Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Συγχαρητηρια στις κυριες

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	go nimbus.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	59,9 KB 
ID:	7945
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

οι γυναικες που αρεσκονται στους αγωνες ειναι, σε αριθμο, οσοι οι αντρες που γουσταρουν το Ρουβα...

θα διαφωνήσω.

επειδή εγώ ήξερα απο πρίν τι διοργανώνεται, το ανακοίνωσα στις αδερφές μου.

και οι τρεις τους ξετρελάθηκαν στην ιδέα να μάθουν να χειρίζονται καλά μια μοτοσυκλέτα

πόσο μάλλον μια σμ που θα είναι και στα κιλά τους (εχουν οδηγήση τη δικία μου μα φοβούνται το στατικό της βάρος)

πραγματικά αν είχαν ήδη δίπλωμα οι 2 μεγάλες θα τους έκανα εντατικά μαθήματα για να πάνε να τρέξουν.

και δεν είναι ούτε κολλημένες με τις μότο, ούτε αγοροκόριτσα.

μια γυναίκα αναβάτης πιστεύω πως είναι πιο ασφαλής αναβάτης απο εναν άντρα που του στάζει η τεστοστερόνη απο τα αυτιά και διψά για αδρεναλίνη.

επικροτώ την κίνηση της χοντα, και ας είναι καθαρά για διαφημιστικούς σκοπούς.

έπειτα ο Στάθης μας έλεγε τις προάλλες, πως σε ταξίδι του στο εξωτερικό συνάντησε στο δρόμο αρκετά ζευγάρια να ταξιδεύουν με 2 μοτοσυκλέτες, ο καθένας τη δικιά του.

μάλλον εμείς εδω στην ελλάδα είμαστε πίσω.

και θεωρούμε το άθλημα μόνο για τα σκληροτράχηλα αρσενικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

έπειτα ο Στάθης μας έλεγε τις προάλλες, πως σε ταξίδι του στο εξωτερικό συνάντησε στο δρόμο αρκετά ζευγάρια να ταξιδεύουν με 2 μοτοσυκλέτες, ο καθένας τη δικιά του.

ΝΑΙ αλλα,

ο αντρας κουβαλαγε παντα τα πραγματα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δεν ειπα οτι ειναι για αντρες μονο, ουτε οτι αυτες που γουσταρουν ειναι κάπως... μια χαρα κοριτσια ειναι.... απλα το αυτονόητο.... οτι ειναι λιγες! πως να το κανουμε ρε παιδι μου...
    και... ασχετες... σορυ...

τα αλλα ειναι συζήτηση για τον Ευαγγελατο... και καλα προοδος θα παμε μπροστα και τετοια... ευχολόγια

εχω πει πολλες φορες οτι αν θελει μια γυναικα, και αν εχει ικανοτητες μπορει να παρει μερος στους ηδη υπάρχοντες αγωνες του πρωταθλήματος (το ειχε κανει η Τζεην Σαμπανικου)

αυτο μου θυμίζει "σπεσιαλ ολυμπικς"

και φυσικα δεν εχω πρόβλημα να εχω διαφορετικη αποψη απο εσας, αλλωστε εγω εχω μαθει να μη γλυφω και να μη χαϊδεύω στα αφτιά τους αλλους...

παλι φιλοι θα ειμαστε

Συγγνωμη ρε παιδες, αλλα επειδη δεν ξερω λεπτομεριες και με αφορμη το ποστ του idi, για διαφωτιστε με, οποιος εχει διαθεση και ξερει...

πως εγινε η συμμετοχη των κοριτσιων;
    θελω να πω, απαιτηθηκε κατι για να διαλεξουν αγωνιζομενες;;
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Μια κινηση εκμαθησης ειναι

Μην κανουμε ετσι.

