Σελίδα 22 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    :a28:

Σε όλους!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Ε μπορεις να το πεις και ετσι τι 6 τι 1 σταματημενα μεχρι να παει 8-10 χιλ. στροφες δε προχορανε τα R1.
    Όταν το είχες εσύ πρίν έλεγες τρομερό γκάζι και τέτοια όμως!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Κοιτα h suzuki σκεφτετε οικονομικα σου τι να καιμε τζαμπα βενζινα.. μονο οταν χρειαζετε.

Οταν βλεπεις κανα νινzα κανα τζιξερ το βαζεις στο A

Oταν βλεπεις κατι cbr kai r1 το βαζεις στο C δε χρειαζετε παραπανω...

Ante kai ama einai kana R1 2007 το βαζεις στο B οχι τπτ αλλο απλα να εχει να λεει οτι με περασε με B εμενα :rotflmao: :rotflmao:

Α= Αnte ksekina mori m@l@k!a...

C= Ciga mi ksekinisei....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Όταν το είχες εσύ πρίν έλεγες τρομερό γκάζι και τέτοια όμως!

Ναι δε λεω.. απλα το gixxer εχει ακομα πιο πολυ δυναμη και ροπη αμα παρεις κανενα βολτα θα καταλαβεις κατευθειαν διαφορα..

Ναι δε λεω.. απλα το gixxer εχει ακομα πιο πολυ δυναμη και ροπη αμα παρεις κανενα βολτα θα καταλαβεις κατευθειαν διαφορα..
    Ίσως να έχεις δίκιο δεν έχω κάνει κανένα βόλτα...
    Αλλά απο προσωπική μου εμπειρία δε το είδα...
    Αλλά όχι οτι το r1 δεν έχει γκάζι και οτι το περνάς με το C

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    +1
    Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΚΑΜΑΩ .

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΡΥΘΜΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ JIM ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝΕ "PAMPERS" ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΝ.

Έλα ρε ΜΑΝΙΑΚ μη το κοροίδεύεις το παιδί... τουλάχιστον τα έχει τζάμπα...
    Αφού τον σπονσοράρουν και τους έχει χορηγούς!!!!:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	k7pampw.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	90,7 KB 
ID:	90624

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εχει ξεφύγει λίγο η κουβέντα και έχει πάει προς το μέτρημα τσουτσουνιών, ή μου φαίνεται ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ίσως να έχεις δίκιο δεν έχω κάνει κανένα βόλτα...
    Αλλά απο προσωπική μου εμπειρία δε το είδα...
    Αλλά όχι οτι το r1 δεν έχει γκάζι και οτι το περνάς με το C

Πιστευω καταλαβενεις οταν μιλαω σοβαρα η οταν κανω πλακα.

Αλλωστε και εγω R1 eixa μη το ξεχνας.

Πιστευω καταλαβενεις οταν μιλαω σοβαρα η οταν κανω πλακα.

Αλλωστε και εγω R1 eixa μη το ξεχνας.
    Το καταλαβαίνω γρηγόρη αλλά και εγώ είχα πολλά μηχανάκια στη ζωή μου και είχα αλλάξει μηχανάκια στην ίδια κατηγορία αλλά ποτέ δεν έκραζα μηχανάκια που είχα που όταν τα είχα έλεγα οτι Γ@μούσαν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Εχει ξεφύγει λίγο η κουβέντα και έχει πάει προς το μέτρημα τσουτσουνιών, ή μου φαίνεται ;
    Ναι και μεχρι στιγμής... εγώ το έχω μεγαλύτερο!!!! :rotflmao:

Ναι και μεχρι στιγμής... εγώ το έχω μεγαλύτερο!!!! :rotflmao:
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

τι έγινε Ταξιδευτή! θέλεις ποιο μεγάλο? :rotflmao: :rotflmao:
    AOYYYY

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    δε τρέχω με το μηχανάκι μου ρε :a31: για να κοκορεύομαι και να λέω είμαι γρήγορος!

Αυτά τα κάνουν κάτι κομπλεξικοί σα και σένα!

ούτε μία φορά δεν ανακοίνωσα τι χρόνους κάνω και ποτέ δε μπήκα στη διαδικασία να με μετρήσω άλλος το έκανε!

οδηγώ για τη πάρτη μου και μόνο όχι για να με κάνουν παρέα οι άλλοι ενώ προσπαθω να τους πείσω οτι είμαι γρήγορος και αγωνιζόμενος επειδή κάποια στιγμή μου έκατσαν λεφτά και έτρεξα 2-3 αγώνες μόνο και μόνο για να μπορώ να λέω οτι είμαι αγωνιζόμενος!

