Η πρόθεσή μου δεν ήταν να κατακρίνω το γυναικείο φύλο, ούτε νιώθω ανταγωνισμό, απλώς κατακρίνω τα μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν. Στη πίστα μπαίνεις με τον κατάλληλο εξοπλισμό και μόνο, πάει και τελείωσε. Το επειδή κάτι συνέβαινε παλαιότερα δεν είναι λόγος για να συμβαίνει και τώρα. Για να μπεις σε οποιαδήποτε πίστα πρέπει να τηρείς κάποιες προϋποθέσεις, είναι καθαρά πολιτικής πίστας, διότι αν συνέβαινε κάτι, το βλάκα που είχε τη πίστα θα τρέχαν και όχι τον εκπρόσωπο της ΕΛΠΑ που βρισκότανε εκεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το να κατακρίνουμε (έστω και καλοπροαίρετα) τις οδηγικές ικανότητες κάποιων ή την συμμόρφωσή τους με τους κανονισμούς (αν υπάρχουν τέτοιοι) ή όποιους άλλους κανόνες έχουν τεθεί σχετικά με την ασφάλεια (π.χ. ντύσιμο) την στιγμή που η Διοργανώτρια Αρχή το επιτρέπει (πιθανόν να κάνει και τα στραβά μάτια) σε μια ΤΕΤΟΙΑ προσπάθεια (*), μου θυμίζει τις εποχές της δεκαετίας του '80 στους αγώνες ENDURO (όπου κάποιοι τρέχαμε με αρβύλες και φόρμες) και οι κανονισμοί ήταν καθαρά ζήτημα της εκάστοτε διοργανώτρια λέσχης ( και δεν μιλάω για κόντρα ΜΟΤΟΕ & ΕΛΠΑ ).
Το αν βγήκε κάτι καλό ή όχι από τα παραπάνω, επαφίεται στην κρίση του καθενός.
(*) Δεν έχω διατελέσει "γκόμενα", αλλά πιστεύω ότι μπορώ να να έρθω στην θέση τους (έστω και στο ελάχιστο) και απλά να πώ ότι τα διάφορα "μπράβο", "συγχαρητήρια" κ.λ.π. είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ γι'αυτό που προσπαθήσαν!!!!![]()
![]()
![]()