μόνοι σας. Σαφώς και το κράνος, δεν είναι η πανάκεια για τα ατυχήματα μοτοσυκλέττας με κεντρικό σημείο αναφοράς, το ΚΕΦΑΛΙ. Είμαι 45 χρονών και οδήγησα, οδηγώ και θα οδηγώ πολλές φορές, χωρίς κράνος. Οταν και όπου κρίνω εγώ απαραίτητο. Και επιτέλους να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας. Η ίδια η μοτοσυκλέττα, είναι μία άκρως επικίνδυνη απασχόληση. άλλη σταθερότητα έχουν οι 4τροχοί και άλλη οι 2τροχοί. Τι μας ενοχλεί λοιπόν; θέλουμε και ασχολούμαστε με 2 ρόδες. Δεν μας το επιβάλλει κάποιος άλλος. Η αίσθηση της ελευθερίας που αποπνέει η οδήγηση μοτοσυκλέττας, έχει και το τίμημά της απο λανθασμένη εκτίμηση δυνατοτήτων. Γιατί είπε κάποιος ότι ο άνθρωπος πρέπει να πηδάει με αλεξίπτωτο; Όχι. Έ, δεν θα γεμίσουμε αεροστρώματα τον ουρανό σε περίπτωση που δεν θα ανοίξει το αλεξίπτωτο κάποιου, να τον σώσουμε. έγραψα και σε άλλο φόρουμ, όπως εκείνα τα χρόνια, οι καβάλάρηδες, έτρεχαν στίς πεδιάδες με τα άλογά τους και ανέπνεαν καθαρό αέρα, καί, αισθάνονταν την μοναδική αίσθηση ελευθερίας που παρέχει η ταχύτητα, έτσι και εμείς σήμερα, με την αντικατάσταση των αλόγων που είναι οι μηχανές, αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας. Όποιος φοβάται ότι θα πέσει και θα σπάσει το κεφάλι του, να κάτσει σπίτι του, και να διαβάσει ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ. Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ, είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, είναι ΙΔΕΑ, είναι ΔΟΓΜΑ. Ανήκει στους ατρόμητους. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ.
Διάβασε εδώ και πες μας και συ ή ότι πας κότα παντού, ή ότι έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στις οδηγικές ικανότητες των γύρω σου...
Ο καθένας μπορεί να ανεμίζει τη σημαία της ελευθερίας του, αλλά άμα δε φοράς κρανάκι απλά ζορίζεις τη τύχη σου και τίποτα άλλο φίλε iokozel.
Άσε που οι περισσότεροι ξεκράνωτοι τα λέμε αυτά μέχρι τη πρώτη διάσειση, μετά συνήθως η ποιητική αδεία χάνει τη μαγεία της και το φοράμε.
Tι άλλο θα ακούσουμε ΓΑΜΏ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΎΝΗ ΤΩΝ ΆΣΧΕΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Δεν πάει καλά ο κόσμος......θα καταστραφεί η γη με αυτόν τον ρυθμό που αυξάνεται η μαλακία στον εγκέφαλο των ανθρώπων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γαμώ την αγαμία της κυρίας (ο θεός ρόσσι να την κάνει κυρία) Θεαν. Ξένου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΟ Γ....Ι ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
ΙΩΑΝΝΗΣ
-Εισαι λες 45 και φορας κρανος οπου κρινεις απαραιτητο...Αρχικά δημιουργήθηκε από iokozel
Προτού, κατηγορήσετε κάποιον, για την διάδοση της μη χρήσης(κατά περίπτωση), του κράνους, κάνετε ένα πείραμα μόνοι σας. Σαφώς και το κράνος, δεν είναι η πανάκεια για τα ατυχήματα μοτοσυκλέττας με κεντρικό σημείο αναφοράς, το ΚΕΦΑΛΙ. Είμαι 45 χρονών και οδήγησα, οδηγώ και θα οδηγώ πολλές φορές, χωρίς κράνος. Οταν και όπου κρίνω εγώ απαραίτητο. Και επιτέλους να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας. Η ίδια η μοτοσυκλέττα, είναι μία άκρως επικίνδυνη απασχόληση. άλλη σταθερότητα έχουν οι 4τροχοί και άλλη οι 2τροχοί. Τι μας ενοχλεί λοιπόν; θέλουμε και ασχολούμαστε με 2 ρόδες. Δεν μας το επιβάλλει κάποιος άλλος. Η αίσθηση της ελευθερίας που αποπνέει η οδήγηση μοτοσυκλέττας, έχει και το τίμημά της απο λανθασμένη εκτίμηση δυνατοτήτων. Γιατί είπε κάποιος ότι ο άνθρωπος πρέπει να πηδάει με αλεξίπτωτο; Όχι. Έ, δεν θα γεμίσουμε αεροστρώματα τον ουρανό σε περίπτωση που δεν θα ανοίξει το αλεξίπτωτο κάποιου, να τον σώσουμε. έγραψα και σε άλλο φόρουμ, όπως εκείνα τα χρόνια, οι καβάλάρηδες, έτρεχαν στίς πεδιάδες με τα άλογά τους και ανέπνεαν καθαρό αέρα, καί, αισθάνονταν την μοναδική αίσθηση ελευθερίας που παρέχει η ταχύτητα, έτσι και εμείς σήμερα, με την αντικατάσταση των αλόγων που είναι οι μηχανές, αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας. Όποιος φοβάται ότι θα πέσει και θα σπάσει το κεφάλι του, να κάτσει σπίτι του, και να διαβάσει ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ. Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ, είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, είναι ΙΔΕΑ, είναι ΔΟΓΜΑ. Ανήκει στους ατρόμητους. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ.![]()
-Η μοτοσυκλετα ειναι μια ακρως επικινδυνη απασχοληση...![]()
-Οποιος φοβαται οτι θα πεσει...να κατσει σπιτι να διαβασει Μικυ Μαους...![]()
-Η μοτοσυκλετα ειναι ελευθερια,ιδεα,δογμα.(ελευθερια και δογμα...ωραιο ζευγαρι!)
-Ανηκει στους ατρομητους...![]()
-Ο τολμων νικα...![]()
υγ1 ...και αλεξιπτωτιστες ως παραδειγμα και ελληνικη σημαια στο φοντο...
![]()
προτημω ζεστα μυαλα παρα χυμενα
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Καταλαβαίνω την απορία σου, και, τον τρόπο απάντησής σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
-Εισαι λες 45 και φορας κρανος οπου κρινεις απαραιτητο...![]()
-Η μοτοσυκλετα ειναι μια ακρως επικινδυνη απασχοληση...![]()
-Οποιος φοβαται οτι θα πεσει...να κατσει σπιτι να διαβασει Μικυ Μαους...![]()
-Η μοτοσυκλετα ειναι ελευθερια,ιδεα,δογμα.(ελευθερια και δογμα...ωραιο ζευγαρι!)
-Ανηκει στους ατρομητους...![]()
-Ο τολμων νικα...![]()
υγ1 ...και αλεξιπτωτιστες ως παραδειγμα και ελληνικη σημαια στο φοντο...
![]()
Οδηγός γι'αυτό;τα:Όνομα και Επώνυμο στο προφίλ σου.!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ
iokozel καλά τα λες και συμφωνώ μαζί σου ... βέβαια δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι ..
καλός ήρθες στο φόρουμ .![]()
Πέστο ρε Κυριάκο ότι κυκλοφοράς και συ ξεκράνωτος να ξέρουμε γιατί πήραν τα μυαλά σου αέρα...![]()