Εν ολίγοις, μπορείς να πάρεις ένα Malaguti Grizzly 10" (όχι 12") και να το παίζεις αιματορουφήχτρας !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
...Θέλω να της πίνω το αίμα εν ολίγεις.![]()
Εν ολίγοις, μπορείς να πάρεις ένα Malaguti Grizzly 10" (όχι 12") και να το παίζεις αιματορουφήχτρας !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
...Θέλω να της πίνω το αίμα εν ολίγεις.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εν ολίγοις, μπορείς να πάρεις ένα Malaguti Grizzly 10" (όχι 12") και να το παίζεις αιματορουφήχτρας !!!![]()
Κάθομαι για διαβάζω το repair manual τώρα. Ελπίζω να καταλάβω μερικά πραγματάκια.
Έφτιαξα το παπί & το σκίζω τώρα.Λες να έρθω με αυτό Άγραφα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωρέ σύντεκνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Από το μεσημέρι σχεδόν διαβάζω ότι ποστ έχω βρει για το ΚΤΜ. Από ότι διάβασα σε κάποιους έχει βγάλει αρκετά προβλήματα, τα οποία ναι μεν καλύπονται στην εγγύηση τα περισσότερα αλλά είναι πιθανόν να σε αφήσουν στη μέση του πουθενά, εξαιρουμένης της τρόμπας συμπλέκτη, το οποίο είναι μάλλον κάτι στάνταρ,απλά περιμένεις να συμβεί.Όσον αφορά με τη τρόμπα αυτό που αποκόμησα ήταν ότι ναι μεν έχουν λύσει το πρόβλημα αλλά σχεδόν κάθε 20000 χλμ την αλλάζεις,κάποιος άλλαξε 4 σε σχετικά λίγα χλμ. Είναι όντως έτσι?
Επίσης τι πρόβλημα δημιουργείται με τη τρόμπα νερού? Είναι συχνή η εμφάνιση του? Κάτι διάβασα ότι το πρόβλημα με τη τρόμπα νερού μπορεί να δημιουργήσει ανάμιξη νερού και λαδιού & να γίνουν όλα καλοκαιρινά.Τι παίζει τελικά? Ρύθμιση βαλβίδων κάθε 7500 χλμ?
& τέλος μήπως υπάρχει κάποιος από Κρήτη ώστε να μου δώσει πληροφορίες για το που το κάνει service στο νησί, να δούμε αν τελικά υπάρχει κανένας καλός.
Ευχαριστώ!Αναμένω απαντήσεις.
Έχεις γ@μηθεί για το τι προβλήματα (πιθανά) βγάζει το ΚΤΜ !!
(που σημαίνει ότι θα το πάρεις, αλλιώς θα έπιανες την μετάδοση, την τροφοδοσία, τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά του ΒΜW και θα ξημερώναμε...)
Πάρτο το γαμήδι...!!!![]()
(test ride: πίστα Αγράφων..)![]()
Ωρέ σύντεκνε...
Έχεις γ@μηθεί για το τι προβλήματα (πιθανά) βγάζει το ΚΤΜ !!
(που σημαίνει ότι θα το πάρεις, αλλιώς θα έπιανες την μετάδοση, την τροφοδοσία, τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά του ΒΜW και θα ξημερώναμε...)
Πάρτο το γαμήδι...!!!![]()
(test ride: πίστα Αγράφων..)![]()
Τα προβλήματα του BMW τα ξέρω τα περισσότερα ή σχεδόν όλα γι'αυτό δε ρωτάω για τον κυανό έλικα. & επίσης έχω και λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα (όχι εγώ, άλλος).
Το ζήτημα μου είναι να μπορώ να το πάρω το γαμήδι αλλά να υπάρχει και κάποιος να έχει λύση στα τυχόν προβλήματα του!
![]()
![]()
![]()
ΡΕ μαλάκαααααα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το ζήτημα μου είναι να μπορώ να το πάρω το γαμήδι αλλά να υπάρχει και κάποιος να έχει λύση στα τυχόν προβλήματα του!
ΚΤΜ θα πάρεις...!!!
(όχι Γιαπωνέζα νύφη με προικοσύμφωνο...)
Άμα χαλάσει (που θα χαλάσει) ή θα το φτιάξεις ή θα κάθεσαι να το κοιτάς - τελεία και παύλα !!!
Υ.Γ.
Άμα το 950/990 έκανε ότι κάνει και δεν χαλούσε (ή χαλούσε αλλά το φτιάχναν στο πρώτο βενζινάδικο που συναντούσες), υπήρχε περίπτωση να πουληθεί έστω και ένα τμχ άλλης μάρκας στην κατηγορία του ???![]()
ΡΕ μαλάκαααααα ...
