Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Πιτσιρικι πιλοτακι!!!!

Πιτσιρικι πιλοτακι!!!!

http://youtube.com/watch?v=qwsnk1pdn...elated&search=

Τι κανει το πιτσιρικι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Οταν εισαι μικρός και δεν έχεις συνείδηση και το αίσθημα του φόβου, κάνεις πάντα πολλές μ@λακιες ........ βέβαια στην πορεία , η στρώνεις η σε κάνουν γυψοσανίδα κάθε τρεις και πέντε .

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    στα 10 του θα ναι ο βασιλιας της Βουτας
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

αφου φοραει κρανος .......παλι καλα!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Respect στον πιτσιρικα αλλα και στον πατερα του που του μαθαινει απο μικρη ηλικια την συμπεριφορα της μηχανης και ασυναισθητα η συνειδητα του δειχνει οτι πρεπει να φοραει κρανος πανω στην μηχανη η ακομα και στο minibike του.Σκεφτειτε την πρωτη φορα που καβαλησατε μηχανακι,φοραγατε κρανος?Εγω παντως οχι,δεν μου το ανεφερε ο πατερας μου αφου ουτε και αυτος ΤΟΤΕ δεν φοραγε.
    Keep spamming!!!:a13:

Απιστευτο παντως!

Και ετσι θα γινει οταν μεγαλωσει! http://youtube.com/watch?v=P4526ooNL...elated&search=

Καγκουρες-ξεκαγκουρες το κοντρολ που εχουν στην μηχανη ειναι απλα συγκλονιστικο! Δειτε στα 5.30 λεπτα περιπου το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κολπο με το σταντ!
    Νίκος
    Open Horizons

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Νταξ μωρε, και γω τα κανω..

Με minibike..
    :rotflmao: :rotflmao:

Σα γυφτακια ειναι με τις ανταυγειες (στο τελος)..
    :rotflmao:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Respect στον πιτσιρικα αλλα και στον πατερα του που του μαθαινει απο μικρη ηλικια την συμπεριφορα της μηχανης και ...............
    Ο καθένας δικαιούται την γνώμη του ... έτσι και εγώ διαφωνώ στο συγκεκριμένο σενάριο .

Και λέω σενάριο, και μάλιστα καθαρά υποθετικό και φανταστικό ... διότι δεν ρωτήσαμε τον πατέρα του να μας πει τι γνώμη του, και τα κίνητρα του ??? έτσι ι ι ι ? ?

Εγω θα παρουσιάσω ενα άλλο σενάριο πιο κοντά στο ρεαλισμό , ή έτσι θέλω να πιστεύω !!

Και αυτο το σενάριο εχει να κάνει με ΓΟΝΕΙΣ , οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε τα αγγελούδια τους να έχουν ένα ταλέντο ... φυσικό ή ΤΕΧΝΙΤΟ .... για να έχουν ένα λόγο να κοκορεύονται στους φίλους τους , για τα εξαιρετικά κατορθώματα του κανακάρη τους .

Τα οποία .. κοίτα να δεις .... ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ..... λέει ο σκούφος ο πατέρας .... Απο εμένα πήρε το χάρισμα του άφοβου , η την σωματική κατάσταση , η ακόμα και το τσουλουφάκι που πετάει στραβά !!

Με άλλα λόγια , για λίγη δόξα και διασημότητα , δεν σκέφτονται τίποτα , και μετατρέπουν τα παιδιά τους σε αρκουδάκια του τσίρκου .

Επιπόλαιος Χαζομπαμπάς !!! Πιο ηλίθιος από την πρώτη περιγραφή !! τελείως ηλίθιος !! σε όποιο τύπο γονέα και εάν συμπεριλαμβάνετε ... βάζει σε κίνδυνο το παιδί του ..... και ο λόγος είναι ότι στην πολύ μικρή ηλικία είναι αδύνατη η πλήρης εκπαίδευση ως μοτοσικλετιστής.

Για τον μικρο όλα είναι ενα παιχνίδι ... ενα πάρα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι , που μπορεί να του αφήσει κουσούρια για το υπόλοιπο της ζωής του.

Τελος , πως δηλαδή να σκεφτώ διαφορετικά από την παραπάνω διατύπωση μου ??
    Οταν για παράδειγμα η επιστήμη λέει ... Μην καπνίζετε μέσα σε δωμάτιο με παιδιά .. θα του κάνετε κακό ..

Και από την άλλη βλέπω ένα πιτσιρίκι , να κάνει ακροβατικά χωρίς δίχτυ ... δεν θα πάθει κακό ? η κοινωνία τι λέει περί αυτού ?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF