Δεν ξέρω τι μ'έχει πιάσει με το συγκεκριμένο θέμα τον τελευταίο καιρό, ίσως ευθύνεται και το φόρουμ γι'αυτή μου την εμμονή αλλά σίγουρα χαίρομαι για τον εαυτό μου που κατέληξε έτσι.
Έχω φάει κόλλημα με το κράνος ! Σε σημείο να διαολίζομαι όταν βλέπω ξεκράνωτους και δίνω τη δική μου μάχη σε όσους συναντώ στο δρόμο καβάλα σε μηχανάκι με γυμνό κεφάλι.. τα αποτελέσματα της δικής μου μάχης δεν συγκρίνονται σε τίποτα όμως με αυτά που φέρνει η μάχη της τροχαίας καθημερινά στους δρόμους των Χανίων και χαίρομαι και γι'αυτό ! Οι ξεκράνωτοι είναι ελάχιστοι πλέον -συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια τουλάχιστον- παρ'όλα αυτά δεν παύουν να υπάρχουν..
Η δική μου μάχη επικεντρώνεται περισσότερο στους φίλους και γνωστούς !
"Μαλακισμένο μη σε δω στο δρόμο χωρίς το γαμήδι στο κεφάλι, σε ανύποπτο χρόνο θα φας σφαλιάρα σπέσιαλ", ατάκα που έχω υιοθετήσει εδώ και αρκετό καιρό.![]()
Έτσι και χτες το απόγευμα σε κεντρικό σημείο της πόλης, φιλαράκι (που είχε ήδη προειδοποιηθεί) με Ζ750 στο φανάρι με το μαλλί στην τρίχα κι ερχόμουν από πίσω.. τσίμπησε φάπα που θα τη θυμάται για πολύ καιρό :rotflmao:
Μόλις άναψε πράσινο σταματήσαμε λίγο παρακάτω και πιάσαμε την παρλαπίπα και με δυσκολία μπορούσαμε ν'ανταλλάξουμε κουβέντα απ'τα γέλια της φάσης που προηγήθηκε στο φανάρι.. και τσουπ ! Νά'σου κι ο τροχαίος που μας ακολούθησε και σταμάτησε δίπλα μας να ρωτήσει για τη φάση που είδε λίγο πριν από κρυφή γωνία της πλατείας (καρτέρι)![]()
Του εξηγήσαμε όλο το σκηνικό και δεν άντεξε, έβαλε κι αυτός τα γέλια κι αντί να βγάλει τα μπλοκάκια για τον ξεκράνωτο φίλο, του έκανε τη χάρη.
"Αυτή τη φορά στη χαρίζω όχι όμως και την επόμενη, φρόντισε αφού δεν φοβάσαι την τροχαία να φοβάσαι το φίλο σου τουλάχιστον..":rotflmao:
Άψογος !
![]()
![]()
![]()