Και μονο να σκεφτεις οτι αυτες οι κοπελλες θα κατανοησουν

καλυτερα, την μηχανη και μαζι , θα αλλαξουν και την συμπεριφορα

τους,θετικα τον τροπο που οδηγουν και εξω απο την πιστα ,

στην πολη η σε ταξιδι , ειναι για μενα ελπιδοφορο

PEACE!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δεν ειπα οτι ειναι για αντρες μονο, ουτε οτι αυτες που γουσταρουν ειναι κάπως... μια χαρα κοριτσια ειναι.... απλα το αυτονόητο.... οτι ειναι λιγες! πως να το κανουμε ρε παιδι μου...

ke pos kata tin gnomi sou 8a ginoun perisoteres?

και... ασχετες... σορυ...

eno esi geni8ikes sxetikos i ine anafereto dikeoma sou na ise sxetikos?
    xaxaxaxaxa

τα αλλα ειναι συζήτηση για τον Ευαγγελατο... και καλα προοδος θα παμε μπροστα και τετοια... ευχολόγια

sini8os i pistes ine mia loupa....
    xaxaxaxaxaxa

εχω πει πολλες φορες οτι αν θελει μια γυναικα, και αν εχει ικανοτητες μπορει να παρει μερος στους ηδη υπάρχοντες αγωνες του πρωταθλήματος (το ειχε κανει η Τζεην Σαμπανικου)

diladi na trexi mazi me andres?
    i andres ine to metro singkrisis? xaxaxaxaxaxaxa
    ti 8es na pis pragmatika?

αυτο μου θυμίζει "σπεσιαλ ολυμπικς"

spesial olimpiks ine otan meriki magkes apo edo mesa pinoun ke meta odigoun..
    xaxaxaxaxaxaxaxaxa
    ke to 8eoroun ke ikanotita to oti pinoun ke to dialaloun
    ego pinoooooooooooo
    ime potis
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

και φυσικα δεν εχω πρόβλημα να εχω διαφορετικη αποψη απο εσας,

den ise tipota ekseretiko oloi diaforetiki apopsi exoume
    apla den tin peftoume asxima se kanenan pou kani kati perisotero apo mas

αλλωστε εγω εχω μαθει να μη γλυφω και να μη χαϊδεύω στα αφτιά τους αλλους...

oxi exis ma8i na tous ftinis ke na tous zalizis ta @rx1d1@ me tis saxlamares sou
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

παλι φιλοι θα ειμαστε
    sigoura

ala o epenos aksizi se aftous pou paragoun ergo i drastiriopiounte se kati ke oxi stous ka8imenous sxoliastes

ke pou ise oti ke an kanoun (oxi me ta metra ke sta8ma ta dika sou) ine aksiepeno oxi san ke esena
    pou kauese anapaftika se mia poli8rona ke apetis apo tous alous na apodosoun ta megista

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke ta atoma ksekinisan apo to miden
    ke kouvalane tis prokatalipsis olonon
    tou perigirou ton sigkenon
    ine mia mikri epanastasi afto pou ekanan

ego tis 8avmazo leme

GO!!! NIMBUS

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    sigoura

ala o epenos aksizi se aftous pou paragoun ergo i drastiriopiounte se kati ke oxi stous ka8imenous sxoliastes

ke pou ise oti ke an kanoun (oxi me ta metra ke sta8ma ta dika sou) ine aksiepeno oxi san ke esena
    pou kauese anapaftika se mia poli8rona ke apetis apo tous alous na apodosoun ta megista

ke ta atoma ksekinisan apo to miden
    ke kouvalane tis prokatalipsis olonon
    tou perigirou ton sigkenon
    ine mia mikri epanastasi afto pou ekanan

ego tis 8avmazo leme

GO!!! NIMBUS
    ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ..
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ''ΘΕΛΩ'' ΤΟΥΣ...
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΖΑ..ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΑ..ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ..ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΚΤΛ!
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΤΛ..ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝΕ??ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ?ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟ??

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΠΥΡΟΣ..ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΙΣΤΑ..[ΟΧΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ..] ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ 2ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..

ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ka8imenous sxoliastes ΚΑΙ pou kauese anapaftika se mia poli8rona ke apetis apo tous alous na apodosoun ta megista ???
    ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ !!

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ!
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ SM....ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ..ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΕΛΟΣ 600 Ε ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΝΟ!

ΟΚ..ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ...

ΚΡΑΞΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ..
    ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    Συγγνωμη ρε παιδες, αλλα επειδη δεν ξερω λεπτομεριες και με αφορμη το ποστ του idi, για διαφωτιστε με, οποιος εχει διαθεση και ξερει...

πως εγινε η συμμετοχη των κοριτσιων;
    θελω να πω, απαιτηθηκε κατι για να διαλεξουν αγωνιζομενες;;

sthn ousia apoti jerw htan , opoios prolabei.

to mono aparaithto stoixeio htan h adeia odhghdhs.

kai epeidh htan periorismenes oi theseis osoi to mathan prwtoi , apo stoma se stoma prolaban thn symmetoxh.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Τα δικα μου συγχαρητήρια μονο στη nimbus ...
    Μονο και μονο γιατι δεν εχει καν εμπειρία οδήγησης και δε κώλοσε... εστω και αν εκανε 3 γυρους

Μπραβο Θεοδώρα για το θάρρος!

αντε και στη Τανια, γιατι ετρεξε για αυτο το σκοπο (την οργανωση)...

....

ισχύουν όμως πάντα οσα ειπα παραπανω...

to gegonos oti esto ke kato apo aftes tis sin8ikes prepi na en8arinoume tis ginekes na simetexoun se tetia simvanta den mas endiaferi ka8olou ala to vlepoume giati aftes exoun pronomia ke emis oxi
    :rotflmao: :rotflmao:
    poli kalo....

tora na min leme ta idia otan ginete proti fora promotion se kati exi afta ta dedomena
    provoli diafimisi dorean dia8esi ke lipa
    pou kolate?

an sinexisi ke ka8iero8i ke vre8oun ke sponsores tote milame
    ala 70.000 arsenika pou 8eloun na mpoun stin pista me sponsora
    ine komataki adinato...

ke imaste ke tixeoi ala afto den mas apasxoli..

emis exoume vali to nero sto avlaki
    afiste ke tis ginekes na to valoun

ante ksekolate leme

GO!!! NIMBUS

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

...

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    to gegonos oti esto ke kato apo aftes tis sin8ikes prepi na en8arinoume tis ginekes na simetexoun se tetia simvanta den mas endiaferi ka8olou ala to vlepoume giati aftes exoun pronomia ke emis oxi
    :rotflmao: :rotflmao:
    poli kalo....

tora na min leme ta idia otan ginete proti fora promotion se kati exi afta ta dedomena
    provoli diafimisi dorean dia8esi ke lipa
    pou kolate?

an sinexisi ke ka8iero8i ke vre8oun ke sponsores tote milame
    ala 70.000 arsenika pou 8eloun na mpoun stin pista me sponsora
    ine komataki adinato...

ke imaste ke tixeoi ala afto den mas apasxoli..

emis exoume vali to nero sto avlaki
    afiste ke tis ginekes na to valoun

ante ksekolate leme

GO!!! NIMBUS
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ...ΛΟΙΠΟΝ ..

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΜ ΕΔΩ...ΠΟΣΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΜΠΑΜΠΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΤΛ..
    ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΜ..[ΚΑΝΕΙΣ-ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΤΛ] ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ..ΚΤΛ..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΜΟΥ ΤΟ ..to gegonos oti esto ke kato apo aftes tis sin8ikes prepi na en8arinoume tis ginekes na simetexoun se tetia simvanta den ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ..ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ Η ΤΣΑΜΠΑ ΚΙΝΗΣΗ!
    ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΩ ΝΑΙ..
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΜ?>?
    ΔΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ MHXANOKINHTO ΑΘΛΗΜΑ ..ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ..
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ!

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ...ΛΟΙΠΟΝ ..

