Σελίδα 15 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.

Re: Re: Re: Re: και να η λυση:

Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    Πατρινος μηναρας δεν εισαι...? Τι περιμενουμε να γραψεις... ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!
    Ρε αντε παρε το κουβαδακι σου (R1) και ξεκουβαλα, βλαμενε!!!
    :a029: :a029: :a029:

τι εγινε ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ σε καποιος ΠΑΤΡΙΝΟΣ και σου αφησε αποθυμενο και κουσουρη???????

Να προσεχης γιατι εδω μας αρεσουν τα κωλαρακια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    Αφου κανουν τις κοτες εγω λεω να μην ασχοληθεις αλλο!!!
    Τι να πουνε για τη ζωη τους? R1 καβαλανε!!!

R1=:a14: :a14: :a14:

GSXR=

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    το παλικαρι τρεχει σε αγωνες λεει δεν καταλαβαινεις ?

δεν ειναι και τοσο δυσκολο για εναν πιλοτο (οχι απλο οδιγο ) να γυρισει στο 1.26

ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ κανει 1.20
    +1

Παντως lykos για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, εδω θα επρεπε να σταματησεις πλεον να μιλας και να ζητησεις και μια συγνωμη ενδεχομενως...

Ο ανθρωπος αποδειχθηκε οτι ειναι αγωνιζομενος στο πρωταθλημα ταχυτητας και αν αυτο δεν φτανει, περισυ ειχε βγει πρωτος, και εσυ ΑΚΟΜΑ τον ειρωνευεσαι;
    Δηλαδη αν στο Τυμπακι Κρητης εχει μια ΧΨ πιστα, στην οποια ο ανθρωπος αυτος τρεχει τοπικο πρωταθλημα και βγαινει και πρωτος, ΤΙ νοημα εχει να τον καλεις στα Μεγαρα να τρεξει; Πιστευεις οτι στα Μεγαρα θα αποτυχει παταγωδως, η οτι εκει θα εχεις περισσοτερες ευκαιριες να τον περασεις απο πανω;

Αν αυτος εχει οντως τις αποδειξεις σε οτι λεει και ΕΙΝΑΙ γρηγορος, εσυ ΤΙ εχεις να δειξεις; Εδω και τοσο καιρο λες οτι περνας τους παντες, περνιεσαι για γρηγορος, πατας τα 1000 κλπ και ολοι εδω το παιρνουμε στο χαβαλε, αλλα οταν συνεχιζεις να ειρωνευεσαι ανθρωπους που θα επρεπε να ΣΕΒΕΣΑΙ (ως wannabe γληγορος ), τοτε γινεται το ΛΙΓΟΤΕΡΟ γραφικος!

Καλυτερα να ληξει εδω το ολο θεμα και να μασας παρα να μιλας...

Γιατι ξερεις κατι ε; Στα πληκτρολογια και τα φορουμ ΟΛΟΙ πιλοταρες ειμαστε!
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    τζιμ ποσο γυρνας στο τυμπακι? ησουν πριν λιγο καιρο που εγινε τρακ ντευ κ αγωνας? ειχα παει το σαββατο, ηταν κ ο μπουστας εκει κ δν ετρεχε.. :wacko: εγω δν μπηκα γιατι εχω 125 αλλα μετρουσα με το κινητο τους φιλους μου 1.10 με 1.13 ενω απ οτι θυμαμαι οι αγωνιζομενοι ηταν στο 1.05 με 1.08 μηπως τους μετρουσα σε cool down lap ή οι φιλοι μου ειναι πολυ γρηγοροι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    +1

Παντως lykos για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, εδω θα επρεπε να σταματησεις πλεον να μιλας και να ζητησεις και μια συγνωμη ενδεχομενως...

Ο ανθρωπος αποδειχθηκε οτι ειναι αγωνιζομενος στο πρωταθλημα ταχυτητας και αν αυτο δεν
    Γιατι ξερεις κατι ε; Στα πληκτρολογια και τα φορουμ ΟΛΟΙ πιλοταρες ειμαστε!

πάρε πρώτα μηχανή και μετά να μιλάς .. ως τότε θα ήταν καλύτερα να μασάς

AOYYYY

Παλαιό μέλος
    Δεν θέλω να μπω σε συζητήσεις του στύλ "όποιος οδηγεί το ένα ή το άλλο είναι μάγκας και οι άλλοι είναι φλώροι" αυτά είναι λίγο γραφικά. Μιλάμε για δύο μηχανάκια που φυσάνε. Έχουν 0-100 σε λιγότερο από 3'', 300σαρίζουν (όχι "κοντερίσια", πραγματικά βλ. GPS) και στρίβουν απίστευτα!! Έγω πήρα το R1-07 γιατί αυτό μου άρεσε και αυτο γουστάρω να βλέπω κάθε μέρα και να το οδηγώ. Έχω οδηγήσει και το K6 ενός φίλου και το R1 το παλιό και άλλες supersport. Οι διαφορές είναι μικρές. Το suzuki εχει όντως πιο άμεσο γκάζι, το R1-07 στρίβει πιο εύκολα κτλ.
    Στον φίλο που ρωτάει πιο να πάρει, λέω μόνο αυτό: Πάρε όποιο γουστάρεις πίο πολύ και όποιο θεωρείς οτι σου ταιριάζει.
    Το αν θα είσαι πιο γρήγορος από άλλους σε ευθείες ή σε στροφές (κυρίως στις στροφές) δεν εξαρτάται μόνο από την μηχανή αλλά και από τον οδηγό! Έχω "πατήσει" σε στροφιλίκι FJR-1300 με TDM-900 και δεν θεωρώ οτι είμαι και έμπειρος, απλά ήμουν πιο καλός από τον άλλο.
    Οτι και να πάρεις κοίτα να το σέβεσαι γιατί αυτές οι μηχανές δεν συγχορούν μ@λ@κίες. Να του πιείς το αίμα εκεί που σε παίρνει!!!!
    Καλά χιλιόμετρα σε όλους!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600

Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    τζιμ ποσο γυρνας στο τυμπακι? ησουν πριν λιγο καιρο που εγινε τρακ ντευ κ αγωνας? ειχα παει το σαββατο, ηταν κ ο μπουστας εκει κ δν ετρεχε.. :wacko: εγω δν μπηκα γιατι εχω 125 αλλα μετρουσα με το κινητο τους φιλους μου 1.10 με 1.13 ενω απ οτι θυμαμαι οι αγωνιζομενοι ηταν στο 1.05 με 1.08 μηπως τους μετρουσα σε cool down lap ή οι φιλοι μου ειναι πολυ γρηγοροι?

:rotflmao: :rotflmao:

AOYYYY

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γεια σου ρε Νίκο.

Να σου δώσω να κάνεις καμμιά βόλτα με το Kaze R ή φοβάσαι;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Aστο βρε Βαγγελη μου... Αυτα ειναι ζορικα γκαζια... Δεν ειναι για εμενα... Ειμαι και λιγο κουλαδι...

Που θα παει ομως; Μια μερα θα παρω και εγω μια μηχαναρα οπως tου φιλου μας του Likos...

Υ.Γ. Να βαλουμε το παραπανω σχολιο του Likos στα ανεκδοτα; Τι λες;

(Ε, οχι να μου βριζει και το ΜΖ μου δηλαδη!!!)

:rotflmao:
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600

Τι λεει ο ανθρωπας ρεεεεεεεε??? Νεο θεμα! R6 vs 999! Ε οχι ρε φιλε και το 999. Λιγος σεβασμος δε βλαπτει!! Τι αλλο θα διαβασω..

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    Αν ήσουν εκεί όπως λες τότε θα με είδες και εμένα με ένα aprilia 1000 .Και βέβαια έτρεχα και ταχύτητα και dragster που ο χρόνος μου στα DRAGSTER 0-400 ήταν 9.383 με GSXR 1000 K5 αν σου λέει κάτι και στη ταχύτητα είχα τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του αγώνα με 01.01,6 μετά από τον τσουκαλά με χρόνο 00.59,47 τρίτο καλ είχε ο διακακης νικ. με χρόνο 01.01,8 τέταρτο καλητ χρόνο αγώνα είχε ο σταυρουλακης σταυρος με χρόνο 01.02,1 πέμπτο καλ χρόνο αγώνα ο τζορτσοπουλος με 01.02,3 και πάει λέγοντας οι χρόνοι, αυτά για να μάθεις για τους χρόνους που γίνανε τότε στο τυμπακι μιας και ρώτησες. Όπως καταλαβαίνεις σε μια τόσο κλειστή πίστα με καλύτερο χρόνο 00.59,47 οι φίλοι σου που κάνανε 1.13 το πολύ πολύ να τρώγανε δυο τρεις κύκλους …Αλλά αυτό που έχει σημασία δεν είναι τι χρόνο έκανα εγώ στο τυμπακι αλλά πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του πανελληνίου που ηρθαν από τόσο μακρια και έτρεξαν στη πίστα του τυμπακιου και ξέφυγαν έστω και για λίγο από μέγαρα και Σέρρες . Στη φωτο είμαι με το δανικό aprilia 1000…….που έτρεξα ….Αυτά είχα να πω για τους δύσπιστους γρήγορους ψεύτες που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια του υπολογιστή τους …

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled-9.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	80,5 KB 
ID:	90413

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Sticky για μια βδομάδα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Αν ήσουν εκεί όπως λες τότε θα με είδες και εμένα με ένα aprilia 1000 .Και βέβαια έτρεχα και ταχύτητα και dragster που ο χρόνος μου στα DRAGSTER 0-400 ήταν 9.383 με GSXR 1000 K5 αν σου λέει κάτι και στη ταχύτητα είχα τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του αγώνα με 01.01,6 μετά από τον τσουκαλά με χρόνο 00.59,47...
    Φιλε Δημητρη, μην ασχολεισαι με ανοητους καγκουρες που νομιζουν οτι ειναι οι νεοι υπερπαγκοσμιοι Rossi επειδη τελικιασαν ενα SS στην εθνικη...

Ειλικρινα δεν αξιζει τον χρονο σου... Αν παραμεινεις στο φορουμ θα δεις οτι οι περισσοτεροι εχουμε λιγο μυαλο παραπανω να αναγνωριζουμε τους πραγματικους οδηγους απο τους δηθεν!

Αν μη τι αλλο με τετοιους χρονους και δυνατοτητες αξιζεις τον σεβασμο ολων και μερικα κοκορακια των πληκτρολογιων θα ηταν καλο να ξερουν ποτε να ζητανε και κανενα "συγνωμη" (οταν και ΑΝ τους αφησει ο παραφουσκωμενος εγωισμος τους)....

ΥΓ. Λυκε λυκε εισαι δω; Ο Δημητρης μιλησε με αποδειξεις. Εσυ δεν πας με το "εργαλειο" για κανα φρεντο καλυτερα;

ΥΓ2. Βαγγελη....
    Νίκος
    Open Horizons

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    [

Παιδιά αν το κάνετε αυτό θα χεστει όλοι η Ελλάδα στα γέλια αλλά μην σας πειράξει αυτό γιατί ο φίλος μας ο maniak έχει φροντίσει και για αυτό maniak = ο καλύτερος σκατουλοκαθαριστης στο κόσμο και με διαφορά ……….:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF