Βρε αγαπη μου, αστραψε και βροντηψε αλλα δεν ηταν τα φλας....Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Μάνος: "κάτι άστραψε ρε παιδιά"
ΠΑΠΑΡΕΣ: "μπα, η ιδέα σου ήταν"
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Βρε αγαπη μου, αστραψε και βροντηψε αλλα δεν ηταν τα φλας....Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Μάνος: "κάτι άστραψε ρε παιδιά"
ΠΑΠΑΡΕΣ: "μπα, η ιδέα σου ήταν"
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
4 στα 5 νεκροταφεια???![]()
ΠΛΟΗΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ?ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΤΙΑΡΙ?:hypnotize
Θα απαντησει κανεις ή να οπλισω....?Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΨΟΓΑ .ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ. 4 ΜΕΡΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ![]()
:a51: .ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ GPS ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΛΑ .ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ
(ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ)
![]()
:
ΦΟΥΛ ΤΑΪΜ ΣΚΙΑ
AXA!!!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ?![]()
ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΟΥ(ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕΙ...![]()
Α!!!ΣΕ ΖΗΛΕΨΑ ΜΕ ΤΟ GS...!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ LAPTOP...![]()
![]()
ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΙΩΤΗΣ!!! ΟΕΟ!!! . ΠΑΡΕ ΤΟ GS ΕΣΥ Κ"ΕΝΙΑΣΟΥ .ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΑΙ
:
![]()
ΦΟΥΛ ΤΑΪΜ ΣΚΙΑ
Είμασταν σε ειδική αποστολήΑρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
μη με πιέζετε, δεν μπορώ να πω![]()
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ABS ΚΑΓΚΑΛΑ ΜΠΑΓΚΑΖΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ 16000€...ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ???
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
ΑΜΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΧΡΗΜΠΑΡΙΑ. ΜΕ 13000 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ .ΞΕΡΩ ΕΓΩ!!!!!!:
:
ΦΟΥΛ ΤΑΪΜ ΣΚΙΑ
ΑΜΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΧΡΗΜΠΑΡΙΑ. ΜΕ 13000 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ .ΞΕΡΩ ΕΓΩ!!!!!! : :
ΔΗΛΑΔΗ?ΔΗΛΑΔΗ?ΑΠΟ ΠΟΥ?ΠΩΣ? ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
ΑΜΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΧΡΗΜΠΑΡΙΑ. ΜΕ 13000 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ .ΞΕΡΩ ΕΓΩ!!!!!! : :
ΔΗΛΑΔΗ?ΔΗΛΑΔΗ?ΑΠΟ ΠΟΥ?ΠΩΣ? ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ...![]()
![]()
![]()
ΕΧΕΙΣ ΠΜ ΔΙΑΒΑΣΕΤΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ΦΟΥΛ ΤΑΪΜ ΣΚΙΑ
Αμ, γι'αυτό άργησε το ταξιδιωτικό....![]()
επιστράτευσε όλη του την φαντασία για να βρει έναν ωραίο τίτλο...
......
"Χίος..."
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Αμ, γι'αυτό άργησε το ταξιδιωτικό....![]()
επιστράτευσε όλη του την φαντασία για να βρει έναν ωραίο τίτλο...
"Χίος..."
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: