καποιες δουλειες ειναι λιγο περιεργες καποιες ποιο δυσκολες καποιες αλλες επικινδινες
οτι και να ειναι αυτες οι δουλειες αν δεν τις κανεις δεν μπορεις πραγματικα να καταλαβεις τι απο ολα
αυτα ειναι.
καποιες δουλειες εχουν πολυ κοσμο καποιες αλλες λιγοτερο,αν δεν δουλεψεις σε αυτες δεν προκειτε
ποτε να καταλαβεις ποσοι μαλακες κανουν την ιδια δουλεια με εσενα.
Για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος θα πω πως πριν κανω την δουλεια του ταριφα και εγω τους εβριζα.
οταν ανεβηκα επανω στο ταξι ειδα τι ειναι αυτη η δουλεια τελικα.......
ΕΙΝΑΙ 12ΩΡΟ=10 ΩΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!
200-250 ΧΛΜ.ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΥΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (αυτα τα δεδομενα ειναι για την πατρα,στην αθηνα ειναι παραπανω)
ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!!!
ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ!!!!
γιατι ρε φιλε με την μηχανη πας να κανεις σφηνα απο δεξια?
γιατι κολας απο πισω μου και δεν κρατας μια αποσταση ασφαλειας,για να αποφυγεις την μαλακια μου που θα ξεχασω να βαλω αλαρμ?
γιατι ενω εχω βαλει αλαρμ και σταματαω δεν σκεφτεσαι οτι καποιος θα κατεβει απο το ταξι?και ή θα κορναρεις και θα πεις ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ'' και δεν φτανει αυτο θα προσπαρασεις απο δεξια.....
ΕΣΥ που κανεις νοημα σε εναν ταριφα να σταματησει γιατι τον βριζεις οταν σταματαει ποιο κατω απο εκει που εισαι εσυ......και οταν μπαινεις μεσα γιατι τον φωναζεις αν σταματησει ποιο κατω απο εκει που του ειπες εσυ?
και ΕΣΥ ο ιδιος γιατι οταν δεν παρεις ταξι και εισαι με το τουτου οταν εχεις καποιον ταριφα μπροστα και σταματαει να παρει επιβατη του κορναρεις?οταν ησουν εσυ επιβατης δεν ηταν μαλακας ο ταριφας?τωρα ειναι?
και επισης γιατι δεν βαζεις λιγο το μυαλο σου να σκεφτει ποσο θελει μια γρια να κατεβει απο το ταξι?
και εσυ μαλακα μηχανοβιε γιατι οταν σου κλεινω τον δρομο ωστε να μην μπορεις να κανεις σφηνα απο δεξια (γιατι ξερω οτι ο πελατης ενω σου λεει εκει θελω,οταν δει κινηση σου λεει δεν πειραζει ασε με εδω και χωρις να κοιταξει ανοιγει την πορτα)με βριζεις και μου λες ''ρε μαλακα ταριφα γιατι μου κλεινεις τον δρομο?
εσυ παλι φιλε ι.χ γιατι πας και παρκαρεις στους χορους που ειναι για να αποβιβαζουν τα ταξι?
δεν ξερεις οτι θα αναγκαστει ο ταριφας ο μαλακας να αποβιβασει με στη μεση του δρομου προκαλονταν μποτιλιαρισμα,και θα εχει τους αλλους ι.χιδες να τον βριζουν εξαιτιας σου χωρις να φταιει αυτος?αλλα τι να κανουμε αυτον βλεπουν οτι φταιει αυτον βριζουν........
εσυ ρε ι.χ παλι γιατι πας και παρκαρεις στην πιατσα και δεν αφηνεις τον μαλακα τον ταριφα να
παρκαρει να κανει την δουλεια του?θα ηθελες να παρω το ταξι και σαν μαλακας που ειμαι να στο βαλω μπροστα στην εισοδο του μαγαζιου σου εμποδιζοντας τους πελατες να μπουν μεσα?
για να μην το κουραζω σε καμια περιπτωση δεν θελω να πω οτι οι ταριφες ειναι αγιοι!!!
απλα να δουμε και κατα ποσο φταιμε εμεις για οσα κανουμε......
σιγουρα υπαρχουν και οι μαλακες αλλα αυτο γινεται σε ολα τα επαγγελματα που υπαρχουν πολλοι ανθρωποι.
ποιο πολλοι ανθρωποι σε ενα επαγγελμα?ποιο πολλοι μαλακες!!!!
και ενα τελευταιο:
καθηστε και σκεφτειτε ποσα λαθη και παρανομιες κανετε καθημερινα εσεις οδηγοντας για 40-50χλμ.
αυτα τα γραφω για να δειτε περιπου τι γινεται και τι τραβαει ενας ανθρωπος μεσα σε εκεινο το μπουρδελο με το καπελο....για 12 ωρες την ημερα.