Ειμαι συζυγος τσοπερα! Λιγα πραγματα ξερω για μηχανες, κυβικα,μοντελα...
Ξερω την αισθηση να την καβαλας παρεα με τον συντροφο σου στο τιμονι, να νιωθεις την φυγη απο την καθημερινοτητα, να εχεις την ευχερεια να γνωρισεις μερη που με αυτοκινητο δεν θα μπορουσες να εχεις προσβαση και γενικα να περνας καλα!
Η ατυχια μπηκε στη ζωη μας με ογκους στο κεφαλι του συντροφου μου και αλλαξαν οι αγαπημενες συνηθειες! Η τυχη ηταν με το μερος μας -εν μερει-οι ογκοι ηταν καλοηθεις αλλα προκαλεσαν ζημια οι ακτινοβολιες και η χημειοθεραπεια στην οποια επρεπε να υποβληθει!
Οι δυναμεις του δεν ειναι αρκετες για να οδηγαει πια (ουτε καν αυτοκινητο) η αντιληψη και τα αντανακλαστικα δεν λειτουργουν ως θαπρεπε και η απωλεια να εχει τη μηχανη του τον εχει στεναχωρησει απεραντα!
Ειναι ενας καλοκαρδος και εξαιρετικα αγαπητος απο τους γυρω του ανθρωπος,με συνεση στην οδηγηση,με ολα τα απαραιτητα για την ασφαλεια του-μας,με χιουμορ,καλοφαγας και ποτης οταν το επιτρεπουν οι συνθηκες!
Ειναι μελος σε κλαμπ μοτοσυκλετιστων οπου διοργανωνονταν εκδρομες στις οποιες πηγαινε η πηγαιναμε μαζι! Του λειπουν ολα αυτα τωρα τοσο πολυ!
Μου κεντρισε το ενδιαφερον το σαιτ, μπηκα, διαβασα τις συζητησεις σας και ειπα να σας πω λιγα πραγματα γι αυτον!
Σας ευχαριστω για την φιλοξενια!
Με εκτιμηση! Κατερινα