Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
![]()
Ευχαριστώ!!! Δεν απάντάς τώρα και σ'αυτό που σε ρώτησα? βλ. πμ
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
![]()
απαντηΞα!Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κρητικος χωρις μηχανη εδω......ΑΑΑΑΑΑ.....
εχω κρητη και δεν εχω μηχανη....lol...
Εχω βαλει μπροστα να παρω αλλα δε νομιζω να σας προλαβω.,παντως θα παρακολουθω το thread.
Φίλε το thread μάλλον έχει μείνει στα λόγια.Δε το βλέπω να γίνεται τίποτα.Βέβαια ποτέ δε ξέρεις.
Εσύ δεν είσαι που ψάχνεις μηχανή και έλεγες το KLE ή το BMW?
![]()
ναι εγω ειμαι....
στην υπογραφη σου βρηκα το Link...
Μήπως να το αναθερμάνουμε για φέτος το καλοκαίρι???
Παιδια εγω μεσα ειμαι.Ετσι κι αλλιως θα ειμαι Ηρακλειο.Εχω και και ενα τεσσαρι για οτι χρειαστει.Πλακα κανω,ενα φοιτηκο δωματιακι εχω,αλλα μπορει να χρειαστει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μήπως να το αναθερμάνουμε για φέτος το καλοκαίρι???
& βέβαια.Αν τελικά καταφέρουμε να μαζευτούμε κάμποσοι.Μετακόμισα & μόνιμα πια Κρήτη οπότε είναι πολύ εύκολο.
![]()
![]()
εγω το αναθερμανα το θεμα οποτε διακαιουμαι να ρθω κ χωρις μηχανη....lol:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω εχω ρεπό το ΣΚ (άσχετο...)![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Τουλάχιστον όσοι είμαστε τώρα στο νησί ένα Μπαλί μπορούμε να το πάμε την Κυριακή να το συζητήσουμε καλύτερα το θέμα μετά συνοδείας φραπέλου![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ..Το κανονίζουμε! Τα υπόλοιπα με π.μ ή με καινούριο post?Θα έλεγα καινούριο post να δούμε & πόσοι είμαστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τουλάχιστον όσοι είμαστε τώρα στο νησί ένα Μπαλί μπορούμε να το πάμε την Κυριακή να το συζητήσουμε καλύτερα το θέμα μετά συνοδείας φραπέλου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η για να μην ανοίγουμε καινούργιο θρεντ μπορούμε να κανονίσουμε κι απο'δώ ! (?)Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Οκ..Το κανονίζουμε! Τα υπόλοιπα με π.μ ή με καινούριο post?Θα έλεγα καινούριο post να δούμε & πόσοι είμαστε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως είμαι μέσα, δηλώνω παρών κι έτοιμος για συνάντηση, θα περιμένω να μαζευτούμε κάμποσοι νοματαίοι και τα λέμε στο στέκι !
![]()
![]()
Οκ. Μέσα & εγώ, αλλά δε μου λες λίγο περισσότερα για το "στέκι" γιατί έλειπα χρόνια από το νησί & δεν κατέχω!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Η για να μην ανοίγουμε καινούργιο θρεντ μπορούμε να κανονίσουμε κι απο'δώ ! (?)![]()
![]()
Εγώ πάντως είμαι μέσα, δηλώνω παρών κι έτοιμος για συνάντηση, θα περιμένω να μαζευτούμε κάμποσοι νοματαίοι και τα λέμε στο στέκι !
![]()
![]()
![]()
![]()
Πηγαίνοντας προς Ρέθυμνο θα βρεις στα δεξιά σου 500-600 μέτρα πριν την είσοδο για Μπαλί ένα καφεστιατόριο, εκεί μαζεύονται πολλές φορές τώρα τελευταία.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Οκ. Μέσα & εγώ, αλλά δε μου λες λίγο περισσότερα για το "στέκι" γιατί έλειπα χρόνια από το νησί & δεν κατέχω!
![]()
![]()
Το κλασσικό στέκι είναι η καντίνα στο αριστερό σου χέρι όπως έρχεσαι από Ηράκλειο ακριβώς στην είσοδο για Μπαλί ! Τις Κυριακές υπάρχουν σχεδόν πάντα μηχανάκια απ'το πρωί μέχρι λίγο μετά το μεσημέρι. Προσωπικά μ'αρέσει εκεί επειδή η καντίνα βρίσκεται επάνω στη στροφή και θα μπορούμε να βλέπουμε τα μηχανάκια που περνάνε στριφτερά και αγωνιάρικα !![]()
![]()
Τώρα που καλοκαιριάζει κατεβαίνουμε κι από τις καφετέριες που βρίσκονται μέσα στο Μπαλί δίπλα στο κύμα στην μεγάλη παραλία, έχει ωραίο φόντο τις ηλιοκαμένες Γερμανίδο-Δανεζο-Γαλλο-Ελβετο-Αγγλο-Ολλανδέζες !![]()
![]()
![]()
Όταν είμαστε έτοιμοι για τη μάζωξη θα συνεννοηθούμε για το ακριβές σημείο της συνάντησης κι όπου μας αρέσει περισσότερο καθόμαστε !![]()
![]()
![]()