Λάβετε υπόψη σας επίσης τα εξής:
- Για όσους θα κάνουν κατάθεση σε τράπεζα:
- Αν πας να καταθέσεις σε κατάστημα υπάρχει περίπτωση να σου χρεώσουν έξοδα κατάθεσης σε λογαριασμό τρίτου (νομίζω 1,20?). Μπορείς (ίσως) να τα αποφύγεις ζητώντας από τον/την ταμεία να "περάσει" ότι η κατάθεση γίνεται από τον δικαιούχο του λογαριασμού.
- Μετά την κατάθεση στείλε μου ΠΜ με το πότε έκανες την κατάθεση και από ποιο όνομα έγινε και τί γράφτηκε στα στοιχεία καταθέτη (προτιμώ στα σχόλια της κατάθεσης να γραφεί το username σου ώστε να εντοπίζω κατ΄ευθείαν μέσω web ποιος έκανε την κατάθεση)
- Να κρατήσεις το απόκομμα της κατάθεσης ή να τυπώσεις το statement αν κάνεις μεταφορά μέσω Internet μέχρι να σου επιβεβαιώσω (με απάντηση στο ΠΜ που θα μου στείλεις) ότι "βλέπω" τα χρήματα στον παραπάνω λογαριασμό.
- Τα προσωπικά σου στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση) είναι γνωστά (αν μας τα έχεις στείλει βέβαια) μόνο σε εμένα και στον cpt. haddock. Δε θα κοινοποιηθούν σε κανέναν άλλον εκτός από την εταιρεία courier (αν έχεις επιλέξει να παραλάβεις με courier φυσικά). Τέλος, μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία και η παραλαβή/διαμοιρασμός της, τα στοιχεία σου θα σβηστούν πάραυτα.
Την ίδια εχεμύθεια και προσοχή περιμένουμε και για την χρήση του λογαριασμού που σου κοινοποιείται.
Για όλους- Αν δεν έχεις πληρώσει για την παραγγελία σου ως την Δευτέρα 17η Ιουνίου μετά λύπης θα αναγκαστούμε να μην παραγγείλουμε τα μπλουζάκια σου. Οπότε καλό είναι να μη το αφήσεις για την τελευταία στιγμή.
- Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι στην παραγγελία σου ή στείλε ΠΜ ή κάνε ένα καινούριο ποστ στο
thread της παραγγελίας t-shirt ή στο thread της παραγγελίας stickers για να ενημερώσουμε την παραγγελία. Μην κάνεις edit στο αρχικό σου μήνυμα. Αν έχεις σκοπό να αλλάξεις κάτι στην παραγγελία σου σε παρακαλώ κάνε το πριν δώσεις τα χρήματα.- Τα χρήματα προκαταβάλλονται για ευνόητους και αυτονόητους λόγους που έχουν ήδη εξηγηθεί στο thread.
- κατεβάζοντας αυτό το zip μπορείς να ελέγχεις αν είναι σωστά καταχωρημένη η παραγγελία σου (ή/και οι αλλαγές που έχεις κάνει). Αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με αυτά που θέλεις, ενημέρωσέ μας.
- Θα πρέπει να παρακολουθείς το thread της παραγγελίας για να μάθεις πότε ακριβώς θα είναι έτοιμα τα μπλουζάκια και τα αυτοκόλλητα (υπολογίζουμε τέλος Ιουνίου, το πολύ αρχές Ιουλίου) ώστε να ξέρεις πότε θα παραλάβεις.