τελικα πηγα με την κατερινα και ενα φιλικο ζευγαρι με βαραντερο βολτα την κυριακη. πηγαμε για καφε στα καμενα βουρλα και να φαμε και τιποτα λουκουμαδες.ευκερια να στρωσο την μπεμπα μου. το ταξιδη γηνοταν μεχρη 4000 στροφες. περιπου 120-130.κατα της 12 φυγαμε απο καμενα βουρλα και ανεβηκαμε απο μπραλο προς παυλιανη. απο εκει συνεισαμε για μουσουνιτσα οπου φαγαμε τον αμπακο απο εκει κατευθηνθηκαμε προς λιδορικη και το φραγμα του μορνου. απο εκει αποφασισαμε να παμε στο γαλαξιδη. αφου καναμε την περαντζαδα μας κατευθηνθηκαμε προς ναυπακτο οπου καθησαμε για καφε. στην συνεχεια γυρισαμε στην αθηνα εχωντας γραψει 635 χιλιομετρακια χαλαρα. αυτο που ειδα με την μπεμπα μου ειναι οτι η ροπη ειναι απιστευτη που εχει στριβη εχωντας μεγαλα περιθορια κλησης για το μεγεθος της αλλα θελει να εχεις και αρ##δια που λενε να πλαγιαζης 400 κιλα μηχανη και 170 κιλα αναβατες 570 κιλα μικτο στο σφικτο στροφιλικη αλλα κραταει απιστευτα μονο στα πολυ αργα σφικτα πεταλα που ακομα και με το σκουτερ ειχα προβλημα δεν χωρουσε να στριψη ευκολα αλλα το ιδιο προβλημα ειχε και το βαραντερο αλλα και μια παρεα με ss που μας ακολουθουσε. γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο την αγωρα μου.
μια σιμιωση περι αυτονομιας.
βαλαμε μαζι με το βαραντερο βενζινη στον μπραλο που φουλαραμε. μετα απο 390!!!!!!!! χιλιομετρα αναψε το λαμπακι του βαραντερο οτι θελει βενζινη και στα 395 χλμ βαλαμε βενζηνη. εμενα εδηχνε οτι ειχα βνζινη για αλλα 55 χιλιομετρα το βαραντερο δεν ξερουμε το ποσο ειχε ακομα και δεν το διακινδινευαμε. παντος το βενζιναδικο στον μπραλο το προτο δεξια οπως ανεβενεις δεν περει να εχει καλη βενζινη γιατι οι μηχανες βαρουσαν πιρακια και μαυρισαν οι εξατμισεις και να σκευτης οτι η μπεμπα μου εχει καταλιτη δεν ξερω για το βαραντερο αν εχει. οποτε οσοι πατε προς εκει να το ξερετε.
κατα της 8+30 στην κακια σκαλα μας περασε μια παρεα 5-6 μοτο και τελευταιο ηταν ενα ντουκατι μανστερ και μια ξανθεια κοπελα με μπλε κρανος και ξανθεια κοτσιδα να βγενει απο πισο.
πιστευω οτι ηταν η θωδορα νιμπους αλλα αν και της εκανα σινιαλο και κορναρισα δεν με πηρε ειδηση. και εγω δεν ηθελα να ανοιξω πανω απο της 4000 στροφες μια που στρονο την μπεμπα.
πιστευω να περασαν καλα και το ιδιο ευχομε να περασατε ολλοι οσοι πηγατε βολτα και οχι μονο.