Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 76

Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2007 ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Καλά κάνουν όσοι πάνε γιατί γουστάρουν (για τους δικούς τους λόγους ακατάλυπτους σ' εμένα προσωπικά)!

Καλά κάνουν κι εκείνοι που δεν πάνε επειδή δεν γουστάρουν!

Αλλά μην μας πρήζετε τα @@ για σνομπ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Περασε λοιπον και αυτη η πανελληνια.

Τα καλλα.

Ειδαμε πολους γνωστους πηγαμε βολτες ξεχαστηκαμε για λιγο.

Οργανωση.

Α Θ Λ Ο Ι Α.

70 ευρω για εναν εγκατελημενο χωρο με τις χειροτερες παρεχομενες υπηρησιες.

Τουαλετες χαλια

Ντουζ χαλια

Φωτισμος χαλια.

Το καλοκαιρι σε καμπιγκ με μηχανη πληρωνεις 17 εως 20 ευρω την μερα για μια θεση .

Τωρα ηταν σε μια θεση 3 εως 4 μηχανες αρα 210 εως 280 ευρω η θεση, οι εκπροσωποι μας δηλ ΜΟΤΟΕ τι εκανε. Ενα δωματιο εξω για τρεις μερες εκανε 90. Εκτως και εαν τα λεφτα πηγαν για να πληρωθει ο ΜΕΓΑΣ πουλικακος να μας τραγουδισει το πως θα γλειψει τον σκατομενο κωλο.

Ας μην γελειωμαστε λοιπον η συμετοχη σε σχεση με αλλες χρονιες και σε συναρτηση με την τοποθεσια που ηταν ποιο προσιτη ηταν μικρη και οσο οι οργανωτες θα βλεπουν την πανελληνια ως ημερα εισπραξης χρηματων θα γινετε μικροτερη .

Ας πουν οσοι ηταν την κυριακη το βραδυ εκει τι ειδαν και τι ακουσαν απο τους προεδρους και λοιπους της ΜΟΤΟΕ .

Ο Κορελης γατα κατα τα αλλα οταν πηγε να μιληση και επεσε κραξιμο απο κατω σταματησε λεγοντας δεν μπορουμε να συνενοηθουμε.

Κυροιοι της ΜΟΤΟΕ δεν μπορειτε καθε χρονο να ανεβαζετε κατα 10 ευρω το κοστος και να υποβαθμιζετε την ποιοτητα του χορου και των εκδηλωσεων .

Σε λιγο θα πηγενετε μονοισας και θα κοιταγεστε.

Και του χρονου

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Alloy piges filos? h ta bgazeis apo to mialo sou? ki emeis ekei hmastan kai eidame alla pragmata.....
    ektos ki an exeis logo....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavros_ore
    Γεια σας συνάδελφοι.

Μέχρι και την Κυριακή που έφυγα από την πανελλήνια εκτός από την ηχορύπανση και τους ζωγραφισμένους από λάστιχα δρόμους, δεν έγινε κανένα παρατράγουδο.
    Η γενική εικόνα από τους ντόπιους πάντως που κουβέντιασα με μερικούς ήταν πολύ καλή.
    Αυτοί που ξενίστηκαν λίγο ήταν οι εκδρομείς με τα αυτοκίνητά τους που πήγαν το σαββατοκύριακο για βόλτα και ξεκούραση και αυτό λόγο του ότι ένας δρόμος ήταν όλο και όλο και δεν μπορούσαν να περάσουν από τον συνωστισμό.
    Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το μέρος, είχε μεγάλη προσέλευση μοτοσικλετιστών και προσφερόταν για πολλές εκδρομές - διαδρομές στις γύρω περιοχές.

Περιμένω και εύχομαι στις επόμενες πανελλήνιες ακόμα ποιο μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο της μοτοσικλέτας γιατί με λύπη διαπίστωσα ότι πολλές λέσχες και club αυτές τις μέρες του αγίου πνεύματος κάνουν τις δικές τους εκδρομές ξεχωριστά και απέχουν από την πανελλήνια. Βέβαια θα έχουν τους δικούς τους λόγους που το κάνουν αλλά ευχή μου είναι αυτές οι μέρες να είναι αφιερωμένες στην άμυλα και στην γιορτή αυτού που αγαπάμε όλοι μας, την μοτοσυκλέτα.