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΜ ΕΔΩ...ΠΟΣΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΜΠΑΜΠΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΤΛ..
    ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΜ..[ΚΑΝΕΙΣ-ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΤΛ] ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ..ΚΤΛ..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΜΟΥ ΤΟ ..to gegonos oti esto ke kato apo aftes tis sin8ikes prepi na en8arinoume tis ginekes na simetexoun se tetia simvanta den ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ..ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ Η ΤΣΑΜΠΑ ΚΙΝΗΣΗ!
    ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΩ ΝΑΙ..
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΜ?>?
    ΔΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ MHXANOKINHTO ΑΘΛΗΜΑ ..ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ..
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ!
    FILE MOU TA PROVLIMATA POU EXIS OFILONTE STIN ELINIKI PRAGMATIKOTITA
    TORA AN PREPI NA SE PAROUN APO TO XERAKI OPOS EKINES GIA NA ASXOLI8IS ME TO AGONISMA INE ENA 8EMA POU XORAI SIZITISI
    EDO EGINE KATI POU EVNOISE TIS GINEKES KE PREPI OLI NA FONAKSOUME 8ELOUME KE EMIS TSAMPA PROO8ISI
    IMASTE TZAMPATZIDES ODIGI ME MEGALI IKANOTITA KE 8ELOUME KE EMIS XAIDEMA KE DOREES
    GIATI DILADI I GINEKES INE KALITERES?

Και εγω θα ηθελα να δωσω Συγχαρητηρια στις κοπελες που αγνοησαν προκαταληψεις και "απαγορευσεις " και εκαναν αυτο που ηθελαν και γουσταραν , και φυσικα απο δω και περα με τους Αγωνες θα συνεχισουν να κανουν το κεφι τους ..

Μπραβο στην electra που τα καταφερε και προκριθηκε κανοντας ενα πολυ καλο αγωνα .

Οπως και ενα μεγαλο μπραβο στην Θεοδωρα (nimbus) που συμμετειχε και προσπαθησε για το καλυτερο ..

Επειδη ετυχε να παρακολουθησω τους Αγωνες των κοριτσιων και τις 2 μερες λογω της κοπελιας μου ,μου εκανε ιδαιτερη εντυπωση η φιλικοτητα των κοριτσιων μεταξυ τους οπως και η προσπαθεια πολλων εμπειρων κοριτσιων να βοηθησουν τις λιγοτερο εμπειρες , εδειξαν λοιπον μια συναδελφικοτητα αρκετα σπανια για τα ελληνικα δεδομενα και για αυτο τους αξιζει καθε επιτυχια ..

Τωρα οσον αφορα τους Γυναικειους αγωνες ειναι σαφης η αιτια , η αγορα μεγαλωνει και στις Γυναικες ,σε μια αγορα παρθενα ως πριν απο λιγο καιρο ,ολο και περισσοτερες γυναικες αποκτουν μηχανη και ειναι φυσικο επομενο να επεκτεινονται και οι αναλογες δραστηριοτητες ,π.χ Αγωνες SM σημερα ,και αυριο ποιος ξερει?? μπορει και αγωνες ταχυτητας ??

Γενικοτερα ομως απαιτουν το δικαιωμα να συμμετεχουν σε αυτο που τοσο αγαπουν ,τοσο οσο δεν βλεπω τον λογο να μην εχουν την συμπαρασταση ολων ..
    A free people ought not only to be armed and disciplined, but they should have sufficient arms and ammunition to maintain a status of independence from any who might attempt to abuse them, which would include their own government." -- George Washington

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    [font=courier]
    Το θέμα δεν είναι κόντρας μεταξύ ανδρών - γυναικών αλλά εάν θα πρέπει να πάρουν συγχαρητήρια κάποιοι που έτρεξαν σε ένα αγώνα χωρίς να δώσουν κάτι άλλο παρά τον χρόνο τους.....

Θα συμφωνήσω με τον ΔούκαΙΙ - Αν ερχόταν η HRC και μου έδινε εμένα ένα RCV211 και με έβαζε στα μέγαρα θα ήμουν άξιος συγχαρητηρίων;

Αν τώρα πρέπει να πάρουν συγχαρητήρια όσοι ξεπερνούν τον φόβο τους, τότε ΟΚ....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    [/font]
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ημερομηνια της εκδρομης εκλεισε στις 25/4....
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2004, 11:34
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 10:17
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 17:03
  4. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 17:08
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2004, 16:38

Κανόνες δημοσιεύσεων