Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: 8 στις 10

Παλαιό μέλος

8 στις 10

8 στις 10 καταλαβαίνεις ότι τα γυαλιά σου είναι βρώμικα μολις φορεσεις το κρανος και ξεκινησεις!

8 στις 10 αν βγάλεις τα γυαλια για να τα καθαρίσεις, φορωντας κρανος, μπουφαν και γαντια θα αναψει ο "Σταμάτης" και τρεχα μετα να τα ξαναφορεσεις και να προλαβεις να βαλεις και πρωτη!

8 στις 10 οταν αφήσεις το κοριτσι σου στη σταση τοτε θα περασει το μονο λεωφορειο που την βολευει οποτε παραταει κρανος και ουτε φιλι ουτε τιποτα!

8 στις 10 μολις κλειδωσεις την μπαγκαζιερα και βαλεις το κλειδι στο χαος της τσεπης, το κοριτσι θα σου πει ολο νάζι "Ανοιγεις να βαλω την τσαντα μου;"

8 στις 10 αν εκει που παρκαρεις προσωρινα τη μηχανη έχει καλώδια της ΔΕΗ- του ΟΤΕ απο πάνω, θα σου κουτσουλισουν τη σελα τα περιστερια

8 στις 10 οταν τελειωνει η βενζινη στην Εθνικη, ολα τα βενζιναδικα την εχουν 1.18 το λιτρο ενω μεχρι πριν λιγο ολα ήταν στο 1.02!

8 στις 10 οταν βιαζεσαι να φτασεις καποιος θα εχει διπλοπαρκαρει κλείνοντας το πουλμαν, 2 λεωφορους και τα γυρω στενα ενω στο πεζοδρομιο που πας να καβαλησεις κατεβαινουν γιαγιες με καροτσια λαϊκης.

8 στις 10 αν εχεις την ζελατινα λιιιγο ανοιχτη ειναι σιγουρο οτι θα μπει το μυγακι-τερας που εχει κανει "lock" την κόρη του ματιου σου

8 στις 10 αν σταματησεις στο φαναρι αναμεσα στα αμαξια, γιατι οι αλλοι μηχανοβιοι δεν ανοιχτηκαν πανω στη διαβαση, τοτε εισαι ή διπλα σε πλαϊνη εξατμιση φορτηγου ή πίσω από σκουτερ που βγαζει λαδι και καπνο(Συνηθως μολις εχεις κανει και μπανιο)

ΤΕΛΟΣ 8 στις 10 οι γνωστοι σου σε θεωρουν "τρελο", σου λενε οτι "πρεπει να τελειώνει αυτή η τρελα με τις μηχανες" και "να παρεις αμαξι"
    mustili

8 στις 10 που θα ποστάρεις ανέκδοτο θα μπει ανεμιστήρι :rotflmao:

Εδώ δεν μπαίνει !

Που ειμαι; Τι κανω εδω; Το avatar του/της Pitsakos
    Απο τα 10 που εχεις γραψει τα 8 μου συμβαινουν! 1ον δεν εχω μπαγαζιερα οποτε την κουβαλαει την τσαντα της και 2ον Την αφηνω ευτυχως εξω απο το σπιτι τισ και οχι στην σταση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...

Παλαιό μέλος
    Σε 20 λεπτα για τη δουλεια τα εγραψα ολα μεσα στο μυαλο μου και γελαγα σαν τον βλακα με ολα αυτα τα κουφα αλλα ωραια που μας συμβαινουν.Να ειναι μονο αυτα τα στραβα και τιποτα αλλο!!!!!
    mustili

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    ¨@ MUSTILI @

"8 στις 10 αν εχεις την ζελατινα λιιιγο ανοιχτη ειναι σιγουρο οτι θα μπει το μυγακι-τερας που εχει κανει "lock" την κόρη του ματιου σου"

Να ξερες ποσο δικιο εχεις σε αυτο το πραγμα!!Τι στο διαολο σημαδι βαζουν ποιο θα περασει με πιο θεαματικο τροπο την σχισμη που αφηνει η ζελατινα πριν κλεισει?:hypnotize

Τα μαμημενα ομως τα φτιαχνω καλα!Τα πνιγω απο το δακρυ μου αφου μου εχουν μπει στο ματι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    ¨

Τα μαμημενα ομως τα φτιαχνω καλα!Τα πνιγω απο το δακρυ μου αφου μου εχουν μπει στο ματι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγω τα τρωω!!!
    Για να μαθουν

Παρόμοια θέματα

1. μπουκωμα στις 10.500-11.000 στρ/λ
    από hornettrela στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2012, 13:49
  2. Paintball Mods VS Members στις 22/10/2006 στην Λυκόβρυση
    από Nostra στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 12:24