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο που γυρνάει σήμερα δευτέρα από τα καμμένα βούρλα και ειδικά στους συμπατριώτες μου από την Ορεστιάδα που θα έχουν και πολύ βρόχινο δρόμο μπροστά τους, καλή επιστροφή και καλή αντάμωση για του χρόνου.

Πια γιορτή μοτοσυκλέτας και μ@λ@κίες μας τσαμπουνάς ρε παλίκαρε?!?!?!?!?!??????
    Εγώ θα την ονόμαζα καλύτερα "Γιορτή γρήγορης κονόμας από χιλιάδες κ@υλωμένους"

Γ@μώ τα νταβατζιλίκια τους καραγκιόζηδες!!!!!!!!!!!!

Αν θέλεις να αποκαλείσαι "φορέας της μοτοσυκλέτας" μη μας ρουφάς το αίμα ρε Π@Π@Ρ@!!!!!!!!!!!

Και κάνε καμιά οργάνωση ουσιαστική της προκωπής, όχι γυφτιλίκια και τσαντίρια!!!!

Η μόνη οργάνωση που είχε ήταν η καλύτερη δυνατή ώστε να πρέπει αναγκαστικά να πληρώσεις το !!ΥΠΕΡΟΓΚΟ!! ποσό της εισόδου (στα γυφτιλίκια)..................

1) Η πανελλήνια ΑΠΑΙΤΕΙ μουσική LIVE και όχι CD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2) Η πανελλήνια ΑΠΑΙΤΕΙ θάλασσα και όχι βάλτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3)Η πανελλήνια ΑΠΑΙΤΕΙ σαματά, χαβαλέ, καγκουριά και λίγο κάλο στον εγκέφαλο (όλοι τον έχουμε, μην ανησυχείτε!!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4) Η πανελλήνια ΑΠΑΙΤΕΙ σοβαρή οργάνωση για ιατρική περίθαλψη!!!!!!!!!

5) Η πανελλήνια ΑΠΑΙΤΕΙ παράγωντες ανθρώπους και όχι ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είπαμε......... Αν θέλεις να αποκαλείσαι "φορέας της μοτοσυκλέτας" μη μας ρουφάς το αίμα ρε Π@Π@Ρ@!!!!!!!!!!!

Ευχαρίστως να πληρώσω όλα τα έξοδα που μου αντιστοιχούν, αλλά όχι ρε μάγκα τις "βίλες" που σκέφτεσαι να χτίσεις!!!

Γ@ΜΗΜΕΝΟ κεφάλαιο............ Όπου "μπεις", τα γ@Μ@ς τη μάνα!!!!!!!!! Τα γ@μ@ς και ψωφάνε!!!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AFROPANTELOS +1.000.000.000.000.000.000.000!!!!!!!!!!!!!!!!! (σε ότι είπες)

κουφαλες τα εμαθα .........κρεμα περασατε............για τον τρελλο που εκανε μπερν αουτ 150 λαστιχα ,την μηχανη που εκανε βουτια στη θαλλασα και χοροπηδουσατε πανω της

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    να συστηθω κατ αρχην μιας και δε θα με ξερεις
    Νασος μεγαλωσα Λαμια, διπλα απο τα καμενα δηλαδη και τα τελευταια 10 χρονια μενω Αθηνα
    Ξεκιναω ετσι για να μη νομισεις οτι ειμαι σνομπαριας Αθηναιος και δε πηγαινω εκει που πανε οι επαρχιωτες.

Γιατι ειναι κακο οταν δεν πηγαινουν πανελληνια?
    ποιο πανω εχει ενα λινκ με βιντεο εξω απο το Μυθο με μαρσαρισματα και burn-out. Mιλησα με την αδερφη μου που ηταν Καμενα χτες και μου ειπε για αυτα τα σκηνικα.
    Προσωπικα πιστευω η εντυπωση που δινεται στον κοσμο ειναι οτι ολοι οι μηχανοβιοι γιατι ετσι μας αποκαλουν και οχι μοτοσυκλετιστες ειναι ετσι.
    Και αν συμπεριφερονται ετσι δικαιως τους αποκαλουν μηχανοβιους
    Αρνουμαι να συμμετασχω σε μια εκδηλωση που χανεται η εννοια του μοτοσυκλετισου οταν καποιοι συμπεριφερονται κατ αυτον τον τροπο.
    Οταν ειμουν μικρος και δεν ειχα μηχανη ηθελα να συμμετασχω σε μια πανελληνια, αλλα με αυτου του ειδους την συμπεριφορα μερικων, λυπαμαι αλλα δε θα παρω.

