Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Στην Λεωφ.Αλεξανδρας κοντα στο ΙΚΑ χθες ενας νεκρος

Στο ποστ διηθήσεις, στην Οδήγηση.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Όταν λέμε τον "έκλεισε" εννοούμε ότι η μηχανή ήταν δίπλα στο όχημα με ίδια ταχύτητα και το αμάξι τον έριξε στο πεζοδρόμιο ή πήγε να προσπεράσει από δεξιά και έπεσε στο κώλο του αυτοκινήτου;

Εγώ προσωπικά όταν οδηγάω αμάξι στην πόλη δε μπορώ να δω μηχανές που κάνουν διήθηση από όλες τις μερίες με +50χαω (για να μην πω παραπάνω) απ' ότι πάω εγώ, γιατί πολύ απλά δεν φαίνονται. Όσο και να κοιτάξεις αν ο άλλος έρθει από πίσω με πολλά χιλιόμετρα μάλλον δεν θα τον δεις, ιδίως αν είναι τύπος που κάνει ζιγκ ζαγκ και πριν έρθει δεξιά σου ήταν αριστερά ή πίσω απ'τα αυτοκίνητα που είναι πίσω σου.

Αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι τις μεγαλύτερες μαλακίες τις κάνουν τύποι με μηχανές λες και αν πέσουν επάνω σε αμάξι (ή κάτω απ'τις ρόδες του) θα σκοτωθεί ο άλλος (εγώ εν προκειμένω)... Ξεκράνωτοι, κράνη στους αγκώνες, ξεβράκωτοι, σφήνες, μονόδρομοι (ιδίως με τους ντελιβεράδες έχει παραγίνει), διαβάσεις, πεζοδρόμια... Ότι του καυλώσει του καθενός το κάνει και μετά φταίνε οι άλλοι που μόνο για να κοιτάζουν επάνω δεν χρειάζονται καθρέφτη (ακόμη)...

Λίγη προσοχή ρε πούστη μου!

ΥΓ Πήγα-ήρθα Θεσσαλονίκη το ΣΚ και είδα δεκάδες μηχανές να κατηφορίζουν! Όλοι με κράνη, όλοι σε σειρά και με τάξη. Μπράβο σε όλους! Φυσικά τα γίδια ήταν εντός πόλης και πήγαιναν Χαλκιδική για μπάνιο (βερμούδα, εξώπλατο, γυαλί και γκόμενα με σορτσάκι ως το νινί... )
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Με την ευκαιρία... σήμερα στην ΕΤ3 ήταν ο παπάρας ο πολύ ςκ. Ψωμιάδης. Ο οποίος ρωτήθηκε πολλές φορές από το δημοσιοηγράφο γιατί δεν φορούσε κράνος.
    Σας πληροφορώ ότι... βγήκε κι από πάνω!
    Ελλάς το μεγαλείο σου.

δε θυμασε τι πιπες ελεγε?

τοσο μλκς ηταν ο δημοσιογραφος που δε μπορουσε να του τη πει?

καπως ετσι γεννιέται το ερωτημα ....ποιος ειναι πιο βλακας ενας δημοσιογραφος ή ενας πολιτικός???
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    .......
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Καλα το καταλαβα οτι τα νεα δεν θα ηταν καλα.....Μερικα λεπτα μετα το συμβαν περασα απο Αλεξανδρας πηγαινοντας στην δουλεια. Επειδη μενω στην περιοχη, ερχομενος απο Λουκαρεως, με το που στριβω βλεπω ακριβως το σκηνικο απενατι απο το ΙΚΑ. Καμια δεκαρια ζηταδες, ενα λευκο αμαξι, πολυς κοσμος, σπασμενα γυαλια και κρανη στο οδοστρωμα. Δυστυχως δεν καταλαβα τι ειχε γινει και μολις εφτανε στο σημειο ενα ασθενοφορο. Τελικα ειχαμε και νεκρο....Ωραια....Εγω που μενω στην περιοχη πολλα χρονια, με τις λεωφορειολωριδες τα ατυχηματα εχουν πολλαπλασιαστει. Τα στενα πολλα κατα μηκος της λεωφορου, το οδοστρωμα λες και εισαι σε βαρκα οσο για τα ταξι...μην σταματησουν μπροστα σου.Κριμα....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ας μη γραψω εδω....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση ?
    Τι πρεπει να γινει ωστε να αρχισει ο κοσμος να φοραει κρανος?

