Σελίδα 16 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Φιλε Δημητρη, μην ασχολεισαι με ανοητους καγκουρες που νομιζουν οτι ειναι οι νεοι υπερπαγκοσμιοι Rossi επειδη τελικιασαν ενα SS στην εθνικη...

Ειλικρινα δεν αξιζει τον χρονο σου... Αν παραμεινεις στο φορουμ θα δεις οτι οι περισσοτεροι εχουμε λιγο μυαλο παραπανω να αναγνωριζουμε τους πραγματικους οδηγους απο τους δηθεν!

Αν μη τι αλλο με τετοιους χρονους και δυνατοτητες αξιζεις τον σεβασμο ολων και μερικα κοκορακια των πληκτρολογιων θα ηταν καλο να ξερουν ποτε να ζητανε και κανενα "συγνωμη" (οταν και ΑΝ τους αφησει ο παραφουσκωμενος εγωισμος τους)....

ΥΓ. Λυκε λυκε εισαι δω; Ο Δημητρης μιλησε με αποδειξεις. Εσυ δεν πας με το "εργαλειο" για κανα φρεντο καλυτερα;

ΥΓ2. Βαγγελη....
    Το ξέρω φίλε Νίκο τέτοια ψώνια έχω γνωρίσει πολλά στη ζωή μου απλά σπαω και λίγο πλάκα μαζί τους …….

Re: Re: Re: Re: Re: και να η λυση:

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    τι εγινε ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ σε καποιος ΠΑΤΡΙΝΟΣ και σου αφησε αποθυμενο και κουσουρη???????

Να προσεχης γιατι εδω μας αρεσουν τα κωλαρακια
    Με τους ΜΗΝΑΡΕΣ βλαμενε δεν ασχολουμε, η μονη περιπτωση που ειχα σχεση με Πατρα ηταν οταν ημουν φανταρος πριν 9 χρονια! Βεβαια ειχα σχεση οχι με Πατρινους αλλα με Πατρινες!!!
    Περασα ΚΑΛΑ τοτε...............
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: και να η λυση:

Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    Με τους ΜΗΝΑΡΕΣ βλαμενε δεν ασχολουμε, η μονη περιπτωση που ειχα σχεση με Πατρα ηταν οταν ημουν φανταρος πριν 9 χρονια! Βεβαια ειχα σχεση οχι με Πατρινους αλλα με Πατρινες!!!
    Περασα ΚΑΛΑ τοτε...............
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φίλε Παναγιώτη σταμάτα να ασχολεισαι με τέτοια νούμερα δεν αξίζει το κόπο βάλτους χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: και να η λυση:

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Φίλε Παναγιώτη σταμάτα να ασχολεισαι με τέτοια νούμερα δεν αξίζει το κόπο βάλτους χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Σωστος φιλε μου!!!

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αν ήσουν εκεί όπως λες τότε θα με είδες και εμένα με ένα aprilia 1000 .Και βέβαια έτρεχα και ταχύτητα και dragster που ο χρόνος μου στα DRAGSTER 0-400 ήταν 9.383 με GSXR 1000 K5 αν σου λέει κάτι και στη ταχύτητα είχα τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του αγώνα με 01.01,6 μετά από τον τσουκαλά με χρόνο 00.59,47 τρίτο καλ είχε ο διακακης νικ. με χρόνο 01.01,8 τέταρτο καλητ χρόνο αγώνα είχε ο σταυρουλακης σταυρος με χρόνο 01.02,1 πέμπτο καλ χρόνο αγώνα ο τζορτσοπουλος με 01.02,3 και πάει λέγοντας οι χρόνοι, αυτά για να μάθεις για τους χρόνους που γίνανε τότε στο τυμπακι μιας και ρώτησες. Όπως καταλαβαίνεις σε μια τόσο κλειστή πίστα με καλύτερο χρόνο 00.59,47 οι φίλοι σου που κάνανε 1.13 το πολύ πολύ να τρώγανε δυο τρεις κύκλους …Αλλά αυτό που έχει σημασία δεν είναι τι χρόνο έκανα εγώ στο τυμπακι αλλά πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του πανελληνίου που ηρθαν από τόσο μακρια και έτρεξαν στη πίστα του τυμπακιου και ξέφυγαν έστω και για λίγο από μέγαρα και Σέρρες . Στη φωτο είμαι με το δανικό aprilia 1000…….που έτρεξα ….Αυτά είχα να πω για τους δύσπιστους γρήγορους ψεύτες που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια του υπολογιστή τους …
    θυμαμαι μονο ενα μιλλε του μαυρακη.ημουν μονο το σαββατο για το τρακ ντευ..

μου εκανε εντυπωση πως ηταν κ αναβατες του πανελληνιου παντως. μετρουσα ενα με μαυρο ζχ10 στο 1.07 απ τους αγωνιζομενους.. καλα τωρα με το κινητο θα του χω ανεβασει καμποσα σεκ το χρονο!

α κ μην δινεις σημασια στο τι γραφει ο καθενας..

θα ερθω κ την επομενη φορα σιγουρα 10/6 δν ειπες πως ειναι?

επισης εντυπωση μου εκανε τα λιγα μηχανακια που ηταν για το τρακ ντευ.τοσα ςς υπαρχουν τοσες διαφημιστικες αφισες στο ηρακλειο κ τοσος λιγος κοσμος στο τυμπακι..

εμεις ημασταν ενα daytona 600,cbr600 '00,beverly 200 κ cbr125 εγω.

