Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Εθνικο θεμα?Παγκοσμιο ισως?

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Γι αυτο το εβαλα και εδω αλλα και εκει που γραφτηκε ειχε εναν σκοπο!Να το δουν οσο περισσοτερα ατομα μπορουν για να βαλουμε μυαλο επιτελους!Η προσπαθεια μετραει!
    Και ο ψηφος!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Η αλήθεια γι'αυτά τα γεγονότα πονάει.. και πονάει πολύ.

Έστω και λίγη "τσίπα" νά'χει κανείς πάνω του σκύβει το κεφάλι πάνω σ'αυτά τα τραγικά αποτελέσματα που έφερε στη ζωή του ο Έλληνας..

Ένα μικρό φως ελπίδας ξεπροβάλει για μένα από αύριο που μπαίνουν σε εφαρμογή τα νέα πρόστιμα.. ας είναι μια αρχή. Κι ας ξυπνήσουν επιτέλους οι μαλάκες που κυβερνούν το μαντρί να βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι να χαμογελάσουμε όλοι την επόμενη φορά που θα βγουν νέες στατιστικές και νούμερα στην επιφάνεια.. μια γαμημένη σωστή προτεραιότητα χρειάζεται να βάλουν μόνο..

Αλλά η προσπάθεια πρέπει να ξεκινάει από εμάς κι απ'τον καθένα μας ξεχωριστά για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας.

Προστατευτείτε, συνετιστείτε, προστατέψτε και δίνετε πάντα το παρόν.

Ας πάψουμε επιτέλους νά'μαστε αναλώσιμοι..

kala nai...αλλος ενας που νομιζει οτι με τον νεο κοκ..θα μειωθουν τα τροχαια...μας πεισατε παλι!!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Ας αναρωτηθούμε πρώτα ποιοί από τους αρμόδιους δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Και μετά να πιάσουμε τους υπόλοιπους.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ας αναρωτηθούμε πρώτα ποιοί από τους αρμόδιους δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Και μετά να πιάσουμε τους υπόλοιπους.

ειχα την εντυπωση πως αρμοδιος για τη ζωη μου ειμαι εγω κ μονο εγω κ κανενας αλλος "αρμοδιος"

οποτε θα προτιμουσα να αναρωτηθω σε ποιο σημειο δεν κανω ΕΓΩ σωστα αυτο που πρεπει να κανω, κ μετα να αναζητησω ευθυνες απο τους αλλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    kala nai...αλλος ενας που νομιζει οτι με τον νεο κοκ..θα μειωθουν τα τροχαια...μας πεισατε παλι!!
    Δεν είπε "νομίζει", είπε "ελπίζει".

Και διαφέρει το ένα απ'το άλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    και να συνεχισω,οτι και τα υπαρχον προστιμα μια χαρα ηταν,αρκει αν εφαρμοζοταν παντου και παντα..και οχι επιλεκτικα οπως τους βολευει...
    καποτε ειχαν πει αλκοτεστ μερα μεσημερι σε καθημερινη βαση ολο το χρονο..
    το ειδατε εσεις ποτε αυτο πουθενα και δεν το θυμαμαι?
    προτειμανε βεβαια αλλες παραβασεις πιο ευκολες οπως πχ ταχυτητα..
    αν κατσεις σε ενα σημειο μια ωρα θα γραψεις πχ 10 σοβαρες παραβασεις για αλκοολ ενω στο ιδιο σημειο για ταχυτητα θα γραψεις 2 μπλοκακια ανετα...
    τι συμφερει περισστερο??
    αυτοι οι 10 ειναι σαφως επικυνδητοτεροι απο αυτους που επερεβησαν το οριο κατα 20-30 κμ...
    σε δρομο με τρεις λωριδες..
    οποτε τι να λεμε τωρα..
    αφου τα προστιμα μπαινουν και στον προυπολογισμο του κρατους..καταλαβαινεται τι γινεται τωρα ετσι?
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    ειχα την εντυπωση πως αρμοδιος για τη ζωη μου ειμαι εγω κ μονο εγω κ κανενας αλλος "αρμοδιος"

οποτε θα προτιμουσα να αναρωτηθω σε ποιο σημειο δεν κανω ΕΓΩ σωστα αυτο που πρεπει να κανω, κ μετα να αναζητησω ευθυνες απο τους αλλους
    Εν μέρη τη δέχομαι κι αυτή την απάντηση. Αν και δεν μιλούσα γι'αυτό.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Να γίνει, φυσικά και να γίνει.
    Ποιός όμως και με τί γνώσεις θα το κάνει αυτό το μάθημα ;;
    Ένας οποιοσδήποτε καθηγητής που είναι αμφίβολο αν ο ίδιος ξέρει απο οδική συμπεριφορά ;;

Γιατί αν είναι να γίνει όπως οι εξετάσεις για το δίπλωμα, που οι εξεταστές είναι υπάλληλοι του υπουργείου μεταφορών και μάλιστα παίρνουν και επίδομα, καλύτερα να το αφήσουμε.
    Το θέμα είναι ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ οδική συμπεριφορά στα σχολεία και όχι να μαθαίνουν αυτό που ο κάθε καθηγητής νομίζει (καλοπροαίρετα δεν λέω το αντίθετο) ως σωστή οδική συμπεριφορά.

Θα μου πείτε ότι είμαι αντιδραστικός.
    όχι. Απλά θεωρώ ότι για να γίνει σωστά θα πρέπει να γίνει από έναν ειδικό για το σκοπό αυτό φορέα με σοβαρούς ανθρώπους και φυσικά με εγκεκριμένα και σίγουρα τα σχετικά κονδύλια.
    Το να φτιάξεις ακόμα ένα μάθημα χωρίς την κατάλληλη υποδομή είναι απλά η εύκολη (αλλά όχι επιτυχής) λύση.

καλα τα λες κ συνεχιζω τον ειρμο σου......

αυτοι που δεινουν τα διπλωματα ειμαι αρμοδιοι (δεν εννοω την αδεια κ τα χαρτια)??
    πηρες διπλωμα με τη σφραγιδα του υπουργειου κ ξερεις να οδηγας???
    οδηγαω πανω απο 10 χρονια μηχανακια κ οσα εμαθα το τελευταιο χρονο απο το μοτο.γρ (διαβαζοντας κ συζητοντας με καποια ατομα) με εχουν αφησει τελιως ΜΑΛΑΚΑ!!!
    Δεν ηξερα να οδηγαω κ ειμαι κατοχος ΤΡΙΩΝ διπλωματων (με τη σφραγιδα του υπουργειου!!)

τι λεμε τωρα?

εκανες ενα οχταρη κ μια λωριδα σε μισο λεπτο κ εμαθες να οδηγεις????

κανονικα οι δασκαλοι οδηγησεις πρεπει να σου κανουν ενα μινι CCS με τις βασικες αρχες οδηγησης μοτοσυκλετς κ οχι τις πιπες που κανουν κ σε βαζουν να πληρωνεις ενα καρο λεφτα ΜΟΝΟ για να παρεις το μπουρδελοχαρτο....την επισημη αδεια φονευσης στο δρομο!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  3. BMW θέμα #1 (650GS)