Α! και γρήγορος να είσαι και αργός και ο Ρόσι ο ίδιος να είσαι εγώ στα @@ σε γράφω!!!:a57:
    [/QUOTE]

Καθυστερημένε ο μόνος κομπλεξικός εδώ μέσα είσαι εσύ γιατί μόλις έμαθες τι χρόνο έχω κάνει στις Σέρρες άρχισες να με ειρωνεύεσαι συνέχεια χωρίς καν να με ξέρεις και να με λες ψεύτη λες και σου είχα δώσει κανένα δικαίωμα και μη μου το παίζεις εμένα κρυφός και γρήγορος και δεν με νοιάζει και εγώ είμαι για τη πάρτη μου και άλλες τέτοιες π@π@ριες γιατί σε μένα και στους περισσότερους από εδώ μέσα δεν περνάνε. Όσο τώρα αν είμαι γρήγορος η όχι δεν περιμένουν να το μάθουν από εμένα αλλά ούτε και από σένα αν θελουν θα το μάθουν από τους χρόνους που κάνω και ποτέ δεν καυχήθηκα ειδικά σε σένα και σε κανένα άλλο για τους χρόνους απλός κάποιος με ρώτησε και του απάντησα γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα .και εσείς από το κακό σας γεμίσατε τις σελίδες του φόρουμ με π@π@ριες μόνο και μόνο επί δεις ήταν Suzuki και όχι κοπρο hamaha .Όσο τώρα για τους υποστηρικτές δεν μου ηρθαν ουρανοκατέβατοι αλλά μετά από αρκετούς αγώνες που με είδαν να παίρνω νίκες και μόνο νίκες. Ώσπου να έρθουν όμως όλα αυτά τα έξοδα ήταν πραγματικά από ότι οικονομίες που είχα και αν ήσουν και εσύ αγωνιζόμενος θα το ήξερες για αυτό σταμάτα να μας το παίζεις κάποιος και δήθεν γιατί δεν μας πείθεις και ένα τελευταίο για να τελειώνουμε άλλαξε τακτική αν είσαι μάγκας και ωραίος όπως λες και μάθε να σέβεσαι τους άλλους για να σε σέβονται και αυτοί με τι σειρά τους, γιατί δεν είσαι σε καλό δρόμο έτσι που πας θα καταντήσεις να μιλάς με ένα δυο άτομα από το φόρουμ, ξέρεις τι εννοώ αυτά είχα να σου πω και κάνε όπως καταλαβαίνεις .....Kαρφί δεν μου καίγεται………… ………..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    τι ψαχνεις να βρεις φιλε Δημητρη....οσα δεν φτανει η αλεπου .....λεει οτι ηταν Gixxxer!!:rotflmao:
    οποτε οτι και να προσπαθεις να πεις στο forum (σε μερικους που ειναι γαμαω οτι αναπνεει κοινος σαβουρογ....δες)δεν βγαζεις ακρη οποτε ενα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΕΙΙΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!τους φτανει!!!!!!!
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7 [

θυστερημένε ο μόνος κομπλεξικός εδώ μέσα είσαι εσύ γιατί μόλις έμαθες τι χρόνο έχω κάνει στις Σέρρες άρχισες να με ειρωνεύεσαι συνέχεια χωρίς καν να με ξέρεις και να με λες ψεύτη λες και σου είχα δώσει κανένα δικαίωμα και μη μου το παίζεις εμένα κρυφός και γρήγορος και δεν με νοιάζει και εγώ είμαι για τη πάρτη μου και άλλες τέτοιες π@π@ριες γιατί σε μένα και στους περισσότερους από εδώ μέσα δεν περνάνε. Όσο τώρα αν είμαι γρήγορος η όχι δεν περιμένουν να το μάθουν από εμένα αλλά ούτε και από σένα αν θελουν θα το μάθουν από τους χρόνους που κάνω και ποτέ δεν καυχήθηκα ειδικά σε σένα και σε κανένα άλλο για τους χρόνους απλός κάποιος με ρώτησε και του απάντησα γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα .και εσείς από το κακό σας γεμίσατε τις σελίδες του φόρουμ με π@π@ριες μόνο και μόνο επί δεις ήταν Suzuki και όχι κοπρο hamaha .Όσο τώρα για τους υποστηρικτές δεν μου ηρθαν ουρανοκατέβατοι αλλά μετά από αρκετούς αγώνες που με είδαν να παίρνω νίκες και μόνο νίκες. Ώσπου να έρθουν όμως όλα αυτά τα έξοδα ήταν πραγματικά από ότι οικονομίες που είχα και αν ήσουν και εσύ αγωνιζόμενος θα το ήξερες για αυτό σταμάτα να μας το παίζεις κάποιος και δήθεν γιατί δεν μας πείθεις και ένα τελευταίο για να τελειώνουμε άλλαξε τακτική αν είσαι μάγκας και ωραίος όπως λες και μάθε να σέβεσαι τους άλλους για να σε σέβονται και αυτοί με τι σειρά τους, γιατί δεν είσαι σε καλό δρόμο έτσι που πας θα καταντήσεις να μιλάς με ένα δυο άτομα από το φόρουμ, ξέρεις τι εννοώ αυτά είχα να σου πω και κάνε όπως καταλαβαίνεις .....Kαρφί δεν μου καίγεται;

Ναι θα μιλάει με μένα:rotflmao: :rotflmao:

AOYYYY

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