Το 80 % των θανατων απο μοτοσυκλετα οφειλονται στην ελλειψη κρανους

Αν ανεβαζαν το προστιμο στα 1000 euro δεν 8α αρχιζε και ο υπολοιπος κοσμος να το φοραει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Ετσι οπως το λετε ,μπορει η μηχανη να εκανε κι αλλο μοιραιο λαθος (εκτος του δε φορουσε κρανος) , να ηταν σε τυφλη γωνια,ετσι ωστε ακομα κι αν τσεκαρε ο παππους τους καθρεφτες να μην ειδε τιποτα.
    Ενα ήταν το ΛΑΘΟΣ.
    Ηταν πάνω στο Λεωφορειόδρομο.
    ΜΑΚΡΥΑ λεμε...............

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο το να κινουμαστε πάνω σε αυτόν.
    Απλά ξεχάστε τον...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios_1977
    Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση ?
    Τι πρεπει να γινει ωστε να αρχισει ο κοσμος να φοραει κρανος?

Το 80 % των θανατων απο μοτοσυκλετα οφειλονται στην ελλειψη κρανους

Αν ανεβαζαν το προστιμο στα 1000 euro δεν 8α αρχιζε και ο υπολοιπος κοσμος να το φοραει?
    Αν ανεβαζαν το προστιμο 1000ε αυτοι που δεν φορανε κρανη ουτως η αλλως θα επαιρναν απο τα πρακτικερ και τα αλεξ πακ με 20ε και 30ε τα τενεκεδακια που μονο για την στολη του ανηψιου μου των power rangers ειναι και θα τα φοραγαν για να γλυτωσουν καμμια κληση και οχι γιατι θα εβαζαν στο μυαλο τους τον κινδυνο της κυκλοφοριας με μηχανη χωρις σωστο εξοπλισμο!
    Keep spamming!!!:a13:

Φιλε μου δεν μπηκα σε λεπτομερειες για να μην κουρασω κοσμο.Αλλα τελικα καλο ειναι να μπω

Να σε υποχρεωνει ο νομος να φορας κρανος που καλυπτει καποιες προδιαγραφες(ναι το ξερω οτι δεν εχουμε ακομα στην Ελλαδα,αλλα αφου ειμαστε τοσο ζωα ας παιξουμε με της Γερμανιας)

Και ναi το ξερω οτι δεν ειναι λογικο να φορολογουνται τα κρανη με 18 % ως ειδος πολυτελειας αλλα αφου τον παιζει η πολυτεια τι να κανουμε?

Παντος απο το να μην φορας τιποτα πιστευω οτι ειναι προτιμοτερο να φορας του praktiker

Marios

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ζουμε ή δε ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα ( ) ε ?

Κύριε....πλερώνω ΙΚΑ/ΤΕΒΕ... για δεν πληρώνω ???

Εγω γουστάρω να μπω στην εντατική για κανα μήνα σε μηχάνημα και να κάνω ολη μου την οικογένεια και τους φίλους να ανησυχούν και να στεναχωριούνται.Εχω το δικαίωμα.
    Τι θέλετε λεπον ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Προσωπικά...δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ο άλλος φοράει κρανος-γάντια-μπουφάν ή σορτσάκι και σαγιονάρα....

Ολοι εχουμε δικαίωμα στον θάνατο και στην αναπηρία.

Αν είναι δυνατον......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    ενα ωραιο μετρο θα ηταν αν σε σταματανε για ελειψη κρανους να σε υποχρεωνουν να το ακινητοποιεις και να φευγεις με τα ποδια υποχρεωτικα...τοτε πραγματικα η αισθηση ασφαλειας απο το κρατος στον πολιτη ισως περναγε υποσεινηδειτα στον πολιτη..