Και αν καποιοι θελουν να συμπεριφερθουν ετσι ας υπαρχει στο χωρο της εκδηλωσης, στο καμπινκ για παραδειγμα ενας χωρος για καγκουριες.
    Σε δημοσιο δρομο μπερν-ουτ!!! ειμαστε σοβαροι!! και ζηταμε μετα να μας παρουν σοβαρα ?
    Γιατι ειναι υποχρεωμενος ο αλλος που θα παει να πιει καφε να υποστει το μαρσαρισμα και το καμενο λαστιχο του αλλου?

Τελος παντων ο καθενας τα βλεπει απο τη σκοπια του και για δικους του λογους συμμετεχει ή δε συμμετεχει στην Πανελληνια ή σε οποιαδηποτε αλλης μορφης συγκεντρωση.

Το βασικο ειναι να χαιρεσαι την εκδρομη και να επιστρεφεις καλα!
    Πολύ σωστά τα λες!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    φιλε μου και μενα δεν μου αρεσουν.....οι καγκουριες αλλα πηγα να πιω αλλου το
    καφεδακι μου....
    οσον αφορα το burn out το κανουν περιοδικα της αθηνας σε εκδηλωσεις στους δρομους
    και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις,στην πανελληνια δεν θα γινει?
    το περιοδικο XL ηταν εκει,πιστευεις δεν θα τα βγαλει στο dvd του αυτα που εγιναν?
    αλλα παρα πολλοι θα πανε να το αγορασουν.....
    για μενα ή μηχανοβιο με πουνε ή μοτοσυκλετιστη δεν με ενδιαφερει,δεν εχω μηχανη
    για να με βαζουν σε διαφορα καλουπια.και γενικα δεν με νοιαζει τι λενε για μενα.
    την μηχανη την πηρα γιατι μου αρεσει η βολτα,τα γκαζια και γενικα οτι εχει σχεση με αυτην,δεν πανε να με πουνε οπως θελουν......με ενδιαφερει εγω τι γνωμη εχω για τον εαυτο μου..
    Εγω βλεπω οτι οτι δεν σε συμφερει το μετατοπιζεις αυτοματως στην...Αθηνα και μετα ολα μελι γαλα.
    Και οι επαρχιωτες οι καλοι σαμποταρονται απο τους κακους Αθηναιους και τα κακα Αθηναικα περιοδικα;
    Αυτο θες να μας πεις;
    Γιατι εγω αυτο καταλαβα.
    Αν λοιπον δεν θελεις να σε βαζουν σε καλουπια φροντισε να μην βαζεις εσυ πρωτα σε καλουπια πραγματα και καταστασεις.

Υ.Γ Εγω το καφεδακι μου δεν το πινω στην πανελληνια και ας μου λενε οτι τους σαμποταρω σαν κακος Αθηναιος.Προτιμω να το πιω αλλου.

Υ.Γ 2. Αθηναιος απο αναγκη μιας και νιωθω σαφως πιο δεμενος με τα "λημερια" του ryujin.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    δεν έλειψαν οπως επισης και το κλασικο πια σνομπαρισμα των αθηναιων......
    θα συνφωνησω μαζι σου ....Αθηναιοι ειστε σνομπαριες ........διαβατηρια για βορρα να βγαλετε .......βλαχοι τσομπανοι πρωτευουσιανοι ..............βαλτε φωτια ,καψτε καλα ομονοια και πειραια ,το συνταγμα και τη βουλη ......... .............

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Δηλωσεις του στυλ το 600 ειναι λιγο στο μπραλο και γαμω τα burnout και λοιπα ειναι που με κρατανε μακρυα απο την πανελληνια, ας γινετε διπλα στο σπιτι μου....

Να ειστε παντα καλα να πατε σε ολες!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αέρα Πατέρα!!!! Το avatar του/της gousouxourou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Δηλωσεις του στυλ το 600 ειναι λιγο στο μπραλο και γαμω τα burnout και λοιπα ειναι που με κρατανε μακρυα απο την πανελληνια, ας γινετε διπλα στο σπιτι μου....

Να ειστε παντα καλα να πατε σε ολες!
    φιλε μου συγγνωμη αλλα δεν ειπα τπτ για burnout αν θυμαμαι καλα. εκανα 1η φορα τον μπραλο το σαββατο 2 φορες και απο προσωπικη καθαρα αποψη το 600 μου φανηκε λιγο. αρκετες φορες μου ελειπε το γκαζι ειδικα στην αναβαση.
    την κυριακη που πηγαμε αιδηψο-χαλκιδα δεν μου ελειψε καπου το γκαζι γιατι τα χλμ ειναι πολυ λιγοτερα

αν διαφωνεις μαζι μου θα χαρω παρα πολυ την επομενη φορα να που θα ερθω να μου δειξεις εσυ αν κανω κατι λαθος.

δεν ειμαστε ολοι κανγκουρες, δεν ελειπαν ολοι οι αθηναιοι, γινοταν και το ducati weekend παραληλα και γενικα δεν πρεπει να βαζουμε καλουπια και στερεοτυπα σε κανεναν.

Αέρα Πατέρα!!!! Το avatar του/της gousouxourou
    το μοναδικο καλο στην φετινη πανελληνια ειναι οτι υπηρχε καλυτεροσ ελεγχος στην εισοδο με το barcode κατα τα αλλα ηταν πιο αθλια ακομα και απο την περσινη στην ασπροβαλτα.

προσωπικα καλυτερη πανελληνια της τελευταιας 5ετιας ηταν αυτη στον αρδα

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gousouxourou
    φιλε μου συγγνωμη αλλα δεν ειπα τπτ για burnout αν θυμαμαι καλα. εκανα 1η φορα τον μπραλο το σαββατο 2 φορες και απο προσωπικη καθαρα αποψη το 600 μου φανηκε λιγο. αρκετες φορες μου ελειπε το γκαζι ειδικα στην αναβαση.
    την κυριακη που πηγαμε αιδηψο-χαλκιδα δεν μου ελειψε καπου το γκαζι γιατι τα χλμ ειναι πολυ λιγοτερα

αν διαφωνεις μαζι μου θα χαρω παρα πολυ την επομενη φορα να που θα ερθω να μου δειξεις εσυ αν κανω κατι λαθος.

δεν ειμαστε ολοι κανγκουρες, δεν ελειπαν ολοι οι αθηναιοι, γινοταν και το ducati weekend παραληλα και γενικα δεν πρεπει να βαζουμε καλουπια και στερεοτυπα σε κανεναν.
    Προσεξε οτι δεν κανω παραθεση στα λογια σου, και αυτο γιατι δεν αναφερομαι σε εσενα συγκεκριμενα, δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε μαθει. Ουτε θα μπω στην κουβεντα του τι ειναι και τι θα επρεπε να ειναι η Πανελληνια, απλα δηλωσα περνωντας παραδειγματα τους λογους που δεν παω!

Να εισαι καλα!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

... και νιωθω σαφως πιο δεμενος με τα "λημερια" του ryujin.
    για αυτο σε παω ρε Γιωργη

:rotflmao: :rotflmao:

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    θα συνφωνησω μαζι σου ....Αθηναιοι ειστε σνομπαριες ........διαβατηρια για βορρα να βγαλετε .......βλαχοι τσομπανοι πρωτευουσιανοι ..............βαλτε φωτια ,καψτε καλα ομονοια και πειραια ,το συνταγμα και τη βουλη ......... .............
    ωχ μλησε ο zol
    τωρα μαλιστα.... δέσαμε

εγω ερχομαι αυθημερον για καφε και Σαλονικα παντως
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    Alloy piges filos? h ta bgazeis apo to mialo sou? ki emeis ekei hmastan kai eidame alla pragmata.....
    ektos ki an exeis logo....
    Γιατι δεν μας τα λες αυτα τα αλλα μηπως τα δουμε και εμεις.

Ναι λοιπον εχω λογο.

Θελω να με σεβονται οπως απαιτουν να τους σεβομε.

Τωρα εαν πανελληνια για σενα ειναι η ευκαιρια κατω απο την καλυψη της εκδηλωσης να αδιαφορεις για τους αλλους και να μετατρεπεις το κεντρο μιας πολης σε ζουγκλα τοτε καλα τα βλεπεις τα πραγματα

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2006 ΑΤ Club
    από mixanobio$ στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 13:43
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2005, 21:04
  4. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2004, 14:59