Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    O καθένας ας αξιολογίσει ποσο αξίζει το κεφάλι του.
    Είπαμε το κράνος το φοράμε παντού και πάντα,όχι επειδή μας το επιβάλλουν αλλά επειδή άρχισα να καταλαβαίνω (πόσο μαλάκας ήμουνα κάποτε)..

Αλλά με την παραπάνω πρόταση,το έχω πει και θα το λέω συνέχεια,ΔΙΑΦΩΝΩ..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Που ειμαι; Τι κανω εδω; Το avatar του/της Pitsakos
    και μια που λεγαμε για κρανη http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40388

Υ.Γ. Μολις μπηκε !
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...

Που ειμαι; Τι κανω εδω; Το avatar του/της Pitsakos
    @@ εκανα οριστε
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Έστειλα ένα mail στο υπουργείο συγκοινωνιών με τη διεύθυνση του εν λόγο site.
    Α να δούμε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Έστειλα ένα mail στο υπουργείο συγκοινωνιών με τη διεύθυνση του εν λόγο site.
    Α να δούμε..
    Ναι..θα σκάσουν από τη στενοχώρια τους..

:rotflmao:

Μη σου πω θα συγκαλέσουν και έκτακο υπουργικό συμβούλιο..

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Μη σου πω θα συγκαλέσουν και έκτακο υπουργικό συμβούλιο..
    Βάλε STAR γρήγορα!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Δεν έχω διαβάσει πιο αστεία ανάλυση στη ζωή μου!!!
    Σκεφτικα να δώσω απαντήσεις στα επιχειρήματα της εν λόγω κυρίας. Δεν είμαι επιστήμονας αλλά μπορεί και να συμφωνήσετε μαζί μου:

1. Το καλό κράνος δεν μειώνει το περιμετρικό οπτικό πεδίο σε βαθμό που να μην βλέπεις τα άλλα οχήματα γύρω σου. Για τα πίσω υπάρχουν και οι καθρέπτες (αλλά ίσως θεωρεί φλωρία να έχεις καθρέπτες στη μηχανή)

2. Το ίδιο συμβαίνει και με ενα κλειστο αυτοκίνητο, ανοικτά παράθυρα λοιπόν Χειμώνα- Καλοκαίρι!!! Η συνεχείς χρήση του κράνους οδηγεί στην εξικοίωση με τα επίπεδα ήχου που επιτρέπει να φτάνουν στα αυτιά μας. Ασε που οι ήχοι του δρόμου σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο χαμηλοί ωστε να μην τους αντιλαμβάνεσαι με το κράνος.

3. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο που διατρέχεις καθε φορά που οδηγείς μοτοσυκλέτα το κράνος δεν θα μεταβάλει την κατάσταση. Το πόσο προσεκτικός είσαι και το αίσθημα ευθήνης προς τους άλλους δεν εξαρτάται απ' το αν είσαι ανώνυμος ή όχι αλλά απο την παιδεία που έχεις λάβει. Α, και ο παραλληλισμός των μηχανόβιων με κοινούς εγκληματίες είναι τουλάχιστον προσβλητικός!

4. Εδώ το μόνο που έχω να πώ είναι το εξής: ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΤΗΝΑ ΚΡΑΝΗ!!! Το αίσθημα δυσφορίας είναι αντιστρόφως ανάλογο με την ποιότητα του κράνους!

5. Το κράνος δεν εμποδίζει την χρήση γυαλιών ηλίου (τόσο μαγκας είμαι εγώ που τα φοράω με το κράνος;;. Υπάρχουν και κράνη με εσωτερική φιμέ ζελατινα (μέχρι την μύτη περίπου) που μπορεί ο οδηγός να την κατεβάζει όταν θέλει με την εξωτερική ζελατινα ανοιχτη ή κλειστή (βλ. Schuberth). Η εξωτερική ζελατίνα στα περισσότερα κράνη μπορει να αντικατασταθεί αν φθαρεί (ασε που δεν χαλάει τόσο εύκολα).