ΚΤΜ θα πάρεις...!!!
(όχι Γιαπωνέζα νύφη με προικοσύμφωνο...)
Άμα χαλάσει (που θα χαλάσει) ή θα το φτιάξεις ή θα κάθεσαι να το κοιτάς - τελεία και παύλα !!!
Υ.Γ.
Άμα το 950/990 έκανε ότι κάνει και δεν χαλούσε (ή χαλούσε αλλά το φτιάχναν στο πρώτο βενζινάδικο που συναντούσες), υπήρχε περίπτωση να πουληθεί έστω και ένα τμχ άλλης μάρκας στην κατηγορία του ???![]()
Τώρα με προβλημάτισες πολύ!Θα χαλάσει δηλαδή ε?Ε, άμα χαλάσει θα το βάλω στο καράβι & θα στο πέψω να το κάνεις σα καινούριο!![]()
![]()
![]()
Επειδη αδερφε καταλαβαινω πως και εσυ οπως και το 95% των μοτοσυκλετιστων εισαι βιοπαλαιστης δεν παιρνεις κανενα γιαπωνεζικο να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο?Εγω προσωπικα μολις διαπιστωσα πως ενας κλαδος μηχανικων και συνεργειων ζει με το να φτιαχνει ραγισμενες κεφαλες απο κτμ αυτη την φιρμα την διεγραψα δια παντος απο το μυαλο.Τωρα θα μου πεις εχει χαρακτηρα σαν μοτοσυκλετα αλλα αυτο το παραμυθι καλο ειναι οταν εχεις απο πισω και καμμια καλη καβαντζα
Και γιατί δεν παίρνεις ένα άφρικα.. λέω εγώ τώρα...![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Από σύζυγο Φαρμακοποιού ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Και γιατί δεν παίρνεις ένα άφρικα.. λέω εγώ τώρα...![]()
![]()
![]()
Οχι ρε, αυτό το κρατάμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Από σύζυγο Φαρμακοποιού ???![]()
Κανα άλλο, να γλυτώσει και τα ''προβλήματα'' των ΚΤΜ...
Να το φτιάχνει και σε περίπτερο που λέει ο λόγος...![]()
(ρε ΜikeG Θεσσαλονίκη δεν έμενες; Πότε πήγες Ηράκλειο;)
Στο θέμα μας.
Οδήγα το ΚΤΜ. Αν νιώθεις οτι τό 'χεις, ΠΑΡΤΟ !
Νομίζω το 990 έχει και πιο αναπαυτική σέλα (για ΚΤΜ πάντα) + ABS.
To 1200 θα ειναι καλύτερο σε ασφάλτινα ταξίδια απο πλευράς άνεσης. Αν γράφεις πολλά χλμ τέτοια και λίγο χώμα (όπως εγώ) πάρε αυτό.
(εγώ το γ@μησα τελείως βέβαια γιατι πήρα τον τίγρη)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
BMW 1200GS με κλειστά τα μάτια......
κάνε κράτει να μαζέψεις φράγκα και πάρ'το........
και το BMW 1150GS adventure το ίδιο όμορφο, υποδιέστερο όμως, πράμα που εμένα δε με χαλάει, πιστεύω ούτε και σένα...
Λοιπόν το Africa απλά δεν υπάρχει καν στον εγκεφαλό μου. Νιώθω ότι είναι πολύ ντουλάπα για μένα.
& μάλλον θέλω & κάτι αρκετά νεώτερο. Όσο για το ΚΤΜ αυτό πρέπει να γίνει. Να οδηγήσω κάποιο & μετά βλέπουμε. Άσε που έχω πληροφορίες ότι κάποιος ετοιμάζεται να ξανακατεύει, οπότε πια δε θα έχω κανένα άγχος ποιος θα φτιάχνει το μηχανάκι.![]()
![]()
![]()
Για μένα το πρόβλημα με το 1200 ειναι οτι δεν αξίζει να πάρεις παρα μόνο το 2007 μοντελο που έχουν βγάλει τη μαλακία το σερβόφρενο...
Άρα μιλάμε για 15000+ ευρώ.
ΚΤΜ βρίσκεις 2nd hand 950 μια χαρα και σε λιγότερα χρήματα.
Αλλα ΟΔΗΓΗΣΕ το για να σιγουρευτείς οτι το καταφέρνεις, ειναι λιγότερο "πολιτισμένο" απο το 1200
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πάρε ρε mike το 990 να γουσταρεις, πάρε και ένα μάνιουαλ, και κάνε σερβις όποτε ανεβαίνεις Σαλόνικα...