το σλογκαν θα ηταν πηγαινε με τα ποδια ή τα ΜΜΕ για την δικη σου ασφαλεια..ο Νεοελληνας καποτε θα ξενερωνε να πηγαινει με τα ποδια οποτε μοιραια θα φοραγε κρανος...

τωρα πρακτικα πως θα γονοταν αυτο να αφησεις στον δρομο την μηχανη σου δεν ξερω,αλλα μονο καο μονο με αυτο τον τροπο ολοι θα φοραγανε αφου ξερανε οτι περα απο την ασφαλεια τους κινδυνευει και η περιουσια τους..

ουτε προστιμα ουτε μουρμουρα απο κανενα..αλλα ειπαμε εδω στην ελλαδα οι ιδεες εχουν σταματησει το 2000πχ...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Οι λεωφορειόδρομοι της Αλεξάνδρας θεωρώ ότι είναι Θάνατος. Πολλές έξοδοι για κεντρικά σημεία, πολλά κενά στα κάγκελα - η χαρά του ταρίφα - και πολύ ανώμαλο οδόστρωμα. Και βέβαια οι μόνοι λεωφορειόδρομοι με διπλά αντανακλαστικά στην σήμανση τους.

Γενικά η Αλεξάνδρας είναι να κάθεσαι αριστερά. Ειδικά μετά το τελευταίο φανάρι - της Πανόρμου _ που όλοι τότε αποφασίζουν που θέλουν να πάνε. (και φυσικά στο φανάρι της Πανόρμου ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ θα περάσει κάποιος με κόκκινο)

Τώρα τα "τυφλές γωνίες"...........

+1000000

μετακινουμαι καθημερινα επι Λ. Αλεξανδρας και Κηφισιας ......... ο λεωφορειοδρομος και πλεον δικυκλοδρομος εχει καταντησει το παρτυ των κουτιων ..... γιατι απλα δεν εχει μπει μια 1000αρα ευρωπουλα προστιμο τοσα χρονια να μην παταει ουτε τη γραμμη κανενας κουτακιας !!! Ελλας το μεγαλειο σου

Συμφωνω με τα παραπανω που γραψατε και αυτοι που δεν φορουσαν κρανος και τωρα ειναι ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ (ετσι να τα λεμε χυμα) και ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ελεγαν οτι "δε θα μου συμβει εμενα,και ειμαι καλος οδηγος και μαλακιες".
    Στα τελευταια κλασματα του δευτερολεπτου ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιωσαν, οταν εισαι στον αερα και μετα σκας κατω σαν κεφτές και ολα σκοτινιαζουν.

Παλαιό μέλος
    επειδη εχω περασει αρκετες φορες απο το λεωφ/μο εκει , παντα εχω το φοβο οτι καποιος θα στριψει δεξια και θα με κλεισει. Στις περιπτωσεις αυτες κυριως ενα πραγμα μου ερχεται να κανω.
    Να κορναρω καθε φορα που περναω απο τουτου ενω πλησιαζουμε σε εξοδο.
    Για αυτο συστηνω κορνα.
    Η κορνα δεν ειναι ντροπη.
    Σωζει ζωες.
    Βαλτε δυνατη κορνα και κορναρετε αβερτα.
    Σε κεντρικους δρομους δεν ενοχλει κανενα.
    Μου εχει σωσει τη ζωη πιστευω πολλες φορες.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Moto-Control, Θεσσαλονίκη Γαμβέττα 35 (κοντά στο Ιπποκράτειο)
    από laksof στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2022, 13:53
  2. Άλλος ένας νεκρός στο βωμό του ... αθλητισμού
    από sergiosm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 11:51
  3. Ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον...
    από latris mixanis στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2007, 17:09
  4. Bολτα στο Valkenburg κοντα στο Μaastricht - Ολλανδια