6. Γι' αυτό οταν ταξιδεύουμε εχουμε την ζελατίνα κάτω. Δεν μας λεέι η κυρία Ξένου αν δεν φοραμε κράνος και φάμε μια σφήγκα καθώς κινούμαστε με μεγάλη ταχύτητα θα επιρεαστεί η προσοχή μας;;;

Συμπέρασμα

Δεν ξέρει τι της γίνεται!! Δεν έχει καμία εμπειρία ως μοτοσυκλετιστής και γράφει θεωρίες! Αν οδηγεί απλά δεν θέλω ποτέ να με βρεί στον δρόμο της!!!!!

Η ανάλυση συνεχίζεται και γινεται πιο γραφική καθώς και εξοργιστική. Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας....
    Σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα του καθε ένα να παίζει τη ζωή του και τα πρόστιμα δεν βοηθούν (μόνο η παιδεία βοηθά) αλλά μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο επειδη δεν μας αρέσει που μας γράφουνε γι' αυτόν τον λόγο.
    Ας κάνει η Κα Ξένου ένα πείραμα αφού είναι και επιστήμονας: να πάρει φόρα και να χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο φορώντας κράνος και μετα ξανά χωρίς κράνος. Το λέω με αυτήν τη σειρά διότι αν πάει να το κάνει ανάποδα, μάλλον δεν θα ολοκληρώσει ποτέ το πείραμα.

ΥΓ.
    Ναι, κυρια Ξένου το κράνος προφυλάσει μόνο το κεφάλι και όχι άλλα μέρη του σώματος, γι' αυτα υπάρχουν στολές, μπότες, προστατευτικά πλάτης, μέσης, επιγονατίδες και άλλα. Αν δεν τα φοράς αυτά όμως δεν τρως κλήση, οπώτε φαίνεται οτι δεν χωράνε στην ανάλυσή σας. Βλέπετε ο μηχανόβιος είναι πραγματικά ελεύθερος να επιλέξει πόσο και πώς θα προστατευσει τον εαυτό του!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    Από ότι κατάλαβα η κυρία ανεγκέφαλη στην ουσία ισχυρίζεται ότι πολλά από τα ατυχήματα με μοτό συμβαίνουν λόγω προστατευτικού εξοπλισμού
    Από εδώ και πέρα να κυκλοφορούμε μόνο με το σώβρακο...............

διότι, και που στο εξηγώ δηλαδή περιτό είναι έπρεπε να το καταλάβεις μόνος σου, η χρήση σώβρακου αλλοιώνει την επίδραση της εξωτερικής θερμοκρασίας σε ευαίσθητα σημεία του σώματος, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, και αυτή η ανακολουθία δύναται να προκαλέσει σύγχυση στον αναβάτη με συνέπεια να επικεντρώσει την προσοχή του σε αυτό το σημείο και ουχί στο δρόμο με πιθανή συνέπεια το ατύχημα

συμπέρασμα, πρέπει να κυκλοφορούμε εντελώς γυμνοί

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: ΘΕΜΑ Νο1 ΠΕΡΙ ΚΡΑΝΟΥΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iokozel
    Αν όμως με το καλύτερο και ακριβότερο κράνος πέσεις με 200 χιλ. σε ένα τοίχο, το κράνος πιθανότατα δεν θα πάθει τίποτα, εσύ όμως θα αποτελείς παρελθόν. Γιατί; γιατί η δύναμη πρόσκρουσης θα διοχετεύσει το αίμα σου και τα σπλάχνα, σε διάφορες κατευθύνσεις. Να μήν λοιπόν επαναπαυόμαστε ότι, επειδή διαθέτουμε το άριστο απο πλευράς υλικών, σχεδιασμού κλπ. κράνος, δεν θα πάθουμε και τίποτα.