οφ τοπικ

Δεν ειναι αναγκη να εκανες λαθος στην χρονομετρηση!Αντε να επεσες κανενα δευτερολεπτο εξω.
    Οι αγωνιζομενοι,οταν μπαινουν σε track day δοκιμαζουν γραμμες,σημαδια κλπ.δηλαδη κανουν προπονηση.
    Επομενως,οι χρονοι τους ειναι λογικο να απεχουν απο αυτους που θα κανουν σε εναν αγωνα!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    [B]Αν ήσουν εκεί όπως λες τότε θα με είδες και εμένα με ένα aprilia 1000 .Και βέβαια έτρεχα και ταχύτητα και dragster που ο χρόνος μου στα DRAGSTER 0-400 ήταν 9.383 με GSXR 1000 K5 αν σου λέει κάτι και στη ταχύτητα είχα τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του αγώνα με 01.01,6 μετά από τον τσουκαλά με χρόνο 00.59,47 τρίτο καλ είχε ο διακακης νικ. με χρόνο 01.01,8 τέταρτο καλητ χρόνο αγώνα είχε ο σταυρουλακης σταυρος με χρόνο 01.02,1 πέμπτο καλ χρόνο αγώνα ο τζορτσοπουλος με 01.02,3 και πάει λέγοντας οι χρόνοι, αυτά για να μάθεις για τους χρόνους που γίνανε τότε στο τυμπακι μιας και ρώτησες. Όπως καταλαβαίνεις σε μια τόσο κλειστή πίστα με καλύτερο χρόνο 00.59,47 οι φίλοι σου που κάνανε 1.13 το πολύ πολύ να τρώγανε δυο τρεις κύκλους …Αλλά αυτό που έχει σημασία δεν είναι τι χρόνο έκανα εγώ στο τυμπακι αλλά πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του πανελληνίου που .

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩ Τή φωτό είναι αυτή?
    Καλά πάντα πας για προπόνηση με τον προσωπικό σου φωτογράφο?Στη φωτο είμαι με το δανικό aprilia 1000
    και κράνος ,φόρμα, μπότες , γάντιά όλα δανεικά είναι ε?
    τώρα που σε είδα πως στρίβεις κατάλαβα ότι είσαι πολύ γρήγορος :rotflmao: :wacko:

AOYYYY

Κάτσε να μπεί και ο ΤΙΤΑΝ αύριο για να:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AOYYYY

Για πες μας! και πόσα μπροστινά έχεις χάσει με αυτό το στυλ :rotflmao:

AOYYYY

ποια νούμερα ? το μεγαλύτερο νουμερο εδώ μέσα είσαι εσύ μάθε να στριβεις αγόρι μου
    και μετά έλα να μας βρεις:rotflmao: :rotflmao:
    AOYYYY

Αρχικά δημιουργήθηκε από dreamer_19
    Τι λεει ο ανθρωπας ρεεεεεεεε??? Νεο θεμα! R6 vs 999! Ε οχι ρε φιλε και το 999. Λιγος σεβασμος δε βλαπτει!! Τι αλλο θα διαβασω..
    καλά εσύ έχεις χάσει την μπάλα

AOYYYY

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600

Ρε μάγκα....συνέχισε έτσι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Φιλε Δημητρη, μην ασχολεισαι με ανοητους καγκουρες που νομιζουν οτι ειναι οι νεοι υπερπαγκοσμιοι Rossi επειδη τελικιασαν ενα SS στην εθνικη...

Ειλικρινα δεν αξιζει τον χρονο σου... Αν παραμεινεις στο φορουμ θα δεις οτι οι περισσοτεροι εχουμε λιγο μυαλο παραπανω να αναγνωριζουμε τους πραγματικους οδηγους απο τους δηθεν!

Αν μη τι αλλο με τετοιους χρονους και δυνατοτητες αξιζεις τον σεβασμο ολων και μερικα κοκορακια των πληκτρολογιων θα ηταν καλο να ξερουν ποτε να ζητανε και κανενα "συγνωμη" (οταν και ΑΝ τους αφησει ο παραφουσκωμενος εγωισμος τους)....

βλέπω ότι έχουμε και οπαδούς :rotflmao: :rotflmao: με παπιά
    άντε και οπαδούς με ποδήλατα:rotflmao: :rotflmao:

:a025: :a025:
    AOYYYY

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: και να η λυση:

ποια νούμερα ? το μεγαλύτερο νουμερο εδώ μέσα είσαι εσύ μάθε να στριβεις αγόρι μου
    και μετά έλα να μας βρεις:rotflmao: :rotflmao:
    Ερε νούμερο γιαούρτια που σου χρειάζονται ........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγω εχω χασει τη μπαλα????? Εξυπνε οδηγαρα likos600 ο συμφορουμιτης ταξιδευτης εχει ducati 999. Αυτο που αποκαλεις εσυ μηχανακι τυχανει να ειναι μια απο τις καλυτερες μηχανες παραγωγης ever. Καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Ειπαμε καλο το r6, πισταδικο αλλα εσυ εχεις καταντησει σαν τον fzr. Τους εχεις ολους παντου και με καμερα. Αντε σοβαρεψου και πηγαινε παιξε σε αλλη πιστα. Εδω περα απ οτι φαινεται ειμαστε ολοι αχρηστοι με κουβαδακια. Αντε γιατι πολυ εχει τραβηξει η μ@λ@κια μερικων. Ωραια η ανωνυμια πισω απο το πληκτρολογιο αλλα κατανταει καραγκιοζιλικι. ουστ

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF