Σωτήρη άστο...πάει..
Eσύ να'σαι καλά κι όπως είπες ....."ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ"![]()
Σωτήρη άστο...πάει..
Eσύ να'σαι καλά κι όπως είπες ....."ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ"![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Ώπα κάτσε...η μηχανή έγινε έτσι από στούκα...να χαίρεσαι που είσαι καλά και γράφεις στο pc σου.Εντάξει,τις αγαπάμε τις μηχανές μας αλλά πιό πολύ εμάς
![]()
κοιταμε πάντα μπροστά!![]()
Σωτήρη σε περίπτωση που το εχεις ξεχάσει υπάρχει σκελετος απο TRX, κουμπωνεις κι ενα USD από R1 ... ο κινητηρας στην φωτο οκ φαινεται!
εμεις να ειμαστε καλά φίλε! που εμψυχωνουμε τον χαλυβα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε θα το ξανακούσουμε ούτε θα ξαναδουμε τον κώλο του..(γιατί μόνο αυτό βλέπαμε..
)
Ξέρω πόσο το αγαπούσες..και ξέρεις οτι θα μας λέιψει και μας..
Τα επόμενα σίδερα που θα πετάξεις όσο πιο σύντομα γίνεται μια για πάντα να είναι εκείνα τα γαμημένα τα δικά σου..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου ευχηθώ, στην υγειά σου και στις καλές στιγμές που γρήγορα θα ξανάρθουν![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι !Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τα επόμενα σίδερα που θα πετάξεις όσο πιο σύντομα γίνεται μια για πάντα να είναι εκείνα τα γαμημένα τα δικά σου..
![]()
![]()
![]()
![]()
είσαι όμως γλύκας ώρες ώρες ρε πούστη μου![]()
![]()
![]()
Σώτο, μην μασάς ρε...τώρα ένα αντίο...σε λίγο καιρό ένα "καλός ήρθες"!!!
Με το καλό να αναρρώσεις πλήρως και θα πάρεις άλλη!!!!
![]()
![]()
![]()
me who me???
you, who you???
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε θα το ξανακούσουμε ούτε θα ξαναδουμε τον κώλο του..(γιατί μόνο αυτό βλέπαμε..
)
Ξέρω πόσο το αγαπούσες..και ξέρεις οτι θα μας λέιψει και μας..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1!![]()
![]()
![]()
Καλα νασαι εσυ και κρατα τα σιδερα για αναμνηση !
![]()
![]()
Σωτηρη οι φωτο ειναι απιστευτα δυσαρεστες αλλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν ειναι και μακαβριες ευτυχως οποτε ασ τα σιδερα και κοιτα τον Σωτηρη.....
και καλυτερα οταν τα βλεπεις να λες μονο " ΑΓΙΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ" τιποτε αλλο
ρε αδερφε.. 10000000000000 φορες να λεμε "παμε για αλλα" απο το να σκεφτουμε εστω κ μια φορα "παμε για αλλους"
εσυ να εισαι καλα κ ολα τα σιδερα φτιαχνονται.
![]()
![]()
![]()
Σωτήρη,εύχομαι πολύ σύντομα να δω ένα thread από σένα,που να περιγράφει την καινούργια σου χαρά.
Να είσαι καλά εσύ κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, Σωτήρη..Αντίο στην... καλλίπηγο κούκλα που σου χάρισε τόσα πολλά.
![]()
Καλό μήνα, καλό καλοκαίρι.. πάμε για άλλα!![]()
safety doesn't happen by accident
ρε παιδες , σας ευχαριστω αν και εγωαυτο λεω....πανω απο ολα ειμαι εγω "καλα"
απλα αυτο μηχανακι το γουσταρα...το πονουσα....
δεν θα το πουλαγα ποτε,
οτι και να επαιρνα... αυτο ειναι ολο,
και οχι ενα μηχανακι που εφυγε....
αντε σημερα μετα απο 10 μηνες κοντα πειρα βολτα το παπι μου![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