άμα πέσεις με 200 σε τοίχο,
    με ό,τι και να πέσεις (εννοώ μηχανή, αυτοκίνητο, τριαξονικό, αεροπλάνο)
    ό,τι και να φοράς, και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από τα motogp
    δεν τη βγάζεις. αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα για το κράνος όμως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Ρε μη μασάτε είναι μούφα το άρθρο, τι hits προσπαθεί να ανεβάσει ο τύπος που το έχει, δεν βλέπετε ποσα banners έχει το site (ο θεός να το κάνει). Τα banners πληρώνονται με τα views .
    Θα τα έχει κονομήσει ο τύπος.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Αλλά με την παραπάνω πρόταση,το έχω πει και θα το λέω συνέχεια,ΔΙΑΦΩΝΩ..

Eίναι δικαιωμα σου να διαφωνείς αλλα και μένα υποχρεωση μου να το αναφέρω
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Προσωπικα ειμαι υπερ της ενημερωσης και οχι της επιβολης.Ειναι καλο να υπαρχει η πληροφορηση για τα υπερ και τα πιθανα κατα του κρανους και απο εκει και περα ο καθενας ας κρινει και ας αποφασισει.

Διαφωνω σε πολλα απο αυτα που αναφερει το συκεκριμενο αρθρο,αλλα συμφωνω σε πολλα στο εισαγωγικο σημειωμα.
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από iokozel
    ΑΛΛΟ Γ....Ι ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
    Να σε δω να γ...ας την ασφαλτο και να δω τον οργασμο σου !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Eίναι δικαιωμα σου να διαφωνείς αλλα και μένα υποχρεωση μου να το αναφέρω
    Να σου πω γιατί διαφωνώ..

Πχ κάποιος δίνει 400? ευρώ (αρκετά σεβαστό ποσό) για να αγοράσει κράνος γιατί δε μπορεί να διαθέσει παραπάνω..Θα τον 'κατηγορήσεις' οτι δεν κοστολογεί αρκετά το κεφάλι του επειδή δεν μπορεί (ή και δεν θέλει στην τελική) να διαθέσει όλο το μηνιάτικό του..;

Ή κάποιος δίνει 400? για κράνος και κάποιος άλλος 700?..Ο πρώτος το φοράει ΠΑΝΤΑ ενώ ο δεύτερος που και που..Ποιός κοστολογεί περισσότερο το κεφάλι του..;

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Να σου πω γιατί διαφωνώ..

Πχ κάποιος δίνει 400? ευρώ (αρκετά σεβαστό ποσό) για να αγοράσει κράνος γιατί δε μπορεί να διαθέσει παραπάνω..Θα τον 'κατηγορήσεις' οτι δεν κοστολογεί αρκετά το κεφάλι του επειδή δεν μπορεί (ή και δεν θέλει στην τελική) να διαθέσει όλο το μηνιάτικό του..;

Ή κάποιος δίνει 400? για κράνος και κάποιος άλλος 700?..Ο πρώτος το φοράει ΠΑΝΤΑ ενώ ο δεύτερος που και που..Ποιός κοστολογεί περισσότερο το κεφάλι του..;

Στο πρώτο σκέλος της ερωτησης σου θα σου απαντησω οτι για να βρει να πάρει ενα μοτο με 3 ή 4 ή 5 χιλιαρικά βρήκε λεφτά. Στο κράνος κόλλησε? Και γενικά οταν αγοράζεις μια μοτο που κάνει πχ 2000 πρέπει για να την πάρεις να μαζέψεις 2500. Το κράνος και η μηχανή πάνε μαζί. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία για τις μοτο.

Όσο για το 2ο μέρος της απάντησης σου, ο τύπος με τα 700 είναι απλά μ@λ@κας. Δέν μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ
    από BILL VUZAS στο forum BMW
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2006, 20:51
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:54
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2003, 14:13